samaella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 kissanimede de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
takamuraa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 baki netflix globale ağustosda düşüyomuş diye duydum ilk 2 bölümü izledim baya hype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Siz yazınca baktım da hanebado güzel başlamış, animasyon süperdi. Manganın ilk bölüme gözattım da drama yoktu pek, animede de öyle gitmez herhalde o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 hanebado'dan sonra içimden "ya haikyuu varken neden bir beach volley anime yok" diye düşündüm ve baktım, o da yeni çıkmış lol. harukana receive'i de izlerim. :p karakterler de sempatikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Hanebado kadar sarmadı ama güzel yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 hanebado fazla iyiydi zaten bir ilk bölüm olarak, sırf o ilk maçı 3-4 kere çevirip izledim. öyle devam edip dramayı az kısarlarsa efsane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Asobi Asobase eğlenceli olacak gibi duruyor baya :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 baki akıyo be netflix olması da iyi oldu önceki animeleri göz kanatıyodu bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 abi bişi farkettim benim yüzümde ki benle bakinin yüzündeki ben aynı yerde fdgsfdgsd sırtımı kasınca sırtımda şeytan yüzü gibi bişi çıkıyo lan yoksa... dsgsfgfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
takamuraa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 baki çok değişik ya 3. bölümde aktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 şimdi baki ve badmintoncu memeler cepte, başka öneri nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
takamuraa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 samaella said: şimdi baki ve badmintoncu memeler cepte, başka öneri nedir? komedi seviyosan back street girls de fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 samaella said: şimdi baki ve badmintoncu memeler cepte, başka öneri nedir? Harukana Receive = Beach Volley Seinen (Hanebado kadar drama yok şimdilik) Banana Fish = Macera olarak sarma potansiyeli var. Başka bakmadım pek. (Devam eden seriler haricinde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Oce4n said: Asobi Asobase eğlenceli olacak gibi duruyor baya :d bomba bekliyorum bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Hataraku saibou’yu sevdim, eski fransız vücudun nasıl çalıştığını anlatan bir seri vardı, onun gibi olmuş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 How Not to Summon a Demon Lord gene klasik bir mmo oynayan çocuk hikayesi. Overlord kafası olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 yok bu daha kötü, ben biraz mangasını okumuştum açmıyordu pek. sonrada bölümleri çevrilmedimi ne oldu kaçırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Klasik Isekai Harem a.k.a. copy/paste anime işte. Fena değil ama bi Overlord çıkmaz tabi. Çerezlik izlenebilir ama. Shichisei no Subaru var bir de. AnoHana Art Online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 back street girls, komik gibi ama böyle komedi anlamında yaramadı henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 yarıyor diyemem ama aşırı eğlenceli, bölüm boyunca sırıta sırıta izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 bi school rumble, ouran host club gibi yaran bir şey istiyorum artık. hina fena değildi. bilemiyorum belkide benim eğlence anlayışım değişti tükettik zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Angolmois: Genkou Kassenki çekim kalitesizmi önce filtremi var ne var anlamadım, sanki 80 lerden gelme gibi. ama aksiyonu fena değil gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Evet var bi tuhaflık. Böyle eskitilmiş görüntüsü vermek için filan yapmışlar sanırım, başlarda biraz rahatsız etti. Ama çizim tarzıyla, karanlık atmosferle filan iyi bağdaştırmışlar. Genel olarak hoşuma gitti. Hikayesi, karakterleri, aksiyonu filan güzel olmuş. Bayağı potansiyeli var bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Dragonfire said: bi school rumble, ouran host club gibi yaran bir şey istiyorum artık. hina fena değildi. bilemiyorum belkide benim eğlence anlayışım değişti tükettik zamanla. abi baka to test izledin mi veya yakinlardan gamers izlemediysen kesin izle adf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 angolmois -> ghost of tsushima prologue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar