Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2018 Dunya Kupasi - FIFA Fantazi Futbol Başlığı

Fistan

Öne çıkan mesajlar

benim en büyük hatam ilk kadro kurduğum adamları bırakmak oldu ya. hani herkesin aynı şekilde devam edecek hâli yoktu yani.
euro 2016'da da baya kötü giriş yapmama rağmen, kendi adamlarıma tutunmam sonuç vermişti.

bu sefer baya mallık yaptım. gerçi hiçbir türlü fistan'ı geçemezdim herhalde. adam zalım çıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

yazıyor mu ki kurallarda nerede olduğu, tabii soracağız :). Ayrıca kurallarda yazmayan merak ettiğim bir şey daha var. Wildcard kullanınca, 16 turundaki gibi sınırsız transfer hakkı mı veriyor, yoksa tek seferlik mi? Yani kadrolar kitlenene kadar istediğim gibi dizebiliyor muyum, yoksa bir kere dizdim mi wildcard bitmiş mi oluyor?

147 puanla ligde sondan 5. olduğuna göre puanının iyi olup olmadığını kendin de anlayabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

sana dememiştim onu, normalde gözükmesi lazımdı o wildcard yazısının silik şekilde sanki öyle hatırlıyorum zaten de neyse.

sınırsız transfer hakkın aslında hep var, sadece sana verilen bedava transfer hakkını(bu tur için 3) geçtiğin her transfer için -4 puan ceza yazılıyor işte. wildcard o cezayı yazdırtmıyor ve turnuvada sadece 1 turda kullanabiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

yazıyor mu ki kurallarda nerede olduğu, tabii soracağız :). Ayrıca kurallarda yazmayan merak ettiğim bir şey daha var. Wildcard kullanınca, 16 turundaki gibi sınırsız transfer hakkı mı veriyor, yoksa tek seferlik mi? Yani kadrolar kitlenene kadar istediğim gibi dizebiliyor muyum, yoksa bir kere dizdim mi wildcard bitmiş mi oluyor?

147 puanla ligde sondan 5. olduğuna göre puanının iyi olup olmadığını kendin de anlayabilirsin.

ligde 47 kişi var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...