ajmet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 sadece makinayı satarsan 1000 tl veririm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 dükkanın önünü kapatmayın gençler, almıcaksanız şöyle az kenarda durun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 bir dükkana girdiğiniz zaman da bu kadar karışıyor musunuz elalemin işine, mesela biri bi mal alıcak gidip yanına dirsekle mi dürtüyorsunuz " abi bu normalde daha ucuz" ya da ps satan dükkanlara gidip, bak bu işin raconu böyle, oyunlara 50 lira koyucaksın mı diyorsunuz? g.tünüzden kural uydurmayın.170 liraya alınan mal 50 liraya satılmaz. ben oyunların güncel fiyatlarını internete bakarak yazdım. 3/4 de fiyat istedim. ne yordunuz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 tamam kardeş sen git şu anda bedava olan oyunun dükkan fiyatının 4'e 3üne satmaya çalış kimse bişi demiyor zaten. benim lafım almak isteyen falan olursa senin gibi enayi kazıklamaya çalışanlarla uğraşmasın diyeydi yoksa istersen 10 bin lira iste banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 olayı tartışmaya çevirmeye o kadar meyillisiniz ki, enayi kazıklamaya çalışan yok. kimseyi kandırmıyorum,yalan beyanda bulunmuyorum. lafını bil de konuş mokoko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 yok yok hiç merak etme tartışmaya girme niyetim falan yok. zaten kimse sana yalan beyanda bulunduğunu ya da insan kandırmaya çalıştığını da söylemedi. ben direk olarak insan kazıklamaya çalışıyosun diyorum ve söylediğin şeylerde bu fikrimi değiştirecek hiçbir şey yok. bir tane bile mantıklı savunacak bir argümanın yok şu koyduğun fiyatı. komik duruma düşüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 mokoko said: yok yok hiç merak etme tartışmaya girme niyetim falan yok. zaten kimse sana yalan beyanda bulunduğunu ya da insan kandırmaya çalıştığını da söylemedi. ben direk olarak insan kazıklamaya çalışıyosun diyorum ve söylediğin şeylerde bu fikrimi değiştirecek hiçbir şey yok. bir tane bile mantıklı savunacak bir argümanın yok şu koyduğun fiyatı. komik duruma düşüyosun. tartışmaya girmeye niyetin yoksa: iddia ettiğin bir enayi'yi kazıklamak, yalan beyanda bulunmak ve insanı kandırmak ile aynı anlamda. yani burda kimse sana böyle bir ithamda bulunmadı diyişin,kendini çürütüşünle aynı zaman dilimine denk. söylediklerimin fikrini değiştirmesi gerekmiyor, komik duruma düşmeyi severim,gülerek düşmeyi daha çok severim. benim bu cihaza toplam harcadığım para 2500'ün üstünde. aldığımda dolar 3.75 idi. şuan 4.60. özelden de kapışabiliriz adres filan istemiceksen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 abi uğraşamayacağım senle de anlamadığın şeyi son kez söyliyim. aldığın fiyattan oyun sayıyorsun. 2-3 senelik oyunu indirimsiz fiyattan sayıyorsun. psn store'da o tarz oyunlar yıl içinde 2-3 kere indirime girip en kötü yarı fiyatına düşüyor artık, ki sen bir de bu oyunları mecburen toplu vermek zorundasın aleti satarken. alan adamın oyun zevki hepsine uymayabilir. bu yüzden toplu satarken fiyat daha da kırpılır haliyle. yani millete saldırıyorsun boşu boşuna. fiyatını satabil diye indir diyor millet, seni kazıklamaya çalışmıyorlar. bu fiyata da satarsın belki bir yerde ama alan adam değerinin üstünü vermiş olur. bunu diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 sıkıldım valla bi sürü şey yazdım sildim en sonunda. tamam sen haklısın git hadi 2100 liraya sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 https://www.hepsiburada.com/sony-ps4-1-tb-slim-fifa-18-bundle-sony-eurasia-2116b-p-HBV0000087VCY?magaza=ALB%20Teknoloji&wt_gl=cpc.elk.6833.oyun-konsol-pla&gclid=CjwKCAjw68zZBRAnEiwACw0eYX7xAhpFe4uBzMOAKjMyiC3vYIuU1UKMLIsjQ-TnbSz8ygQexuqVnBoCE8UQAvD_BwE hiç araştırmadım mesela. daha da ucuzu vardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 ne içiyorsan bana da getir lütfen, yol ücretini karşılarım. gönderdiğin ps4 fifa 18 2000 lira. bu işlerin raconunu bilmiyorum dostum, ps konusunda acemiyim 1'den sonra çok takip etmedim. 4'ü aldım. hesabı sen yap eğer kafan down değilse. 470 dolara australyadan aldım. 1 australya doları=3.3 tl / 1.3$ -mayıs. Türkiye'de fiyatı 1500 lira idi. tek oyunla beraber. 2 oyun vardı uncharted 4 ve thief , onları assassins creed 2 tane call of duty ile takas ettim. takasta yanlışlıkla 2 kere satın aldığım hitman goy da var. hitman , fifa , god of war , 500 lira gibi bir şey tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 iste 933.33 dolar harcamis olsan.. dolar simdi..4.63 simdi dolar..4321.3 lira.. ole kuru kuruya satis olmaz tabi ustune de % 20 civari kar koy..864 de oradan 5185 eder abi..sahibinden de filan biraz pazarlik payi olur.. 5 500 der 5 200 e verirsin abi.. iyi ticaretler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 hitman fifa gow 500 lira diyorsun hala. iyi günler sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 fifa 60 lira gow 140 liraydı 1 hafta önce. hitman'i 300 liradan sayıyorsun helal. ya neyse bırakın satsın nereye istiyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 beyler salsanıza adamı istediği fiyattan satmaya çalışsın. ben bi ara anlatmaya çalıştım ama o topa girmek istemezsiniz cidden. dipsiz kuyu adeta. boşa kürek çekmeyin hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 seviyorum lan burayı,ayık olan yok. yazık ki herkes kayık, high yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 çirkinleşme istersen iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 dana22 said: iste 933.33 dolar harcamis olsan.. dolar simdi..4.63 simdi dolar..4321.3 lira.. ole kuru kuruya satis olmaz tabi ustune de % 20 civari kar koy..864 de oradan 5185 eder abi..sahibinden de filan biraz pazarlik payi olur.. 5 500 der 5 200 e verirsin abi.. iyi ticaretler.. işte maliyetlerdeki artışı fiyatlara yansıtmayı bilen gerçek esnaf (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 hitmana 170 lira gowa 240 lira fifaya 170 lira verdim. dikkatli okuyun,alış fiyatımı yazdım. hesabı size bıraktım çoktan da farkına varıcaksınız inşallah bir gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 ya bize ne olm senin aldığın fiyattan sadfsafdas ?? kafayı yicem yemin ederim hayatımda daha önce bu kadar yanlış bir savunma gördüm mü diye düşünüyorum asfdsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 savunma yok bam bam bam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 mokoko said: ya bize ne olm senin aldığın fiyattan sadfsafdas ?? kafayı yicem yemin ederim hayatımda daha önce bu kadar yanlış bir savunma gördüm mü diye düşünüyorum asfdsadf Fener sike yapmadi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 yok yok bu daha kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 "Fazla kafa yorarsan sıyırırsın." Binali Yıldırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 tam sey iste bu ya, oglu pileysteysor istiyor diye tutturunca sifir bilgi dogubanka gelen musteriyi tokatlayan tatli su esnafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar