spompas Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 questleri patir patir yaparken stimpak ler birikiyor elden ciksin diye 2 paradan sattim, hemen aldiler gun icinde. stimpaksiz kalinca ceylan gibi sicraya sicraya quest yapmak zorunda kaldim bu nooblugu yapma bence yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 spompas anlatmış çoğu şeyi zaten ama: çıktığın vault ebediyen kapalı. üstündekileri satabilirsin vendorlara ama cidden 3-5 kuruş gelir. grape mentats ve satış perkiyle filan ancak elle tutulur para geliyor. başlarda radaway dışında opsiyon yok ama ileride çıkacak günışığında radyasyon azaltan perke ve can dolduran perke birer tane verirsen çoğu combata full hp başlarsın. ben onları aldıktan sonra radawayle nuke zone hariç, stimle de daily ops ve endgame bosslar hariç işim bitti şahsen. onbinlerce satmışımdır vendora herhalde, en büyük gelirim oydu hatta. seyreltip ilaç satmak. yemek ve su artık elzem değil, eskiden aç susuz kalınınca ölünebiliyordu. 2 yıl çok ağladılar kaldırıldı. takma kafana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Creation Kit'i season pass e dahil etmediler diye class action law suit geliyormuş, hatta iddaya göre microsoft satışı sırf bu yüzden gerçekleşmiş. https://venturebeat.com/2021/02/23/bethesda-faces-broad-class-action-lawsuit-over-fallout-4-dlc-as-microsoft-takeover-looms/ Ben anlamadım şimdi, bu herifler gerçekten bi season pass satıp, sonra üstüne creation kit diye modding tool çıkarıp kendi yaptıkları "modları" bunlar DLC değil de paid mod diyerek season pass e dahil etmeden mi satmışlar? İDŞHİŞSFİ ciddi mi olm bu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 (düzenlendi) fo4 başlığı bu değil. dava da bayağı uyduruktan hayali bir iddia, “biz öyle hissetmedik” diye dava gerekçesi sunmuşlar lmao. her yıl ayrı season pass çıkarılan oyunların olduğu bir devirde bayağı utanmazca bir anlaşmayla köşeyi dönme arayışı. Alıntı Jacob Devine’s father, Trevor Devine, is a former Marine. He encouraged his son to seek redress and was also disappointed when the company didn’t step up. “oğlum devlet 20k km ötede kolumu bacağımı bırakınca birşey vermedi bari sen birilerini söğüşle” Şubat 25, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Bethesda diyor ki creation kit DLC değil. Müşteriler de diyor ki: Alıntı While ZeniMax’s founder was a lawyer — the recently deceased Robert Altman — and was known for being litigious (ask former Oculus chief technology officer John Carmack), attorneys in the class-action say that they are shocked at some of the legal mistakes that Bethesda has made in the case involving the downloadable content (DLC) for Fallout 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 steam’de base oyun olmayan herşey dlc kategorisi altına konuyor, 2021 yılında şunu ciddi ciddi belirtmek gerektiğine inanamıyorum hele hele bu forumda. expansion pack de dlc altında, microtransaction da dlc altında. müşteri filan değil adam iştw yazıda sonda belirtildiği gibi settlement handout peşinde koşan biri. oyuncuların oyuna verdiği paralarla bedava yaşamak isteyen bir uyanık. aldığın out of context yazının devamı “eulayı diğer şirketler gibi kurşun geçirmez yapmamışlar” diyor o hata olarak. yani oyunlarda gitgide daha da saçmasapan kısıtlayıcı eulalar istiyorsanız bu davayı destekleyebilirsiniz arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 micropoft alimi tamamlanmadan cozerler bunu, para degilde 50gp digital currency verirler herkese 3-5 kapanir. bkz epicin gecen biten davasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 (düzenlendi) power armor'ın kıymet kazanması bakımından olumlu ama legendary'lerinin oyunun dengelerini bozması açısından olumsuz, keşke bütün legendary'ler kalksa bunun yerine. magic item nereye girdiyse bozuyor işi. special loadout'ları sonbaharda yapamadılar, bu sefer nihayet olur umarım. Mart 24, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 (düzenlendi) yeni roadmapler gelmiş ne güzel. Mart 24, 2021 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2021 special'ın perk puanı harcanmadan swaplanabilmesi alt char yaratma ihtiyacını kaldırmış gibi, iyi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 (düzenlendi) On 02.07.2020 at 21:37, Sam dedi ki: dizi herhalde, hep aklımdan geçerdi bir gün filmi çekilir diye ama düzgün yapması da kolay değil. hadi bakalım hayırlısı. Bu konuda bir gelisme var mi? Dizi vs olarak? Gerci mevcut amerikan dizileri, 5dk oturup birer kahve icseler herseyi cozebilecek, ufacik seylerden birbirini yanlis anlayan ergenlerin ya da karakterlerin sezon sonuna kadar karsilikli yamuk yapmasindan ve bir iyi tarafa bir kotu tarafa gecmesinden oteye gidemedigi icin izlenmez muhtemelen. Turk dizilerine laf ederdim, son 10 yilin amerikan uretimleri de ayni oldu. Nisan 29, 2021 Namessar tarafından düzenlendi imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 ben birşey görmedim doğrusu ama araştırmadım da hani, bu tarz projelerin ilk haberleri çıktıktan sonra yıllar geçebiliyor. o mandalorian başlığı kaç yıllık mesela lol. oluruna bıraktım bunu da şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2021 bu oyunda camp building için elimizde materyallerin kaç tane oldugunu gördüğümüz bi listeye vs. ulaşabiliyor muyuz? ne kadar concreteim var ne kadar woodum göremedim şunu rahatça bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2021 stashte junk kategorisi veya inşa edeceğin şeye gelince gösterir kaç tane gerekip kaç tane olduğunu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2021 onlar zaten abi kesmeyen. şöyle bi liste fln yok o zmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 (düzenlendi) oyun iyi de optimizasyonu niye bu kadar kötü yaw. bunu düzeltmenin yollarını arıyorum ama bulamadım. i7 8700, rtx 3070'le 70 fps'yi geçemedim. hele şu overseerin okulunun oldugu şehire gittim dün 50'yi geçemiyorum. 70 dediğim de sürekli bi spike var. spike olmasa 70 gayet yeterli ama kafayı çevirince bi 50ye düşüyor anlığına illa ki. Mayıs 10, 2021 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 o dediğin mekana göre ağırlaşma fo4’te boston’da oluyordu işte gene içiçe şehir gibi mekanlarda olabiliyor ama beni scorchbeast queen’de iki düzine insan dışında üzen bir yavaşlama olmadı hani. diğer bazı motorlar kadar verimli değil ama bence de. şu loadout meselesi ücretsiz respec bakımından iyi ama esas istenen olayı karşılamıyor, adamlar tuttular basidi değil daha zorunu verdiler. gene dungeon ortasında elle scrapper filan değiştirmek gerekiyor. üçüncü slot da olsaymış bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 fo4'de de vardı bu spike ya. yeni ekran kartında düzelir sanmıştım. her şeyi düşürüyorum yine artmıyor fps bi de high'da da aynı lowda da çok garip asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 ulen oyunun kendinden vsycn ve framerate kilidi varmış.. fps counter açıp 72'yi geçmediğini görünce anladım. ini dosyasına bi ayar yapınca açıldı oyun ne acı çekmişim 15 level ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 önümüzdeki 4 gün atomic shop'ta fallout first trial veriyorlar. önceden oynamış, ara vermiş sonra dönmeyi düşünen varsa bütün scrap'ini scrapbox'a koysun, abonelik bitince yeni scrap eklenemese bile eskiden konmuş içindeki scrap kullanılabiliyor. 1200/1200'den 300/1200'e düşecek kadar yer açıldı stash'te. bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 back then, - meanwhile, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 yeni sezon ödülü, ben de beğenmedim de işte martin mystere benzeri temalı bir sezonda yunusların örgütünün PA'sı. geçen sezon gi joe benzeri temalıydı, onun armoru çok daha iyiydi. öte yandan oyunda bunlar yokmuş gibi "back then" demeyelim çünkü koyduğunun benzeri de geçen aylarda eklendi. hatta fo2 enclave zırhı da var: adamlar eski düzgün zırhların hepsini koydular çoktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Fallout 76 - Live Action Concept Trailer Infectious Designer https://www.youtube.com/watch?v=U_vhnMEt-ns&t=152s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Bethesda is far from done with Fallout 76, unsurprising given 17 million people have jumped in since the Wastelanders update https://www.pcgamer.com/bethesda-is-far-from-done-with-fallout-76-unsurprising-given-17-million-people-have-jumped-in-since-the-wastelanders-update/ 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar