Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bebeler buyudu. Yeni araba alma zamani.


Odeon

Öne çıkan mesajlar

Emektar cmax'im beni degistir artik sinyalleri vermeye basladi. Cocuklarda buyudugune gore artik yeni bir araba bakma zamanim geldi. Cocuk arabasi vs. sorunu olmadigindan ama yinede cok kucuk olmayan mini suv-crossover tarzi arabalara yoneldim.
Fiat 500x baya arastirdim ama yok abi sevemedim bi turlu.
Su an peugeot 2008e karar verdim gibi. Allure modeline bikac eklenti ile (arka kamera ivir zivir) diesel 100 beygir duz vites modeline 18k fiyat aldim benim emektarida onlara vermek sartiyla.
Motor seciminde biraz kafam karisik. 120 beygir diesele 1000 euro fazla vermem gerekiyor. Benzin modellere fiyat almadim 1.2 motorlari var ama benzin dusunmuyorum. Senelik 20k kilometre yapiyorum asagi yukari benzin dusunulebilir ama diesel taraftariyim peugeot alacaksam.
Bilgili patilerden fikirlerinizi bekliyorum (:D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adam yurtdışında alıyor gençler yanılmıyorsam.

Abi aile için qasqai +2 de bakabilirsin eğer geniş istiyorsan. Fena değil içi dışı.
Ayrıca 120lik al kesinlikle dizelde. Yok almıyorsan da, mutlaka remap yaptır aldıktan 5-6k sonra. 1k vermeye değmez. 200 euro civarına hallederler. Zaten aynı alt yapı, yazılımla limitliyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Baba Türkiye'den almayacak, fiyatlar EUR.

2008 sınıfında ve fiyatında bakabileceğin diğer dizel otomatik SUV'ler Captur, Mokka ve Arona olabilir. Hibrit'lerde vergi desteği falan varsa belki C-HR düşünebilirsin ama arka koltuklar çocuklar için pek uygun olmaz diye düşünüyorum.

Bütçeyi biraz artırıp Karoq ve Qashqai de bakabilirsin.

Şimdiden güle güle kullanın, toplaşıp Antalya'ya gelin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi dediginiz modellerin hepsi cok guzel fakat dedigim gibi butce sorunu var. daha dogrusu 20k ustune kandiramiyorum hanimi :d
bugun opel crossland x' e bakmaya gittim. peugeot ile ayni kafa ikizi gibi . bulundugum yerde calinma vs. sorunu oldugu icin sigorta ile almaya calisiyorum buda sisiriyor malesef fiyati. 2500 euro gibi bir maliyet ekliyor ve calinma halinde %100 veren yok gibi.
kafa baya karisti anlayacaginiz gezdikce siciyoruz bakalim nolacak.

cx3, 2008, crosslandx, seat arona (daha canli gormedim), asagi yukari 1k euro oynuyor aralarinda . bunlardan birini sececek gibiyim ama hangisi :d

gun gectikce bide baska bisey ekliyorum listeye. hayirlisi artik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...