Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Sam said: offline oynanma ihtimali diablo3'ün offline oynanma ihtimali kadar ama. FFFFFUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Norak said: simdilik. Vurguları daha belirgin yapalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Diablo3 gibi server side işte loot filan hemen herşey. Anlattım ilk yazımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Lmao bug mı oldu bilmiyorum ama v76 girişine geri gidince gıcır enclave armor buldum ama lvl50 olduğu için giyemiyorum kek. Fo2de arroyodan san fransiscoya geçip steal yapmışım gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 feature. dakika 1 power armor bethesda'nin fallout sell pointlerinden zaten abi. maksat cocuklar sevinsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Metacritic score 2.2 Aahahhahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 2.7 ye yukselmıs LUT FEN oyun konusunda bir allahın kulu bile olumlu bişi söylememiş lan. bu kadar kötü yapmakta başarı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 arcane said: feature. dakika 1 power armor bethesda'nin fallout sell pointlerinden zaten abi. maksat cocuklar sevinsin. kullanamıyorum zaten stashe koydum, bir işe yaramadı lol. fo2 gibi kıramadım oyunu onuncu dakikada. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 evet. herkes ilk playthough'da, oyun basinda end game geara kavusuyordu fo2'de. reel deneyimler aynen o sekildeydi. veya degildi, yemedik. hakikat bukuculugu birakalim... fo4'de oyun/pazarlama feature'i oyun basi power armor. unutmadik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 neyse oyun eğlendiriyor, uğraşamıycam. :p ciddi sorusu olan olursa cevaplarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 metacritic notu 2.x olan oyun nasil eglendiriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 4chan brigade beğenisine göre kendini kısıtlıyorsan senin tercihin de başkasına bu soruyu sorman bayağı mantıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 neutrino said: metacritic notu 2.x olan oyun nasil eglendiriyor? Bi sam egleniyor abi Baska eglenen yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 benden başka alan yok ki. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Abi saygı duyuyorum ben ona ya. Bazı insanlar bazı şeylere takıntılı oluyor, beğeniyor. Aynı Blizz fanları gibi bethesda fanları da var. Ne koysalar hüpleten tayfaları var. Bu böyle. Oyun leş o ayrı. Sevene saygım sonsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Terse hype var su an oyunun eder skoru 2-3 fln degil elbette Biraz zaman gecsin oturur yorumlarda, ona gore hareket ederim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 sdfsdfs sam https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41YcOsJXuoL._SX425_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 O kadar kotu olamaz abi oyun. 2.2 metacritic ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 2.2 çok abartı, hakkı 4-5 falan atmosfer hatrına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 sandbox fo4 iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 abi hadi beğendin diyelim ok ama niye fo2 gibi bi şahesere laf attın :( ona eşdeğer bir oyun artık çıkmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 PA frame, armor parcalarinin levelinden bagimsiz giyilebiliyor olmasi gerek sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 fo2yi 5 kere filan bitirdim, maksat ona laf atmak değil orada. PA üzerindeki parçaları çıkarıp, frame öyle giyilebiliyor. frame ayrıca inve ve stashe konabiliyor. frame bop, unique ve çalınamıyormuş. stashe attım enclave zırhını, başka parçalar bulursam öyle giyerim belki. adamın biri de saldırdı ama hp minnacık gidiyor, vazgeçti ehu. ara verileceği zaman saklanmak veya logout lazım ama. yalnız oyun aşırı ram ve vram yiyor, mavi ekran bile yedim. :/ abartı olmuş biraz ama ortalam 40fps alıyorum neredeyse herşey highda. o min sistem reqler palavraymış bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Tes 6 yi da bu çağ dışı motor ile yapıyorlarmış ahah yuh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar