Marquezetto Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 ALİYANCE asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 PRAYST (priest) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Neyse guild topagi, off topicin gozune vurmayalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Bu teleffuz meselesi ve bile bile yanlış telafuz olayını ben hala anlamıyorum o ayrı. Yani 1-2 kez yanlış söylersin, ama insanların doğrusunu telaffuz ettiğini gördüğünde düzeltirsin. Yok arkadaş, hala pırayst, ruj, helır, item devam. Maaalesef yapacak birşey yok. Guild chat genel olarak diğer türk chat kanallarından daha kaliteledir, kalıbımı basarım. Zaten oyuncuların karakter kaliteside daha iyi. Yani üni öğrencileri, unu eleğini sermiş ama türkçesi düzgün tip genel olarak fazla. Zaten elitistlikle de eleştiriliyoruz. Nedeni "social" almadığımızdan. Ne kadaz az social o kadar kalite oluyo valla. Kısacası iyi guildiz. Zaten hıyardan hallice bir topluluk olsa ben bu kadar uzun oynamazdım bir guildde.. sa-as geyiği arada yapanlar var ama bariz geyik biraz bizde. Çok takılmıyoruz yapanlarada. Kısaca özetleyim istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Gamehonor'da Egzolinas oynuyor.. O bile çok iyi bir referans burası için.. takılıyoruz tabiki yanlış anlamayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Egzolinas kadar istekli raider olsun yeter. Adam neredeyse %100 attendance oynuyor, bench gördüğünde drama yapmıyor. Kendini geliştirmek için log takibi yapıyor vs vs. Zaten yüksek ranklara yetemeyiz, onun farkındayız. Nedeni Alliance+Silvermoon (kafa hep social). Amaç her content cutting edge alabilecek, dramasız bir guild. Bundan dolayı ister rank 1000-2000 farkmıyor. (Yanlış anlamadım, ama demek istediğini anladığım için açıklayım dedim.) *** Kısalttığım nicki editledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 egzo ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 ya bu twitch te yayın yapan bir arkadaş var. Lore yayınları güzel oluyor. baya da adam izliyor sanırım. oda GameHonor da işte ondan bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 2 gün öncesi itibarı ile 9/9M. * Yaklaşık 1 ay önce guildden ayrılmışta olsam realite bu. Konu kilit kapatılabilir bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Konu kilit kapatılabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Bize drama detayları ile gel aga, progress ilgimizi çekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar