Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 quechua arpenaz 2xl cadırım var kampta sağlam yağmur yedir sonra toplanırken her tarafı çamur ve çamlardan dökülen sarı sarı macunlar oldu üstünde mendille falan temizledim ettim ama çamaşır makinasında yıkamak istiyorum bir sorun yaşar mıyım cadırı yıkasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 soguk programda dusuk devirde bir sey olmaz da, basincli suyla yikasan daha rahat olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 çıkmaz o lekeler yıkasanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Telleri melleri çıkar yerlerinden. Kur çadırı su tut hortumla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 araba yikar gibi basincli suyla yika en temizi öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 çam sakızını çıkarmak için kolonya, aseton veya limon suyu tarzı şeyler deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Cadir yikanir Cadi yakilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 senko said: Cadir yikanir Cadi yakilir (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Çam reçinesi bulaşan yerlere buz uygula. Donduktan sonra reçineler kırılacaktır. Buz yoksa şu da olur. https://productimages.hepsiburada.net/s/11/552/9107870416946.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 cadı yakılırmı ,tesekkurler beynım(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 yıkanır ama hiç gerek yok bence yine aynısı olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 silmek yeterli olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Llama said: quechua arpenaz 2xl cadırım var kampta sağlam yağmur yedir sonra toplanırken her tarafı çamur ve çamlardan dökülen sarı sarı macunlar oldu üstünde mendille falan temizledim ettim ama çamaşır makinasında yıkamak istiyorum bir sorun yaşar mıyım cadırı yıkasam Yeni gördüm. 1- Çok doğru bir çadır seçmişsin. Bu grubun en başarılı modelidir. yandan çift kapı iyi havalandırma kolay kurulum hafif ve küçük v.b. v.b. https://www.decathlon.com.tr/media/834/8347889/big_845d5ebfe7074125b93ecb1033c0997c.jpg Bu değil mi çadır? arkada da ayni kapıdan var değil mi? 2- Çadırı yıkamak kolay - tekrar çamur yapmadan kurutup paketlemek zordur. 3- Rutin bakımda iç çadırı ters yüz yapıp silkeleyip tekrar düz çevirip paketleyip dış çadırı pek umursmayız ama yılda bir biz de yıkıyoruz çadırı. 4- Mutlaka temiz beton/karo taşlı v.b. bir zemin bulup hortumla yıkamalısın.nemi uçunca toplayabilirsin. Kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Benim çadır da çok güzel reçine olmuştu, 1+1 evde sorunsuz yıkadım kuruttum. Dış tenteyi yıkadım ama sadece, duşakabinin üstünden içeri doğru sarkıttım, sıcak su + süngerle parça parça yıkadım. Bu yaz bitsin bi tur daha geçicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 çamaşır makinesinde yıkama, çok yıpranır ve su geçirgenliği zarar görür onun yerine bahçe/otopark/kort tarzı bi yerde hortumla su tut güzelce, çok gerekiyorsa araba yıkar gibi fırça veya süngerle lekeleri çıkartırsın arap sabunuyla veya deterjanla. sonra da gölgede kurut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 sostizm said: 1- Çok doğru bir çadır seçmişsin. Bu grubun en başarılı modelidir. yandan çift kapı iyi havalandırma kolay kurulum hafif ve küçük v.b. v.b. https://www.decathlon.com.tr/media/834/8347889/big_845d5ebfe7074125b93ecb1033c0997c.jpg Bu değil mi çadır? arkada da ayni kapıdan var değil mi? https://www.njuskalo.hr/image-bigger/kamp-oprema/hitnooo-sator-quechua-arpenaz-2xl-slika-72995512.jpg benim cadır bu bu arada tek cadır bagajı var yukardaki görseldekinden daha da büyük bunu tavsiye ederim bende 2 senedir sorunsuz takılıyoruz kendisi ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Elbette bu çok daha güzel bir çadır :) :) Ciddi de fiyat farkı var arada :-D BUnu kullanan bir çocuk var bizim izci grubunda sabahları içi LEŞ gibi kokuyor çadırın. Çocuk mu pis çadır mı kokutuyor onu bilemiyorum yalnız. Benim gösterdiğim yaz için iki tarafını açıp ğüfür püfür uyunabilen bir model bu nasıl havalanıyor işte orada soru işaretlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 ciyansiz cadir cadir degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 hortumla su tuttuyom ben. sonra camasır ipine asıyom. fresh black var bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar