Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Nerden buluyoruz davetiyeyi norak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 ea sitesinde https://www.ea.com/en-gb/games/anthem/anthem-demos/refer-a-friend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 3 tane de bende var, teşekkürler norak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 boşta invite varsa alabilirim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 progamera gonderdim kaldi 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 1 tane var burada. alan hayrını görsün. https://www.ea.com/games/anthem/anthem-demos/redeem?token=a0tJV2JvQT0jTSMxMDAwMDIwNjU1ODQ1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 email ile oluyorsa ben de bi tane alabilriim. şu anda origin'e erişimim yok ama email adresimi yollayabilirim inv atabilecek birine. thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 3 tane de bende var, oynamak isteyene atayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 https://www.ea.com/en-gb/games/anthem/anthem-demos/redeem?token=ZmR1RGdXRT0jTSMxMDAwMDIwMTUwNTc3 2 tane de benim linkte kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Scalanova said: https://www.ea.com/en-gb/games/anthem/anthem-demos/redeem?token=ZmR1RGdXRT0jTSMxMDAwMDIwMTUwNTc3 2 tane de benim linkte kaldi. teşekkürler, aldım birini. oynamadan bok atmayın diyenler haklı çıkmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 yarin icin 9:00 AM Pacific Time diyor, tr saati aksam 8 sanirim? 40+ gb da dl/install var ona gore sey yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Elinde fazla keyi olan var ise OM den alabilirsem sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 yarın tsi 20.00de. level 10dan başlayıp 15'e kadar kasabilecekmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 key varsa om plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Gonderdim @Bombilo @Jo_jixu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Bir key de ben rica etsem gündüz indiririm akşama hazır olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 key atabilecek var mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Ps4 e key varsa alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Key varsa bende alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 keyi verenin eli dert görmesin B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 sıra kimde bilmiyorum 2 tane var bende de, benden sonraki ilk iki mesaja vericem linki, bu gece 2 de aktif oluyor sanırım 1 saat sonra yani ve 43 küsür gb ona göre isteyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Oyunu takip etmeyler için belirtelim Demo ekibı ile master oyun ekibi 6 hafta önce ayrıldılar haliyle Demoda 6-7 haftailk daha az bu fix var. Haliyle bolbol crash falan olacaktir. Tutorial falan yok, hikayenin ortasından dalıyor olucak oyuna ama asıl oyunda yapabileceklerözden çok daha az seçenek ile oynayacaz. Open beta değil sonuçta, öpen demo.(yeni nesil demo bilmez pek, bioware kötü bi firma olduğu için ücretsiz demo veriyor bize tu kaka) Oyundaki 4 javelini de deneyebiliriz ancak aynı karakerde demo boyuncanım 2 javelini secebilicez. Herkes ranger başlayacak. Bu Demoda ki programsız haftaya herkese açık olan demoya devam ettirebiliyoruz. Oyunla alakalı merak ettiğiniz başka sorular varsa cevaplayabilirim. Akşama anthemde görüşmek üzere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 bu oyundan ciddi beklentiniz var mı ya? EA'in elinde rezil bir cashgrab'e dönüşecek , erken release edilmiş bi oyun oynayasınız mı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Ciddi beklentim yok. Akşamları 1 2 saat scifi shooter/loothunter oynayıp 2 3 yeni insanla tanışıp, düşmeyen lootlar için rng tanrılarına küfür edip yatmayı planlıyorum. Oyunlardan ciddi beklenti icine girmeyi uzun süre önce bıraktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 oynayacak bişi yok ya napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar