Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 76

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lmao bug mı oldu bilmiyorum ama v76 girişine geri gidince gıcır enclave armor buldum ama lvl50 olduğu için giyemiyorum kek. Fo2de arroyodan san fransiscoya geçip steal yapmışım gibi hissettim.
Mesaj tarihi:
arcane said:

feature. dakika 1 power armor bethesda'nin fallout sell pointlerinden zaten abi. maksat cocuklar sevinsin.

kullanamıyorum zaten stashe koydum, bir işe yaramadı lol. fo2 gibi kıramadım oyunu onuncu dakikada. :p
Mesaj tarihi:
evet. herkes ilk playthough'da, oyun basinda end game geara kavusuyordu fo2'de. reel deneyimler aynen o sekildeydi.

veya degildi, yemedik. hakikat bukuculugu birakalim...

fo4'de oyun/pazarlama feature'i oyun basi power armor. unutmadik.
Mesaj tarihi:
Abi saygı duyuyorum ben ona ya. Bazı insanlar bazı şeylere takıntılı oluyor, beğeniyor. Aynı Blizz fanları gibi bethesda fanları da var. Ne koysalar hüpleten tayfaları var. Bu böyle.

Oyun leş o ayrı. Sevene saygım sonsuz.
Mesaj tarihi:
fo2yi 5 kere filan bitirdim, maksat ona laf atmak değil orada.

PA üzerindeki parçaları çıkarıp, frame öyle giyilebiliyor. frame ayrıca inve ve stashe konabiliyor. frame bop, unique ve çalınamıyormuş. stashe attım enclave zırhını, başka parçalar bulursam öyle giyerim belki.

adamın biri de saldırdı ama hp minnacık gidiyor, vazgeçti ehu. ara verileceği zaman saklanmak veya logout lazım ama.

yalnız oyun aşırı ram ve vram yiyor, mavi ekran bile yedim. :/ abartı olmuş biraz ama ortalam 40fps alıyorum neredeyse herşey highda. o min sistem reqler palavraymış bayağı.
  • Yeni Oluştur...