bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 off-road araç + trakmaster caravan işte m
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Lyv said: sicak hava balonuyla ^______^ how imaginative!
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Senle cikacak yani. Romantizmin boylesi
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 gold dalga mı geçmeye çalışıyo yine? olm bak ben de balon dedim, balon lobisi olarak dudakların morarıncaya kadar balon şişirtiriz sana adam ol. @remus yolcu kabininin alt kısmına tuvalet kapağı yaparız yea o kolay. kabinin etrafını da camdan yaparız bu arada, üstüne de fermuarlı branda. gece soğuk olunca kapatır, içeride sıcak sıcak otururken dışarıyı izleriz. sonra da afrika'dan geçerken gerillalar ak47 ile balonu düşürüp donumuza kadar soyarlar. evet kimler geliyor?
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 balon ne la ahahahahahahhaha bi de gelmis savunuyor burada. ya olm...
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 yapılmayacak şey değil, yapanlar da var zaten de bizimki geyik. ama dasaaa bey gelip no fun allowed çekmiş yine rahat durmamış. part time troll'lük yapmaktan kendi kendini mi zehirledin abi nedir, bi doktora görün.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 balonla yatla uçakla da gezilir ama ülke ülke şehir şehir gezmek için 4x4 ya da motorsiklet daha iyi olur bence. kıta atlatken gemiye verebilirsin motoru falan uçak yine kullanılır arada memlekete dönersin falan
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 https://nerdist.com/wp-content/uploads/2014/11/Howl-1.jpg
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Dunya turuna degılde avrupa turuna facelift S500L (diyanetin arabasi) full donanım ile cikmistim 1 sene once. Benzini de sirket odedi. Baya rahat ettık tum yolculuk boyunca.
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 kaza bela da olmaz o arabada hazır okunmuş araba
Öne çıkan mesajlar