Komutan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=YHxcDbai7aU İyi bir korku filmi. Pek orijinal bir konusu olmamakla beraber hikaye beklemediğim şekilde gelişti. Özellikle görsel olarak iyi bir iş çıkarılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 ilk traileri gordugumden beri heyecan heves icerisinde bekliyorum. umarim gozuktugu kadar iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 ben de gerekli yerlere düştü sandım helecanlandım la :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Filmin ilk yari yavas basliyo. Ha diyosun geren atmosferik korku filmlerinden olacak. Ama ikinci yarida baya psikopata bagliyor. tavsiye ederimm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 normalde korku türü filmleri hiç sevmeyen biri olmama rağmen bir arkadaşımın bu türün hastası olması sayesinde piyasadaki tüm korku filmlerini izliyorum diyebilirim. arada bir oturup sinema geceleri yaparız bir çok diğer filmlerin de olduğu ama muhakkak o güne bir korku sıkıştırıyoruz rica minnet. haliyle bu filmi de izlicem gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Cool story bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 korku türünü çok severim izlerim ve genelde pek korkmam diyebilirim, bu film ama ziyadesiyle altıma sıçırttı en son galiba veletken jacob's ladder izlerken bu kadar etkilenmiştim. yonetmen arkadasın debut filmiymiş alkışlıyorum, takibe aldım kendisini, ilk filmlerinde bu kadar iyi iş nasıl çıkarıyorlar helal valla bi tane daha vardı böyle yonetmenin ilk filmiydi çog iyiydi. teknik olarak da bayagı iyi geldi bana, ayrıca film çook iyi eskale oluyor instantcultstatus/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Türü sevip normalde korkmayan ama bu filmde korkan adamı görüp normalde türü sevmeyen ve korkmasa da irkilen biri olarak bu filmi seyretmeyeyim bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 abi neden her korku filminde bir kus -genellikle karga, carpar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 izle izle :D sıfır jumpscare abi film, kalite akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Nasil korkabiliyosunuz böyle filmlerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Abi fragmanı 15 saniye izleyip kapatıp yorum yapmışsın gibi yorum olmuş. Öyle mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Öyle degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Kaliteli korku filmi nadir bulunuyor ya, en kisa zamanda izleyecegim. Umarim the vvitch’ten aldigim tadi alirim bundan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 en en sondaki o konuşma/açıklama kısmı olmasa taç taktığında bitse daha iyiydi be sanki. güzel film gayet. ama artık bu konuda 30-40-50 neyse film çekildi. farklı bir konsept lazım bence veya bir yenilik falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 bu film benim son yıllarda izlediğim en iyi filmlerden oldu. spo sonunun ille bir şeytana bağlanması çok hoşuma gitmedi, paimon'u selamladıkları sahneyi sevemedim. benim için jump scare sahnelerin olmayışı, film boyunca germesi ve rahatsız eden sahnelerle güzel bir aile drama-korkusuydu. annenin duvara tünediği sahnenin görülmesi, oğlunun peşinden koşup tavan arasına kafa attığı sahne, elemanın sınıfta kendi yansımasının güldüğünü gördüğü sahne, aynı zamanda sınıfta kafayı sıraya vurup ağladığı sahne, ilk ayin sırasında anne'nin charlie gibi konuşması ve aile fertlerindeki o gerginlik, yine tavan arasında paimon çetesinin görüldüğü an, oldukça rahatsız ediciydi. yönetmenin şurda bazı sorulara cevapları var, benim kaçırdığım baya nokta olmuş, isteyen okuyabilir. https://www.reddit.com/r/movies/comments/8rbjj7/hi_im_ari_aster_writerdirector_of_hereditary_ama/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Son yıllarda çekilen en iyi korku filmi budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 abi evet conjuring falan yalanmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 ben hala insidious'ı ayrı yere koyuyorum bunların hepsinden. tüylerimi diken diken eden bi o var heralde son 10 senede. hereditary'nin ilk 50 dakkadaki drama kısmı aşırı iyi. Yalnız bir yandan da izlerken ulan 1 saat oldu drama mı izliyoruz korku mu diye kendi kendime söylenmedim değil... setup biraz fazla uzun geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 The vvitch gibiydi, cok iyi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Direk sahnesi çok iyiydi ya bunda. Hiç beklemiyordum fjfj. Film genel olarak geriyor begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 spo içine al bari abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Heyecan yapmis. Ilk korku filmi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 olm izlemeyen biri için, o beklemiyordum dediği sahnenin pek bir spoilerlık tarafı yok. ne anlayacak izlemeyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Djdddjjd spo demiş ya. Dediğimden sahneyi anladıysanız filmi izlemişsinizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar