Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 76

Caladorn

Öne çıkan mesajlar

gelip gidip bana sataşıyorsun, tonla örnek var. ben yazmasam tek birşey yazmayacağın başlıklarda gelip benle dalaşıyorsun, başka da bir fikrin yok zaten bana bulaşmak harici.

birkaç yıldır bu stalkerlığın sürüyor, neden laf yedin diye ağlamak istemiyorsan bana yönelik birşey yazmazsın.

adamla konuşacağım birşey yok. defolsun gitsin ya da oyunla ilgili yazsın ben de görmezden geleyim ne kadar saçmalasa da.
Sosyal ağlarda paylaş

Anket açabiliriz istiyorsan overall kim daha fazla saçmalıyor veya yanlış düşünüyor diye. Hiç yazmayacağım konuda sana sataşma diye bir şey olamaz, yazmayacağım konulara bakmam da zaten.

Sevdiğimiz Fallout'un bu hale gelmesi sen ve senin gibiler sayesinde oldu, biz gerçek Fallout bu değil dedikçe Power Armor var yetmez ama evet dediniz, şimdi geldiğimiz nokta oldukça üzücü.
Sosyal ağlarda paylaş

konulara attığın ilk mesajın bana sataşma, bu başlıkta yaptın en son. uyardım bulaşma diye. gene döndün dolaştın yapıştın sakız gibi. 2014'te başlamışsın, diablo3'te filan da kudurmuştun, beraber oynadıklarımız hatırlar. sonra arkandan "arıza adam" dediler. belli yani psikolojik bir rahatsızlığın olduğu.

hoşuna gitmiyorsa tokatlanmak, bana yönelik birşey yazma. ben sana yönelik yıllardır yazmıyorum zaten. yazmamaya devam ederim. senin elinde bu seçenek. sataştıkça aynen cevabını alacaksın artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu tokatlanma olayını çözebilmiş değilim halen, tam olarak nasıl tokatladığını hayal ediyorsun? Stalking hayali, seninle birlikte D3 oynadığımı bile hatırlamıyorum olaya verdiğimiz önemi göstermesi açısından önemli. Takıntı haline getirme, olmayan durumları varmış zannetme, unutamama bilemedim şimdi burada kim rahatsız. Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

tokadı yedikçe ünleme basıp sonra "ama ben ne yaptım ki" diye cevap yazmana bakılacak olursa hoşuna gitmiyor. hoşuna gitmiyorsa durursun, tokat da durur.

ben normal bir insan gibi davranmıştım, sen kudurmuştun, ondan ötürü benim aklımda kalmış, senin kalmamıştır. normal halin diye herhalde.

"Takıntı haline getirme, olmayan durumları varmış zannetme, unutamama bilemedim şimdi burada kim rahatsız."

giderayak gelişine..
Sosyal ağlarda paylaş

çekineceğin birşey yok, 17+ yıllık forum maceramda bir tane çıktı stalker işte, başka olmadı henüz. yeni birşey değil zaten, sallamıyorum son 2 yıldır filan ama pes etmedi. şimdi bunu deneyeceğim. seni 4-5 yıl kovalasa bütün başlıklarda, bu tepkimi vermek için beklemezdin bu kadar muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

Olayın temeline inmek için sondan başa bakmaya başladım, ilk 34 mesajda sadece 3 kere bariz trollemişim, gerisi o threaddeki herkesin itiraz ettiği konular zaten. Buradan sonra uğraşmadım, ama şu konudaki gidişattan anlaşılabileceği üzere sana özel bir garezim yok - yanlışa yanlış diyorum.

1 Seninle alakalı değil
2 Seninle alakalı değil
3 WoW hesabını hacklemişler, başkalarının iddialarını değerlendirmeden
reddettiğin için cevap vermişim.
4 Civ 5'te teknoloji sıralarına ilişkin cahilce bir post atmışsın bilgiyle karşılık
vermişim
5 Sana katılmışım
6 Sataşmadan bilgi vermişim Amerika'daki hukuki prosedür konusunda
7 Starcraft 2'ye laf atmışsın, gayet mantıklı bir cevap vermişim.
8 Arcane sana demiş ki: "biyoşok infinite bana öğretti ki senin bile haklı
olabileceğin evrenler var oralarda bir yerde. ve o evrenlerin gerçekleşmemesi
için benim gibi kahramanlara ihtiyaç var hahaha"
Ben de haksızlığınla ilgili bu referansa atıf yaparak senin kötü gördüğün
oyunları sormuşum.
9 Şu yukarıdakini yanlış anladığın için ne demek istediğimi anlatmışım.
10 Konunun başlığı Şam ile alakalı, onu düzeltsinler istemişim.
11 Infinity Engine oyunlarına saygı duruşu niteliğinde olan Pillars of Eternity
neden 3D değil demişsin, ben de oyunun crowdfunded olduğunu belirtmişim
12 Seninle alakalı değil
13 Yanlış anlamaya mahal vermemek amaçlı yazmışım
14 Kaede'nin "haksızlık birimi olarak spark ve sami birleştirmek lazım ya
4ss haksızsın panpa" demesine yol açan PoE tartışması devam etmiş
15 Arcane, Kaede, axedice, Warhero nun da senin PoE grafiklerin konusundaki
tutumunu eleştirdikleri tartışma devam etmiş
16 Civ 5'e laf etmişsin, ben de son expansion dan sonra gayet güzel hale
geldiğini söylemişim
17 axedice ın koyduğu resmi yanlış yorumlamışsın, onu düzeltmişim
18 GTA 5 in online microtransactionlarını eleştirmişsin, GTA yı insanların
bunun için almadığını söylemişim
19 Burada bir miktar trollemişim kabul
20 Path of Exile da Diablo da olmayan şeyler niye yok demişsin, onlarsız da
güzel olduğu cevabını vermişim mealen, ki geçen zaman bunu doğruladı
21 Çelişkiye dikkat çekmişim
22 Gözden kaçırdığın bir şeyi dikkatine sunmuşum
23 Fazla oynamadığının bir türe haksız eleştiri getirmişsin, cevap vermişim
24 Yanlış anlamaya mahal vermemek amaçlı yazmışım
25 Sana katılmışım
26 Pillars of Eternity başlığındaki postlarını özetlemişim. Kaede demiş ki
"haklı Sam yoktur, sıkılmış karşı taraf vardır"
27 Pillars of Eternity başlığındaki üslubunu eleştirmişim. Sen de ilk defa bu
postuma karşılık olarak bana garezin var hezeyanına kapılmışsın.
28 Garezim olduğu iddiasını bugünkü kadar ciddiye almışım.
29 Garezim olduğu iddiasını bugünkü kadar ciddiye almışım.
30 Burada bir miktar trollemişim kabul
31 Bunu hangi forum üyesi yazmış olabilir şeklindeki kinaye konusuna
senin tartışma üslubunu başkalarıyla beraber (arcane, axedice, senko,
incdarkness) yazmışım
32 Birisi HoMM 3 thread ini nekrolamış, son 2 posttan biri seninki olunca
okumuşum ve HoMM 3 te mikronun hiç bir şeyi değiştirmediğini iddia
ettiğini görmüşüm, değişmediğini ifade etmişim
33 Guardians of the Galaxy 1 (ki en iyi Marvel filmileri arasında) yerine
Lucy e gittiğin için memnun olduğunu yazmışsın, yanlış olduğunu
belirtmişim
34 Burada bir miktar trollemişim kabul
Sosyal ağlarda paylaş

bunlar arama motorunun getirebildiği, sadece "sam" yazılan mesajlar. özellikle duymazdan gelip, saflık yaptığın şey, bu başlıkların büyük kısmında halihazırda bir tartışma devam ederken hiçbirşey yazmadığın halde, ben konuyla ilgili yazdığım anda gelip altına kaşıntın varmışçasına uçarak bana sataşman. tam tersi bir durum ise hiç olduğunu hatırlamıyorum. "quixef gerizekalıca birşey yazmış, konuda tek mesajım olmadığı halde hemen altına cevap vermeliyim" gibi mantık süreci işletmiyorum çünkü.

"haksızlığına cevap vermeliyim" crusade'in olduğunu itiraf etmişsin yukarıda bile. yukarıda anlattığım durumu "quixef'in mesajı yokken sam yazdı diye yerden bittiği konular" olarak dökümünü buraya çıkarırsam bana bulaşmayı kesecek misin? kesmeyeceksen uğraşmayacağım çünkü. keseceksen değer ama uğraşmaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Gözden kaçırdığın husus şu, bu bir crusade/garez/stalking değil, o sırada okumakta olduğum bir konuda biri bariz haksızsa cevap veririm.

Basit bir

durumu yani.

Benim bu davranışımla başkalarından çok senin yolunun kesişmesi hangimiz hakkında bir fikir veriyor onun yorumunu başkalarına bırakacağım. Zaten oraya aldığım postlar civarında başka posterların yazdıklarından da haklılık/haksızlık konusundaki reputation ına dair fikir edinilebiliyor.

Sosyal ağlarda paylaş

o karikatürün ne maksatla kullanıldığını anlamadan ciddi ciddi kendini betimleyici olarak kullanman ruh halini anlatmış.

senin bu rahatsızlığını beni kapsamayacak şekilde modifiye etmen gerekli o halde. bunu ilk başta rica olarak iletmiştim yıllar önce ama dikkate almadın. "uğraşma, sıkılır bırakır" yönetimini denedim ama o da işe yaramıyor belli ki. şimdi ise ağzına burnuna çarpacağım her sataştığında.

hoşuna gitmiyorsa bana bulaşmazsın. senin kaçıklığının çaresi bende değil. bana bulaşmadığın sürece seninle işim olmaz. akıl muhakemeni çalıştırabiliyorsan basit bir hesapla kendini beladan uzak tutabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Karikatürdeki ironinin farkındayım meraklanma. Post-truth döneminde biraz post-irony olmasın mı? (Şair burada sen beni böyle görüyorsun demek istiyor)

Bir de halen şu vurdum tokadı, gelişine, yok belanı bulursun falan ne kadar gereksiz bir üslup ya, bir benim yazdıklarımı oku bir de kendininkileri kaçıklık nerede bir muhakemesini kendin yap. Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Gözden kaçırdığın husus şu, bu bir crusade/garez/stalking değil, o sırada okumakta olduğum bir konuda biri bariz haksızsa cevap veririm.

karışmayım diyorum ama bariz haksıza cevap veriyorsun madem, o zaman bariz haksız olduğunu düşündüğüm için ben de cevap vereyim;

adam civilzation grafikleri için facia demiş, sen adama anime göndermeleriyle sataşmışsın. adam burdaki gibi birader niye sataşıyorsun diye tepki verince dediğin şey şu;

quixef said:

@Sam
...sen oynamayı beceremediğin oyunun thread ine gelip, GRAFİKLER FACİA diye lafa girersen, seninle elbette uğraşılır,

kurulan mantığa bak. bi oyunun grafiklerine yorum yapmak için o oyunu usta seviyesinde oynayabilmek gerektiğini savunarak sataşma hakkını kendinde görmüşsün.

bu konuda sam oyuna yorum fikir yazınca altına
quixef said:

Power Armor görmüş Sam heyecanı

yazıyorsun, sataşıyorsun yine. hemen yukarda ise arama sonuçlarına bu post için "seninle alakalı değil" yazmışsın. nasıl sam le alakalı değilse artık.

burada konuya gelip oyunla ilgili hiçbirşey yazmamışken sam postu görüp gelmişsin gibi hemen altına "Power Armor görmüş Sam heyecanı" yazmışsın işte.

adam uğraşma benimle diyor. uğraşma sen de. kankan arkadaşın tanıdığın değilse sürekli taş atmanın anlamı yok. buradaki tartışmanın aynısı 2 sene önce de çıkmış. adam benimle uğraşma, bana sataşma demiş yine aynısını yapmışsın. olayı kişiselleştirmene gerek yok. konuya veya yazılanlara karşı fikrin varsa yazarsın, forum öyle kullanılır. burayı fikir üretmeyip onun yerine insanların yazdıklarıyla dalga geçmek için kullanacaksan da buna rızası olan insanlar üzerinden yap bunu. belliki sam bunlardan biri değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Seninle alakalı değil diye başlayan liste, sondan başa yani içinde Sam geçen en eski postumdan başlıyor. Öncelikle düzgün okuyalım, düzgün yorum yapalım.

Sonra, eleştirebilecek Civ konusundaki tek bir şeyi bulmuşsun sanırım, arada trollediğimi kabul ettim zaten peşinen ama yukarıdaki listede görülebileceği gibi Sam'in ilk defa "garez" iddiasını ortaya attığı ana kadar böyle bir durum kesinlikle yok. E böyle komik bir iddia ortaya atılınca bir miktar trolleme olmuş olabilir, internetin doğası bu.

Sana refere edilmeyen şeye cevap verme diyorsun, ama aynısını kendin yapıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle düzgün okuyalım, düzgün yorum yapalım. sana refere edilmeyen şeye cevap verme demedim. bundan rahatsız olduğunu belirtmiş bir insana ısrarla sataşılmamasını, taş atılmamasını; genel olarak da insanların bir konuna tartışıp fikir beyan ederken, tartışmaya/konuya katkısı olmayacak şekilde insanların postlarıyla dalga geçme amaçlı şeylerin de rahatsız olmadığından emin olduklarımıza yapmak gerektiğini (eş dost) söyledim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...