Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 BATTLE ROYAL NE KADAR BOKTAN Bİ TÜR YA NEDEN BU KADAR POPİ OLDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Ayrıca competitive arena kendine battleroyal oyunu arıyorsa bu oyun Realm Royale olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 http://steamcommunity.com/id/OkanDRDYK/ ekleyin beraber oynayalım bu oyuna bakarlarsa baya iyi yerlere gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Jaegerjaquez said: BATTLE ROYAL NE KADAR BOKTAN Bİ TÜR YA NEDEN BU KADAR POPİ OLDU sonunda diz çökecez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Xaero said: her taraf battle royale oldu amk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Gece bi bakayım dedim sabah oldu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paladins'i bayağı seviyorum ama battle royale konsepti bayağı uzak geliyor bana, başlasam mı buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Bi süre sonra kendini tekrarlamaya başlıyor tabi... Haftada bir girip oynamalık olmus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Xaero son iki mesajına da katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 tiLi said: Jaegerjaquez said: BATTLE ROYAL NE KADAR BOKTAN Bİ TÜR YA NEDEN BU KADAR POPİ OLDU sonunda diz çökecez mi nope :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Yok mu oynayan? Platin 5 oldum beraber girelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Jaegerjaquez said: BATTLE ROYAL NE KADAR BOKTAN Bİ TÜR YA NEDEN BU KADAR POPİ OLDU full loot sandboxlar ameleliğe dönüşünce, derişik hale geldi bu tür oyunlar. O açığı az da olsa kapadılar, ama karakter yaratmak ve grind olmadığı için o aidiyet duygusu yok yeterince, buda adrenalin eksikliğine ve uzun süre sonra tamamen moba haline getiriyor oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Black-ice said: class sistemi güzel olmuş Bu oyunun class sistemini beğenecek kadar zevksiz olmak ücüzü. İlacı var mı acaba zevk enjekte edebilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 class olayı baya güzel ya. yeni renk açıkçası klasik BR'lere. fortnayt dan daha fazla keyif veriyo bu oyun bana açıkçası. rank atlamak da baya kolay şu an. düzeltirler ileride sanırım. çok fazla oynamadım ama diamond 4 üm şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar