pontipati Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Selam, 2 gündür bilgisayarda gereksiz bir yavaşlama var. Uyku modundayken açmak olsun, herhangi bir program açmak veya chrome da yeni sayfa açmak olsun hepsi çok yavaşladı. Son zamanlarda zenmate vb. yüklemiştim ama sildim hepsini, onun dışında da bir şey yüklemedim. Son olarak da şey diyeyim 2 haftadır pcyi yoğun kullanıyorum 10 pencere hepsinde 20 30 sekme ve uyku modunda aç kapa yapıyordum. Sebebi ne olabilir, ne yapılabilir? Teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 tabiki format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Sicakliklar ne alemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Genelde serin ortamda çalışıyorum, çantada uyku modunda olabiliyor bazen. Çantadan çıkartırken sıcak olabiliyor bazen alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 yeni model cikar cikmaz yavaslatiyorlar hep. oh wait.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Hayatta herşeyin bir nedeni vardır yeğen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Performans'tan CPU kullanımına vs. bakıyor musun? Bu aralar şu kripto para için küçük programlar yerleştirmeye başladılar her şeye hatta sitelere bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Uyku modudur, kapatıp aç cihazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 ad3m said: Hayatta her:horace:şeyin bir nedeni vardır yeğen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 kilitlenme şeklinde mi yoksa sadece yavaşlama mı? mouse falan kıpraşıyor mu rahatça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 yavaslama dosya yazma okuma uzerinemi, cpu load uzerinemi? task managerdan takip edebilirisn neler donuyor arkada diye. resource manager di galiba adi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar