Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunlardaki unutulmaz anlar...


Dragonutopia

Öne çıkan mesajlar

Eh nerden estiyse boyle bır baslık acmayı dusundum...Aradım ama baska bı baslık bulamadım bu konu hakkında..neyse sızınde unutamadıgınız gameplay anları olmustur...ben baslıyım..
-Baldurs gate de Yoshımo nun yaptıgı yamugu hala unutamıyorum..ozellıkle elınde celestıal fruy ıle vurdugu zaman daha bı unutulmaz oluyordu..sınırden ılk defa klavyeme vurmustum..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlk aklıma gelen Baldur's Gate veya Icewind Dale hangisi olduğunu hatırlamıyorum.. Bir boyut kapısını kapamam gerekiyordu. Birçok zorlu savaştan sonra, oyunu saklamadan geçiti kapatan taşa tıkladım. Partinin tam ortasında siyah bir dragon belirdi.. Eh direk çıktım oyundan, kasmaya gerek yoktu.
İşin kötüsü yanımda yurttan arkadaşlar vardı, hava atıyordum 'işte böyle adamı alırım aşşağı' diye, mor oldum resmen
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en az birkaç tane sayılır ama en çarpıcısı sanıyorum ki half-life'ın introsuydu, ilk defa bir oyunu oynarken film izliyormuş hissine kapılmıştım ve yeni binyıla geçtiğimi hissetmiştim.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Max Payne 2'yi bitirmediyseniz bu mesaj spoiler iceriyor uyarmadı demeyin :)

Max Payne 2'de su Max ile cıkan Mona arasındaki tartısmadan sora Mona'nın Vlad tarafından arkasından vuruldugu sahne, sora Max'in gaza gelmesi credits sahnesine kadar gelisen olaylar ve creditste late goodbye'ın calması. Aglayacak kadar olmustum cidden film gibi sonu vardı oyunun.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Halflife da oyunun basında elimde levye bilgisayar odasına girdim. Solumda 3 Dolap server vardı, birinciyi geçince odanın diğer tarafından bir ışın hüzmesi 2.dolabı parçaladı bende havaya zıpladım.
Azcık spoiler içerebilir 4 saat oynadıktan sonra Thief:Deathly Shadows da Shandale Cradle bölümünde koca yerde bir yaratık görememek yaratık cıkarsa diye sürekli fire arrow hazırda gezmek kızın hayaletini görünce tırsmak.
Starcraftta protoss campaignlerini yönetirken havaya girip "My life for Auir" demem:)
Ufo:Enemy Unknown da Mars üssü Cyclodia(Sanırım böyle yazılıyor) yı yok etmem.
Metal of Honor da Normandiya Çıkartmasını oynarken kafamı eğmem(sanki kurşunlar bana isabet edicek ekrandan cıkıp).
Herhalde bunlar şimdilik yeterli:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Warcraft 3 RoC da orcların son demosu. Mannarooothhh!! Orda, Thrall ın yanındaymış gibi hissettim kendimi bi an. Böyle gaz bir an ne bi filmden ne de başka bir oyundan hatırlamıyorum.

Planescape : Torment ta yaz yaz bitmez. Ama en sağlamlarından bi tanesi. Morturary Fortress of Regrets e gitmeden önce gruptaki tüm elemanlarla tek tek konuşmak. Duygu seline kapılıyor insanç[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Planescape Torment'ta unutulmaz andan bahsetmek zaten yanlis, unutulmayacak ne kadar an varsa toplamislar oyun olmus :P

Sanitarium'da boyle bir oyundur mesela, ama illa bisiden bahsetmek gerekirse, ozellikle ilk koyu ve kiz kardes ile ilgili olan ara videolar gayet kazinabilir belleginize...[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
42
"Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sh2 nin sonu.

dumur oldum. kelimenin tek anlamiyla dumur oldum. ekrana baktim sole bi 5 dk filan, credits gecti ben hala bakiyorum bole..

bole bir son demi olmadi olmayacak.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

warhammer 40k sırasında ( dawn of war ) dreadnoughtları böyle savaş alanına sokarken sadistçe gülüyodum.

3 dreadnoughtun yüzlerce askerin arasına girip alayını alışını izlerken heuhe gülüyodum böyle.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
they bury me like footsteps in the snow.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

birçok sahne vardır tabii ki hastası olduğum, ancak öyle unutulmaz bir an olmamış ki, aklıma bir sahne gelmiyor, hepsini unutmuşum.. peeh.

said:
Head, 04 Kasım 2004 04:11 tarihinde demiş ki:
warhammer 40k sırasında ( dawn of war )

çok yeni değil mi abi bu oyun zaten? :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Wolfensteinde tankı korurken tankın beni ağlatan snıper kulasını havaya uçurması sandalyemden zıpladım. bide alien vs pred 2 de gece yarısı oynarken yuzume facehuggerın yapışması zıplatan anlardan biridir en gıcık olduğumsa the thinging sonuna gelip son demonun bozuk olması(HIRRRRR) hala göremedim demoyu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tiberian Sun Başlangış ve Bitiş sahneleri [nod-gdi][signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

spoiler iceriyor bir cogu, dikkat

Kotor : oyuun sonlari, o bilinmeyen adaya donus ve Bastila yi yanimiza cekmemiz -darkside- , ardindan asagi inip ebon hawk a gittigimizde bizle ayni fikirde olmayan adamlari oldurmem icin bastila nin yaptigi oyunlar, surat ifadesi, konusmasi.. unutulmaz.

Ayrica, yine sonlarda Raven in bizim oldugumuzu ogrenmemiz, hala etkisindeyimdir :)

HalfLife : Oyunu bir süre oynadiktan sonra ilk defa yukari cikip, askerleri gordugum sahne, elimi acip yardim diye bagiracakken adamlarin bana dalmasi.

Undying : Bir koridor un basinda duruyorum, uzun bir koridor, arada perdeler acaip sallaniyo ruzgardan, kesin basima birsey gelecek diyerek acaip stresle ordan yurumem, ki geldiler daldilar.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 03 Kasım 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
Bütün Warcraft videolarını ağzım açık izemiştir hatta bir kere sinek kaçtı ağzıma

budur işte ya.bide mortal combat 3 de her adamla oyun bitirip videolarını açınca mütiş bir keyif duyuyordum.

[Bu mesaj Cirit tarafından 04 Kasım 2004 18:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
draedan, 04 Kasım 2004 17:55 tarihinde demiş ki:Undying : Bir koridor un basinda duruyorum, uzun bir koridor, arada perdeler acaip sallaniyo ruzgardan, kesin basima birsey gelecek diyerek acaip stresle ordan yurumem, ki geldiler daldilar.

aha evet orayı hatırlıyorum tavan çöküyordu ordan geliyorlardı sanırsam.. gerçi undying'de onun gi sürü dumur olayı vardı.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim için ultima onlinede destarddan aldığım tonlarca sihirli eşya ve dolu dolu altınla dışarı çıktıktan sonra, karakter penceresinde ''Save'' tuşunu aramam gerçekten unutulmaz bir andı heh.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MI3

Guybrush: Can I call you BOB?
Murray: You can call me Murray! I am a powerful demonic force! I am the harbinger of your doom! And the forces of darkness will applaud me, as I STRIDE through the gates of hell carrying your head on a pike!
G: 'Stride'?
M: Allright then ROLL! ROLL through the gates of hell! Must you make fun of everything?
G: You'd look great with a melting candle on your forehead.
M: I'm getting the feeling that you're not taking me very seriously.
G: No I am, really.
M: Really? Than let me heary you scream in terror!
G: Ooooh.
M: Bwahahaha!

G: How can you see without eye balls?
M: How can you walk around without a brain? Somethings noone can answer.

M: Hey! That's my arm! Give it back!
G: If I gave you your arm back, what would you do with it?
M: I'd terrorize the south seas! I'd torture the living! I'd demolish the.. er.. What I meant to say was, I'd use it to pet kittens.[signature][hline]Hayat sövmeyince de güzel.

[Bu mesaj Eraq tarafından 04 Kasım 2004 19:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...