sniper Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 atan sakatlandı tutan zıçtı. skor oldu 3-1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 reyou said: benzema abv senin ya. su guzel oyunun azina zictin. boyle trolluk mu olur aq>? vazgectim kova olan kaleciymis. tolga zengin bunu sevdi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 lan dalyaprak gol atacam napiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Kupa finali değil kaleci alın virali resmen. Hatta bu sene ŞL tümden kaleci virali gibiydi. GS sçtı musleraya musallat olucak herkes, DK gruplar sonrası 0-0 biten maçlarda kurtarcağı bir penaltıya bakar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 ronaldo reyiz de şut çekmedi keşke direkt çekeydi kaleye yaklaşınca, onu da içeri alırdı kapıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Alman'ın kötü kalecisini bulmak da harbi Reds'e yakışırdı, neyse burada olmak bile bu takım için harbi büyük başarıydı keşke sonu gelseydi de işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 şampiyonlar ligi müziği gibi de müzik yok ya. bi sezonun daha sonu. abi zaman ne çabuk geçiyor. bu arada konami'nin uefa ile sözleşmesi bitti, fifa 19'da olur şampiyonlar ligi. güzel yapsalar bari de ben de alıp oynasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 O nasil kaleciydi lan oyle. Sike davasindan iceri alinir. Real para mi vermis napmis fjdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Finalin bugun oldugunu unutmustum. Ki real kazanmıs, salah sakatlanmıs izlemedigime sevindim. Liverpoolun kaleye Eray İscanı versek cok farklı olmazmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 eray olsa real zorla 2-1 alirdi maci.o ilk golu eray bile yediremezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 hem ronaldo hem de bale ayrılık sinyali verdi. ronaldo zaten direkt gidici bir sezondur belli de bale'e şaşırdım. gerçi kendileri istemese de real'in artık bi reset çakması şart. benzema da gidici zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 bale in golu farkli bi gezegenden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 ŞLde son 5 yılda 4 kez şampiyon takım 3 sene üstüste ŞL kazanan tarihteki tek takım niye resetliyonuz bunu şimdi : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 salah dunya kupasini da kaciracakmis ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 DarKRideR said: hem ronaldo hem de bale ayrılık sinyali verdi. ronaldo zaten direkt gidici bir sezondur belli de bale'e şaşırdım. gerçi kendileri istemese de real'in artık bi reset çakması şart. benzema da gidici zaten. neymar psg'de kalacak herhalde seneye, 1 yıl daha tutar başkan ronaldo ve bale'ı. sonra ronaldo gider, neymar gelir gibime geliyor. benzema direkt napoli'ye gitsin zaten bu yaz. tabi yerine gidip lewandowski'yi falan almaz umarım başkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 bi kaleci alsınlar bari seneye yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 ronaldo reis mençıstır'a geri dönsün artık ya. sıkılmıştır orda. bale bence real'de harcandı biraz. o değil de ramos baya kral adam ya. baktı liverpool iyi. adam faul yapmadan kolunu kırdı salah'ın sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Lancelion said: salah dunya kupasini da kaciracakmis ffsmusluman adam nazar proclamistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 oruç tutmayı bıraktığı için oldu bunların hepsi kafir salah allah'ın cezasını yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 3 tane adaklık inek kestiydi ailesi. koskoca kulüp, bir sürü taraftar, 3 tane inek yeter mi hiç düşünen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Red said: bale bence real'de harcandı biraz. harcanmalık bi durum yok, adam sakatlanıp duruyor. 2 sezondur toplam 43 maç kaçırdı adam. e yokluğunda da yerinde oynayan adam iyi oynayınca bale geri döndüğü zamanlarda orada oynayanı hemen kesemedi zidane da. yapıcak bi şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 yalnız bale'ın röportajı dinledim de şimdi, adam baya sitemli sanırım zidane'a. ilk 11'de başlamadığı için bile hayal kırıklığına uğramış adam röportajda bunu söylediyse durum baya ciddi sanırım. bi de sezon başı 5-6 haftalık sakatlığım vardı o zamandan beri fitim aslında diyor. beni oynat yoksa gidiyorum diyor adam resmen. ya da direkt gidiyorum da diyor olabilir sdf. zaten yazın menajerimle oturum konuşucam demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Bale kalmaz ya, top class seviyeye geçmek için geldi buraya ama geldiğinden daha kötü durumda net şekilde. Tottenham'da daha popüler hatta oyuna daha çok etki eden adamdı. Neymar'ın Messi yanında yaptıklarını yapamadı, üstüne Neymar bile gittiyse daha iyi olmak için Bale zaten gitmek ister. Tottenham'a geri dönsün bari sdafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 yani 5 senede 4 CL kupası, 3'ü consecutive. muazzam başarı. bi yerden sonra takım dağılacak illa ki. bu yaz dağılırsa üzülürüm tabi ama yapıcak bi şey yok. premier lig'e gitsin giden bari de ortam iyice şenlensin. umarım totnımla bale-kane takası falan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 sıkıntı şu, bu sene adamlar şl'yi yine kazanmış olsalarda inanılmaz maç seçtiler. bayern maçına bile tam kafa yapısıyla çıkamadılar nasılsa geçtik gözüyle bakıp az daha gidiyorlardı. ligi konuşmaya zaten gerek yok. ronaldo falan inanılmaz yattı ilk yarı formunu dk için korumak için falan. oyuncuların şahsi beklentileri, istekleri takımın önüne geçmeye başladı. o yüzden reset gerek. 5 senede 4 ŞL muazzam ve büyük ihtimal tekrarlanamayacak bir başarı ama bu kadro ile devam ettikleri sürece bir tane daha görememe ihtimalleri hayli yüksek. alttan gelenleri çok iyi, onları tamamlayacak süper starları bir şekilde bulurlar. hazard - kane - salah üçlüsünü alacaklar şimdiki üçlüyü gönderip diyordu marca mesela. şunlardan ikisini bile alabilseler zaten bence şuankinden daha kötü olmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar