aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Tolgay'a 2 tokat yapıştırsın biri ya, sabredemiyorum. O kadar yetenekli olup da bu kadar karaktersiz adama dayanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Ben Oğuzhan, Larin, Lens, Tolgay falan bunların oynamamasına kızmıyorum. Tek kızdığım hep dediğim gibi Oğuzhan'a o da yazın istediği ülkede istediği baş altı takımda oynayabilecekken gidip burada sözleşme uzatıp, hiçbir şekilde hak ettiği saygının verilmediği, ihalenin hep üstüne kalacağı ve hakkının hep yeneceği ortamda kalmayı göz göre göre seçti. Diğerleri niye oynasın mesela ya da Oğuzhan'da aslında. Ne yaparsan yap bir hafta sonra yine kenara çekiliyorsun çünkü takımın başındaki köylü prenslerini oynatacak sen onun umrunda değilsin. Oğuzhan defalarca 10 numara oynayamıyorum baba dedi, gitti oynattı da oynattı adamın olumlu melekeleri de köreliyor beceremediği yerde zorlandıkça. Tolgay desen keza kafaca bitik, aynı şey onda da var. Larin geçen sezon ne kadar efektif ve iyiydi aldığı sürede, şimdi kötü çünkü adamın ivme yakalamasına izin verilmiyor. Lens zaten yani diyecek şey yok artık. Beşiktaş'ın en büyük kamburu malum adam, ilk o gidecek sonra yönetimden kurtulacağız. Başka çözüm yok. İlk niye Şenor. Lig o kadar boktan ki hoca değişikliği bu sezon bile şampiyonluğu getirebilir. Kadro halen ligin en kaliteli iki kadrosundan biri. Ama hemen lazım, devre arası bile dönüşü olmaz yola sokar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 şaklabanın merkezden ceza sahasına girip sol tarafa ORTA yapması neydi peki böyle bir saçmalık olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 oğuzhan’ın bu sene pozisyonluk bir olayı yok bu maçta da her topu eziyor şu ana kadar tolgay da aynısı orta sahada ne top tutabiliyoruz ne hızlı oynayabiliyoruz tam bir komedi şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Ben kanser olmamak için izlemiyorum. Göz göre göre kaybediyoruz maçları. O yüzden saldım kendi kendime çekiyorum tinerimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 DarKRideR said: Lig o kadar boktan ki hoca değişikliği bu sezon bile şampiyonluğu getirebilir. Kadro halen ligin en kaliteli iki kadrosundan biri. Ama hemen lazım, devre arası bile dönüşü olmaz yola sokar... Hangi hoca abi o? Onu yapabilecek hoca Beşiktaş'a gelir mi? Getirmeye paran yeter mi? Şenol vasat ama yine bu şartlarda iyi. Bile bile yatan adamlaro yönetimin adam etmesi lazım. Takımın en önemli adamı olması gereken ljajic sezon başlamadan gelmesi lazım, vs vs.. Hatanın azı şenolda çogu yönetimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 hepsi bassın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Kocum caner 20 m geriden kosuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 o diil de şaklaban auta attıgı topta ofsayt kaldıran hakeme el kol yapıyo, lan vermese nolcak auta attın işte, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 abi llajic erken gelse ne olur? oyun mentalitesi o kadar çürük ki takımın llajic'i değil sezon başlamadan, bir önceki sezon ocakta getirsen monte olmuyor takıma, efektif kullanamıyorsun. Larin işte geldiğinde 6/10 adamdı. aldığı kısıtlı sürede köpek gibi iş yaptı. sezon kampını harika geçirdi, ilk maçlarda gayet iyiydi sonra ne oldu? larin'de mi hatalı iş. Larin güzel güzel oynarken ben takımda istemiyorum, bye dediği adam yokluktan girip, AL'de götünü kurtardı diye Larin'i silip, tekrar bir numaralı opsiyonu yaptı takımın. Larin olsan sen ne düşünürsün? Yani dağılmaya müsait yapısı bilinen bir adam Larin bu arada ABD'deki en büyük sorunu da o, kokainden falan ceza almış adam. Onu dağıtıyorsun, sonra görev verdiğinde niye kötü vs... Takım yönetimi konusunda ciddi anlamda aşırı leş, adam kazanmıyor sürekli kaybediyor. Kazandığı tek adam ve zaten hakkında gerçekten olumlu konuşan tek kişi artık Quaresma ise bir adam için, o adam iyi değildir ve zarardan başka hiçbir şey de vermiyordur takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 maci actim Low proclamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 adamın önüne yuvarlasa gol ya bu şaklaban cidden dayaklık herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 3 tane bombos adam var cok tehlikeli pozisyondu bu daha da fenaydi ZAAndongala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Caner hahahaha , adam geri donse de donmese de gol yediriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 ZAaakyotroski püskevit giriyor oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 caner’e bak caner’e direk kadro dışı bırakılması lazım artık pektemek giriyor iş iyice komedi filmine döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 gg ders verdi resmen takima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 karius, gönül, vida. medel ve love haricindekiler sonraki maç sahaya çıkmamalı güven dorukhan fatih oynasın bunlardan kat kat iyi oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 pektemek soruyodur simdi "bu kaleci degil di mi hocam bunu disari cikartabiliyoruz" tam takim cosmusken adamin arkadan bilegine faul yapip oyunu sogutan oyuncu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 şu takımın kontrat listesi vardı biriniz paylaşabilir mi onları + şenol hocayı + yönetimi bi zahmet bi göndersinler komple farklı bir ülkeye. şımardılar 2 sene şampiyon olunca. küfretmeyecem hocaya ama o kadar muhabbet yapıp şu şekilde takım yöneteceksen basıp gideceksin biz de ne adamdı diyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 genklediler çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 şaklaban ilk defa ıslıklandı 4 senedir KALKIŞMA VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 ahahahahhah tribünler adamına göre anlık alkış ve yuh çekiyorlar mükemmel etkinlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar