Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 adfs yani siz normal şartlarda bjk şenor'un quaresma'yı herkesten önce tahtaya yazdığı bir bjk'nin göztepe'ye karşı maç kazanabileceğine inanıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Az once bir tahmini 11 gordum q7 yaziyor cildirmak üzereyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Adem Lahic iyilesmis mi? Oynayacak mı bu mac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Yok antrenman yapmis sanrm ama oynamayacak olmasi gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Hm, oynamaması daha iyi olabilir belki diyecektim goztepe acık oynayan bir takım besiktas gecis oyunlarını babel uzerinden fena oynamıyor. Ama sanırım hem Pepe yok, hem orta sahada necip - atiba - oguzhan 3 lusu olacak, hem de Lens yerine Q7 oynayacak seklinde yazmıslar tahmini takımı. Umarım goztepe bir beraberlik cıkartır ama bu tip maclarda besiktasın veteranları, ozellikle babel, ipleri eline alıp sorunları cozebiliyor. Yasin Öztekinden muhtesem bir performans bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Oguzhan 10 numarada oynayıp kaybolacak yine. Tolgay yine ielri top taşıyamaycak. Babeli ikinci santrfora çekip, Oguzhan/tolgay yerine Lens'i oynatması lazım am ayok, illkaki 2 gol yememiz, rakibin akapnmasılazım onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 applev0dka said: Az once bir tahmini 11 gordum q7 yaziyor cildirmak üzereyim.. tahmini 11 mi sadkfhsd bu adam hafta içi gidip rakiple şike anlaşması yapsa, kameraya alınsa ve herkes görse bu şeref yoksunu peluş yine ilk onu 11'e yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 4 sezondur deplasmanlarda bırak istatistiği tek olumlu hareketi olmayan ve üstüne her an kırmızı görebilecek potansiyeldeki adam bir zahmet oynamasın ya artık üstelik lens’in formu çok iyi medel roco ikilisi ilk defa beraber oynayacak saçma sapan gol yemesek bari atarız elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 medel-roco ikilisinin gol yedirmeme ihtimali yok. yasin 35 metreden 90a gönderdi bile. 2 tane net yeriz yani, q7 şaklabanını oynatırsa net puan kaybı. diyorum bu sene başak şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 quaresma yedek lens tabela yapsa da formayı alsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 🙏 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 firat gormemis pozisyonu. calmasin. okey. ama gormeyip gordum ben omuzla aldi ya demesi. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 tolgay iyi basladi dikine dikine. bozmasin pliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Ilk temas acil ele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Abi penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 takım komple yerden oynuyor oyuna hakim hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 bu nası penaltı, koluna roco carpıyor arkadan, elle oynamasına roco sebep oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 penalti degil dese itiraz etmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 1 haftadır süren istifa çagrılarına dayanamayıp bi penaltı verdiler. Şimdi ne goygoy döner televizyonlarda Beşiktaş'a penaltı verildi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Ya ne diyeyim ozzy sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Var ilk defa bi boka yaradi derken , vitaminsiz kacirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 ve oguzhan sezonu kapatir sdfg. triggerlanmayin hemen ama quaresma olsa atmisti sdfgfgsdxhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Besiktasa niye yardim ediyorlar onlar da mi dusme hattinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Kaleci bir gun onceden sola atlamis ozzy ustune vurmus ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 beto net kurtarmis abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar