Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 abi boş yapıyorsun yani, piyasa sonuçta değeri belirler. demek ki etmiyor. bizim taraftar da muslera için aynı geyiği yapıyor. tarafgirlik yapmıyorum yani, inan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 iyi de o da yanlış örnek. muslera da hak ediyor en azından 20'ye transfer olabilmeyi. ben zaten anlamıyorum 7.liğe oynamaya çalışan orta sıra epl takımlarının muslera'yı transfer etmemesini. rakiplerinin birinde k.schmeichel diğerinde pickford var. tabi epl'den bahsediyoruz burada, en az 5 milyon lig payı var rakamlarda. o yüzden vida'nın değeri 12 ise şu an, en az 17'ye falan gitmesi lazım çünkü epl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 iste vida'nın degeri 7 iken 12 teklif etmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 fikret orman erken seçim kararı almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Fiko başkan all in yapmış var mı bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 mart’ta kurultay var doğru karar, umut güner kalır herhalde ama albayrak gitmeli direkt güner de transfere karışmamalı. torunoğulları ve altınsay geri aktif pozisyonlara getirilmeli. çebi bile uzaklaştı ortalarda görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Forvete de kristiyano ronaldoyu alalim mi pasam? Var mi baska bir istegin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Esh said: 12 ye de verilmez ama vida. 18-20 belki de artık bu saatten sonra 10'a gitse seviniriz. kim hatırlayacak vida'yı 6 ay sonra. kötü oldu bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 su konuldu mu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Dünya kupasında finalist takımlar toplam 7 maç yapmış oluyor. Normal sezon ise 34-38 maç. Üstüne dünya kupasının seviyesi ŞL seviyesinin net bir şekilde altında. 20 milyon euro'yu çattadanak verecek olan ya İngilizler(küme düşme hattı dahil) ya da diğer 4 büyük ligde ŞL seviyesi civarı takımlar. Vida yıllardır piyasada olan bir adam. Adamlar aynı paraya daha iyisi varken gitmiyorlar işte. Söyünci DK'da oynamadı ama Söyüncü>Vida. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 2022 hazirana kadar kontratı varmış hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Cebi vs orman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 dana22 said: su konuldu mu ?? Bu aralar reklamlar yaratıcı olmuş. Bende " yiyosa gel " reklamını başarılı bulmuştum. Reklamın içeriği ne hala bilmiyorum ama sloganı bir ömür unutmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Stringray said: mart’ta kurultay var doğru karar, umut güner kalır herhalde ama albayrak gitmeli direkt güner de transfere karışmamalı. torunoğulları ve altınsay geri aktif pozisyonlara getirilmeli. çebi bile uzaklaştı ortalarda görünmüyor. umut güner var diye erdal torunoğulları bıraktı. güner zihniyetini fiko destekliyor diye altınsay zamanında bıraktı. umut güner gibi kan emici bir karaktersiz asıl ilk kesik yiyen olmalı. albayrak yanında iyilik meşalesi resmen. fiko'nun yaptığı da şov işte bariz, çebi tayfası zaten istifa edip normal sürede başkanlığa aday olmayı planlıyormuş. böyle şov yapıp işte onları avladı. umut güner kalır, kulüp her geçen süre ahmet bulut'un oyuncağı olur ve batmaya devam eder. fiko bir şeyde haklıydı. bi silkelenmek ve kendine getirilmesi gerek kulübün. başta kendi zihniyetinden, gerekirse kendi varlığını artık geri plana atması en hayırlısı olacak. kalacaksa da yapılacak şey belli de yapmaz. menajer kankalarını kıramaz ya da menajerlerle çalışan dostlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 k1nJo said: iyi de o da yanlış örnek. muslera da hak ediyor en azından 20'ye transfer olabilmeyi. ben zaten anlamıyorum 7.liğe oynamaya çalışan orta sıra epl takımlarının muslera'yı transfer etmemesini. rakiplerinin birinde k.schmeichel diğerinde pickford var. aslında burada gerçek, muslera'nın hiçbir zaman bizim ona biçtiğimiz değerdeki adam olmayışı. ben de çok severim, saygı duyarım ama sadece istatistiklerine bile baktığınızda o fiyatları verecek takımın çıkmaması doğal geliyor. lig standartlarında cidden müthiş bir kaleci ve değişilmez ama yatırım yapan kulüpler için gereksiz. ha mutlak teklif gelmiştir ama fabri ayarında tekliflerdir. gs'de ona muslera'yı verip benzer adamı o paralara zaten bulamaz. bulsa bile belki aşı tutmaz vs... gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 o paralara benzer adam bulamıyorsa bu adamın da ederi o paralar değildir çünkü ¯_(ツ)_/¯ ligde iyi falan diyosunuz ama ligin kendisi bok gibi olduğundan muslera'yı da küçük görüyosunuz sanırım. mesela watford gibi bi kulübün bence %100 alması lazımdı muslera'yı. gs 20m istemiş sanırım. vermediler, adamlar gitti 35 yaşında küme düşen west bromwich'in kalecisini aldı. tabi muslera gitmek ister miydi bilmem, burada şl oynayacak adam. neyse, ara dönemde gs elenir muhtemelen, o zaman gidebilir bi yerlere sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 orada olay yetenek vs. değil. uyum meselesi. muslera adeta bayrak adamı şuan gs'nin. onu gönderirsen, öyle bir karakteri yaratmak için paran yetmez. benim demek istediğim o. yoksa benzer kaleci ararsan bulursun, belki ondan daha ucuza oynayanını bulursun. muslera şuan 4 milyon euro alıyor yanılmıyorsam. dünyanın en çok kazanan 20 kalecisinden biri vs. olabilir. bu da temelde bizim biçtiğimiz değer yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 bizim biçtiğimiz değerde bi sıkıntı yok muslera baya iyi kaleci. hangi istatistiklerden bahsediyorsun bi de koy da görelim bu arada. ha ama boyko'yu göklere çıkardığın istatistik kafasındaysa koyma hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 boyko'dan verdiğim istatistik düz istatistikler arasında gayet baz alınabilir kaliteli istatistikti. ona karşı çıkma şekli sadece "ben sevmiyorsam aksi her şey hatalıdır" görüşü olur. bir kaleci için maç/gol oranından başka daha geçerli yüzeysel bir istatistik olabilir mi sevmiyorsun diye reddediyorsun kdhksjdhfsda neyse ŞG bayağı iyi kadro ile çıkmış. şaklaban falan yok. çok tatlı. medel - tolgay - oğuzhan babel - lens - larin insan avı var bu hatta insan avı. tek sıkıntı işte arkası asdkjhfds GG - Pepe - Necip - Caner Tolga necip'in zayıf rakiplere karşı mobilize stoper denenmesi gerektiğini hep düşünüyordum ve yazıyordum zaten. bugün başarılı olursa harbi çok tatlı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 istatistiğin neyini reddedicem kafan mı güzel. yüzeysel olduğunu bildiğin halde saçma salak çıkarım kasman komik olan. örneğini de o zaman verdim; valdes, buffon kadar iyi görülebilir o saçma mantığınla. epl'de, de gea'nın neden en iyi olduğunu açık açık gösteren xg/c gibi bi istatistiğin varsa koy yoksa hiç yorma ne bizi ne de kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Lens akıyor Bi gol bulmamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 ben lens olsam o forveti savciliga veririm boyle hak yenir mi, nasil birakti adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Pepeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Babellllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 akhisar sanirim ilk yari toplam 1 atak yapti sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar