BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 İstanbul'da bu şekilde çalışan nereler var? Misal Ada'da var, eti ben götürüyorum mekana, onlar bana mangalı veriyor ben pişirip pikniğimi yapıyorum. Bu tarz yer önerileri lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Kendin gotur kendin yeci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 yani? neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 sardalya said: Kendin gotur kendin yeci Bravo sherlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Obligatory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 lan adam gibi cevap verin totoşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 google a kendin pişir kendin ye yazın, https://www.google.com.tr/search?q=kendin+pi%C5%9Fir+kendin+ye&oq=kendin+pi%C5%9Fir+kendin+ye&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&ie=UTF-8 seçin buradan birini veya http://mekan.com/blog/istanbulun-en-iyi-kendin-pisir-kendin-ye-mekanlari ama tabi atladığımız bir şey var, acaba bunlardan hangisi dışarıdan et getirilmesine izin verir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 başıbüyük tarafında bir sürü yer var böyle. aydosta da olması lazım. biz bu cuma günü gitmek için bir yer arıyorduk şunu bulduk; http://keyfimangalistanbul.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 çınarlı var bizim buralarda ama eti ordan alıyorsun, klasik kendin pişir yeci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 eti de ordan aliyosan birak adamlar pisirsin bari ne anladim ben o isten, eti bildigin yerden kendin alip 2-3 onceden guzelce marinesini fln etmedikten sonra.. mangal kokusu ve yelleme fantazisi varsa o baska tabi. onun da vardir muptelasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 reyou da geldiyse konuya yabistiriyom fotoyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Aradigin mekanlarin genel adi kendin pisir kendin ye bu arada. Oyle bakarsan cikar bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 polanezköy tarafında var. genelde çoğu piknik yerinde var sanırım. Ama zaten eti sen götürüyorsan tek kullanımlık bir mangal al yap geç bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 polonozköyde var epey mekan 50 60 tane vardır sanrıım çöasmdçadmö en meşhuru stelladır. pahahalıdır, ama alkol de var. yemyeşil yer. haliyle kalabalık ama masalar geniş egniş yayıldığı için çok da şey olmuoyor. etini oradan da alabiliyorsun istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 etçiler damladı konuya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Riva'da da var bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Çekmeköy taraflarında Trabzon Park var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 kimse ülker götür dememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 bostancıda müthiş bi yer var , bizim balkon eti getir beraber yiyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 reyou said: eti de ordan aliyosan birak adamlar pisirsin bari ne anladim ben o isten, eti bildigin yerden kendin alip 2-3 onceden guzelce marinesini fln etmedikten sonra.. mangal kokusu ve yelleme fantazisi varsa o baska tabi. onun da vardir muptelasi eti ucuza almak? mekan verirken sucuğun kilosu 70, sen kasaptan alırsan 35... ayrıca bildiğin yerden alıyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 KenshinHimura said: bostancıda müthiş bi yer var , bizim balkon eti getir beraber yiyelim bizim apartmanın terası var ortak alan. orada da var da amaç yeşillikte takılmak :) polonezköy'de bulduk da avrupa yakası olsun istediler. çatalca'da filan varmış sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 BiTcH_oFBaT said: reyou said: eti de ordan aliyosan birak adamlar pisirsin bari ne anladim ben o isten, eti bildigin yerden kendin alip 2-3 onceden guzelce marinesini fln etmedikten sonra.. mangal kokusu ve yelleme fantazisi varsa o baska tabi. onun da vardir muptelasi eti ucuza almak? mekan verirken sucuğun kilosu 70, sen kasaptan alırsan 35... ayrıca bildiğin yerden alıyorsun.. Ben ne diyom bilae? Eti de ordan alacaksan anca evcilik oynamaya mangal yakarsin, eti kendin al da git diyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Kilyos'a giderken mekanlar var, Göktürk'e yakın Kemerburgaz'ı geçtikten sonra yerler var, Bahçeköy'ü geçtikten sonra da yerler vardı. Aşağı yukarı girişe 20-30 lira mı ne bişey veriyodun geçen sene. Sana mangalı getiriyorlar, buz getiriyorlar, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Eti kek diye geldim et çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Şile yolunda istediğin yerler mevcut, geniş piknik alanı olanlar da var otoban kenarı olanlar da, giderken ordaki marketlerden ya da esnaftan birine sorarsan tarif ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar