k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 aa ben modric'i almıştım lan. ondan kaçırmış penaltıyı hahah 0 puan getirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 tebrikler fistan, üst üste baya başarılı kararlar rispekt (tu) globalde derece gelse güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 balına topladım puanları :d dünyada 15 rank şu an jipi alırsam komik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 bal mal ama büyük rakam harbiden gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 neymar'ı da çıkardıydım. çıkardığım iş yapıyor. böyle böyle şampiyonu belirliycem herhalde ben sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 ben de iniesta ile marcleoyu ilk 11 e koymuştum ikisi de oynamıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Maximum kaptanla benç boost harcamış olman kötü olmuş. Sonraki turlarda farklı maç günü az olacağından oralara saklamak daha mantıklı. Tabii bu dünya sıralaması için yoksa bizim lig bitti :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 brezilya iyi puan yaptı bana bir de bu akşam VAR yine yardırırsa penaltı da hazarddan gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 son 16'da yardırdım baya hadi bakalım akşam james oynar da bişiler yaparsa uçarım sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 benim en büyük hatam ilk kadro kurduğum adamları bırakmak oldu ya. hani herkesin aynı şekilde devam edecek hâli yoktu yani. euro 2016'da da baya kötü giriş yapmama rağmen, kendi adamlarıma tutunmam sonuç vermişti. bu sefer baya mallık yaptım. gerçi hiçbir türlü fistan'ı geçemezdim herhalde. adam zalım çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Hem Muslera hem Curtois yedikleri gollerle kalemi, hırvatlar da belçikalılar da gol yiyerek defans hattımı, isviçre gol atamayarak ortasahamı, belçika forvetleri uyuyakalarak ofansımı tüketti, sıfır çektim desem yeridir bu tur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 desene aziz takımının bütün forvetleri marke edilmiş, bütün orta sahasına pres yapılmış, bütün defansları geçilmiş ve kalecilerine her köşeden birer gol atılmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 İyi yanından bakıyorum, o değişiklik yapmadığım gün kaybettiğim puanlara yanmıyorum artık, zaten bir şeye yaramayacakmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 james yine yok kaldık 70 puanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 casemiroyla matuidiyi almayın ikisi de cezalı olucak çeyrek finalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Noob gibi kaldım ya, wildcard nereden kullanılıyor bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 çeyrek final kısmına gelip transfere tıkla oradan kullanıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Make transfers'a tıkladıktan sonra nerede ki? edit: 3 transfer hakkını geçtikten sonra çıkıyormuş kullanabilme seçeneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 wildcard bir tane mi kullanabiliyoruz? yarı finale saklayayım hakkımı ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 wildcard'ın olayı nedir? 147 puan topladım ya ben şu ana kadar iyi midir? ilk defa oynadım bu fantasy oyununu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 kötü. wildcard da limitsiz transfer hakkı. olm az kuralları okuyun la her gelen bi şey soruyo sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 yazıyor mu ki kurallarda nerede olduğu, tabii soracağız :). Ayrıca kurallarda yazmayan merak ettiğim bir şey daha var. Wildcard kullanınca, 16 turundaki gibi sınırsız transfer hakkı mı veriyor, yoksa tek seferlik mi? Yani kadrolar kitlenene kadar istediğim gibi dizebiliyor muyum, yoksa bir kere dizdim mi wildcard bitmiş mi oluyor? 147 puanla ligde sondan 5. olduğuna göre puanının iyi olup olmadığını kendin de anlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 sana dememiştim onu, normalde gözükmesi lazımdı o wildcard yazısının silik şekilde sanki öyle hatırlıyorum zaten de neyse. sınırsız transfer hakkın aslında hep var, sadece sana verilen bedava transfer hakkını(bu tur için 3) geçtiğin her transfer için -4 puan ceza yazılıyor işte. wildcard o cezayı yazdırtmıyor ve turnuvada sadece 1 turda kullanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 eldar said: yazıyor mu ki kurallarda nerede olduğu, tabii soracağız :). Ayrıca kurallarda yazmayan merak ettiğim bir şey daha var. Wildcard kullanınca, 16 turundaki gibi sınırsız transfer hakkı mı veriyor, yoksa tek seferlik mi? Yani kadrolar kitlenene kadar istediğim gibi dizebiliyor muyum, yoksa bir kere dizdim mi wildcard bitmiş mi oluyor? 147 puanla ligde sondan 5. olduğuna göre puanının iyi olup olmadığını kendin de anlayabilirsin. ligde 47 kişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar