axedice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Hahahaha ne salak oyun lan bu. Yani anlıyorum piyasanın %90ı da bunu yiyecek kafada, tabii ki iyi satıp iyi para toplayacak eşyanın tabiatı bu. Ama bu eşyaların patide ne işi var onu anlamıyorum. Gidin başka forumlarda takılın arkadaşım, antheme para verip oynayan adamın bizim forumumuzda işi ne? Oldu olacak fallout 76 da oynayın lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 tam chp kadın kolları üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 https://yourcountdown.to/anthem-vip-demo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Bunu twitch'te yayınlayabilecek miyiz? Acaba yasak falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 yayınlayabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 off şu oyuna fanboyluk :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 dev takimi twitterdan 1000'lerce soruyu cevaplamis diyorlar usenmeden, bunlarin bir ozeti listesi tldr hali falan var mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Norak said: dev takimi twitterdan 1000'lerce soruyu cevaplamis diyorlar usenmeden, bunlarin bir ozeti listesi tldr hali falan var mi acep? https://www.polygon.com/2019/1/21/18179227/anthem-gameplay-details-bioware-loot-abilities-gear-tweets Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 friende ekleyin. origin id: Givblod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 listenizde anthem fanboy(!) olmasını isterseniz ekleyin: tuncherish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Yıl 2019 hala full kapasite server sorunu... Ne zaman doğru düzgün launch yapılacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 kapasite sorunu kalmadı da, daha açılmadı herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 bütün streamerlar enter spamlıyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 yıl 2019 ya. ösym, tsk bile çözdü bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 EA farkını ortaya koydu gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Bir queue sistemi bir şey koyar millet enter spamlamasın diye ama tabi EA ve Bioware olunca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 https://www.twitch.tv/cohhcarnage cohh başardı girmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Nostalji oldu resmen eski MMO first day havası yaşattı bana spam spam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 patlamasin diye yavas yavas aciyorlarmis: "We're scaling the servers to let more players in gradually to avoid crashing. We'll continue to scale until everyone is in." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 bok gibi. kimin ne vurduğu belli olmayan kore mmo'su yapmışlar milyor dolarla, tebrikler ea. SAKIN PARA VERMEYİN SAKIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 girdim ilk görevi yaptım çıktım. oyun oynanır. immersive shooter loot grinder. mis yazılı chat lazım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 girdim ben oynuyorum 3 tane renkli çark cevirdigimiz deactive barrier kısmında bi puzzle gibi bişi var takıldık dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 dar alanda sıkışınca o boktan kamera açısı o kadar eziyet ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 aynen. hassikome olup oraya buraya çarpıyorum. adamlar yaptı nasılsa bitti galiba ilk görev de takıldı loadingte şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 o kadar ağır motion blur var ki başımı ağrıttı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar