Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Sam said: jüri görevi de olabilirdi başka bir ülkede, iyi gene bu. (:P) ya ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 git lan seçim günü olasılık ve maceralarla dolu 2 keçisakallı abiyle nuri bilge ceylan + indie oyunlar ve netflix konuştuyduk biz yanımızda bir chp kadın kollarından fırlama teyze bir de eski kafa bir amca vardı, onlar oflayıp puflayıp duruyordu bir de yine seçim günü görev yapan başka bir arkadaş o okuldaki başka bir görevliden sevgili yaptıydı ama 79 lira ne hakkaten, bu kadar önemli seçimde utanmasanız 2 paket malbuş verecekmiştiniz diyeydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 chp'li bi görevliyi çoook kovalamıştım bende en son seçimler sonrası ama ayıplar etti bana o kızıl saçlı kız sevgilisi varmış lan lebron , madem sevgilin var ne diye laf söylemion 1 hafta boyunca mesajlaştık hayret bişi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 yalnız herkes adama git demiş de belki şöyle bir planları vardı https://www.elitedaily.com/news/people-posting-election-day-sex-craigslist-ads-calm-their-nerves/1685874 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 juri kebap is lan, ise gitmiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Evli oldugunu soylemeyenler var kız yine iyiymiş fjdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 hacibekirlokumu said: Bugün elime 24 haziran ve eğer olursa 8 temmuzdaki sandıklarda, sandık görevlisi seçildiğime dair YSK'dan yazı geldi. Oturduğum ilçede yeterli sayıda görevli toplayamadıkları için rastgele seçmişler. Ben şimdi buna gitmek istemiyorum sabahın 7 sinden gecenin bi saatine kadar orada dikilmek düşüncesi bile darlanmama sebep oluyor. Gitmezsem bunun yaptırımı olur mu? Bilen duyan gören işitenlerin tecrübelerini bekliyorum. demokrasiyi korumak ve bu onemli gorevi yerine getirmek yerine tembellik icinde evde miskin miskin vakit gecirmek istemen ataturk'un arkasinda biraktigi bu cumhuriyetin boyle yikinti ve harap icinde olmasinin sebebidir. ben olsam bu basligi acmaya dahi utanirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 ben ilk gittiğimde mürekkep damlatıyordum. VE EVET. sevmediğim tipe tırnak arasına gelecek şekilde, acımadan bastım mürekkebi. Eğlenceliydi sonrasında sayım vs de ama belim tutulmuştu ilkokul sıralarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 yanımıza dumbell falan alabilioz mu böyle bi durumda bari curl murl yaparız canımız sıkılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Jaegerjaquez said: yanımıza dumbell falan alabilioz mu böyle bi durumda bari curl murl yaparız canımız sıkılmasın abi sen gordugun biyiklilarla squat yapsan gun boyu idare eder..yetmez ama.. bu arada buyuksehirlerde ayri sıkıntı kirsalda ayri sıkıntı o secim isleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Raylen said: bir de yine seçim günü görev yapan başka bir arkadaş o okuldaki başka bir görevliden sevgili yaptıydı nerden basvuruyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Raylen said: bir de yine seçim günü görev yapan başka bir arkadaş o okuldaki başka bir görevliden sevgili yaptıydı the bomb has been planted (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Seferberlik gelmiş sana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar