eregorn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Bu arada "dungeons" serisi güzel indirime girmiş. 1.si çöptü ama diğerleri iyiydi. Tavsiye ederim efm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 LBA dediniz. Huzunlendim. Oynamasam da cocukluk yillarima yaptigi katkilardan dolayi saygidan aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Arkalarda soranlar olmus kendi fikirlerimi beyan edeyim. Supergiant oyunlarını düşünmeden ALIN. This war of mine ve Frostpunk aynı firmadan ALIN. The long dark super oyun ALIN. Darkwood gergin ALIN. Benim bu sale kapattıklarım cok degil; Rise of the Tomb Raider %70 Pit People %40 sanırım MGS 5 %50 Hearts of Iron DLC leri Total war: Warhammer DLC leri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 başlayıpda bitiremediğim oyunlar vardı onları görünce alıyorum, ha ne zaman oynarım hiç bir fikrim yokta vampire ve sacred gold un cd'leri kim bilir nerelerdedir. İnterplay in oyunları steamde ekleniyor , prehistorik vs de var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 akirafes said: Tom Clancy’s The Division™ Gold Edition bu kadar düşmüşken alınır mı. Yoksa uzak mı durmak gerek? suna ben de bir +1 cekeyim. deger mi acaba ya. baya toparladı falan diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands için de aynı soruyu ben soracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 ikisi de alınmaz. division 2'yi bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Division baya eğlenceliydi, hatta son yıllarda en çok eğlendiğim oyunlardandı. Her şekilde gideri var bence. Division 2 umarım aynı tadı verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 division 2 60 dolara cıkacak abi. ama iste oyunun %90'ı oraya gidince div 1 bitecek. 7-8 ay oynanır mı mesele o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 7-8 aylik oynanacak bisey yok. 2-3 hafta idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Wildlands iyi aslında çok ucuza görünce bende almıştım, etrafta dolaşmak hikaye falan güzel çok kafaya takmazsan oyunun mekanikleri de güzel liste fiyatından bende almam tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 human vs. human da adamların can barının olması, kafaya şarjör falan boşaltma olayının olması beni baya soğutuyor ya. division'da o var tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Steam link %95 off 2.5$ gorunce hic aklimda olmamasina ragmen aldim, buyuk ihtimal su an kullanamicam bile (apartmanin genel interneti var, chromecast vs aletler aga baglanamiyor) ama tasininca lazim olur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 tr ye geliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 $ dedigine gore usa de arkadas , tahmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 turkiye olayini bilmiyorum malesef :/ aynen usa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Darkwood güzelmiş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 underrated bir oyun. grafikleri, survival tagi vesaire nedeniyle ilk bakista "indieshit" diye damgalanabiliyor. halbuki art iyi, animasyonlari sahane. subtle horror devamli yapilan bir oyun cesidi degil. darkwood tam bir indie gem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Bayonetta Just Cause 3 Planescape Torment EE Witcher 1-2 41 TL bayıldık. Bu sefer açgözlülük etmedim. :D Nasıl olsa 3-4 ay sonra indirim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Holdfast ve Tannenberg alinir mi? Holdfast Warband Napoleonic'in ilerisinde bir oyun mu? Verdun'i biraz kaotik bulup pek sevmemistim, Tannenberg o oyunun ustune birseyler koyuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 tooth and tail & railway empire aldım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 tooth and tail sahane casual oyunu, gunde 3-4 oyun ile gunluk rts ihtiyacini karsiliyor insanin. umarim biraz daha popisi artar da batmaz sirketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 tooth and tail zaten iyi satmış olmalı. totalbiscuit wtf çekmişti ona ve beğenmiş güzel şeyler söylemişti diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 rahmetli streamliyordu da. basli basina iyi sattirmistir oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Nigger_of_the_sand said: Verdun'i biraz kaotik bulup pek sevmemistim, Tannenberg o oyunun ustune birseyler koyuyor mu? En önemli fark siper savaşı yerine serbest olarak nokta ele geçirme olması. Bunun dışında potansiyel oyuncu sayısı da Verdun'un iki katı. Gerçi bilmiyorum, belki Verdun'un da oyuncu sayısı artmıştır. Verdun'u sevdiysen Tanneberg'i de al, ama onun çok ötesinde bir şey bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar