pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 bu takım geçen sene de böyleydi FT'den önce. FT de düzeltemedi zaten. Son 2 Alanya ve Akhisar deplasmanlarını bile balla 2-0 başlamamıza rağmen BİTİR HOCA BİTİR diye bitirdik. Hocanın elinde olsa takımdan çok kelle alır da işte para yok, mecbur bu kadro ile devam ediyor. Tek kalemde; Maicon, Ahmet, Feg, Eren, Belhanda gibi isimleri hoca anında yollar. Ama hepsinin maaşının maşallahı olunca gitmek istemiyorlar tabi... Neyse, 3 gün kaldı derbiye. Bence de bok gibi it dövüşü maç geçer bir taraf atarsa skora yatar.
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Baya zevkli mac bekliyorum ben. Futbol kalitesi dusukte olsa eglencesi yuksek olur diye dusunuyorum.
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Japon reyizin saglik sorunu ciddi galiba ya. Adama acayip nazar degdi olacak is degil.
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 nasil ya gogsune top carptigi icin mi oldu o pneumeno???
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Takımda birileri duş almıyor herhalde. 3 4 hafta yokmuş nagatomo. Derbide ömer banko sıçtık. Bari mariano olsaydı da linnes solda oybayaydi
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 mariano nerede ki ? kimler sakat gsde ya
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Red said: Takımda birileri duş almıyor herhalde. 3 4 hafta yokmuş nagatomo. Derbide ömer banko sıçtık. Bari mariano olsaydı da linnes solda oybayaydi omer seni utandirir, yazin bunu
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Omer allahi utandirdi abi, “ben bunu nasil yarattim?” Diye kendini sorguluyo
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 fatih hayvan gibi ovunce boyle oldu
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 ömer bayram hayatımda izlediğim en kötü galatasaray solbeki. ayew otoban yapacak.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 ömer hayyam diye okudum ya dedim o da mı gsliymiş
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Lancelion said: fatih hayvan gibi ovunce boyle oldu ben hic onla ilgili konusmasini izlemedim benim sahsi fikrim FTnin hicbi konusmasini izlemedim diye genelleyeyim hatta demek ki ft kadar anliyorum futboldan ama bjk taraftari kadar degil rakibi kevgire ceviren q7 ve kirilmamis rekor birakmayan qral elestireyim biraz :?
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 hiç futbol maçı izlemedim diye genellersen aslında bu bölümde attığın her post bir mantığa kavuşmuş olacak (:P)
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 sardalya said: Lancelion said: fatih hayvan gibi ovunce boyle oldu ben hic onla ilgili konusmasini izlemedim benim sahsi fikrim FTnin hicbi konusmasini izlemedim diye genelleyeyim hatta demek ki ft kadar anliyorum futboldan ama bjk taraftari kadar degil rakibi kevgire ceviren q7 ve kirilmamis rekor birakmayan qral elestireyim biraz :? sundan bahsediyordum http://gss.gs/2517799
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 ilk macinda iyiydi, sonrasi yok. gerce onunde rodrigez epey kotu.
Raylen Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 ömer hayyam falan demeyin adamın kemikleri sızlar herif bir de maç sonları kezban kezban açıklamalar yapıyor ake
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Su an Fener'den iyi miyiz kotu muyuz bilemiyorum acikcasi. Kadro baya kotu ve birbirinden kopuk. Fener en azindan Cocu'nun sutlanmasi moraliyle oynayabilir ki bu sene Besiktas ve Basak macinda iyi oynadilar belki de tek iyi oynadiklari mac filandi. Ozellikle 0-0'a dogru giden bir mac olursa taraftar da homurdanir baya sikici kilit bir mac bekliyorum iki takim da gol atma becerisi yok gibi.
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 bi tarafta komutanli bir ordu var diger tarafta komutansiz kazanan belli
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Hamdy Alaa Elsayed Hamed Mahmoud Abdelmoaty ile sözleşme imzalamış GS
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 sardalya said: bi tarafta komutanli bir ordu var diger tarafta komutansiz kazanan belli Komutan var da ordu komple revirde ama. Revirde olmayan da RDM’lik. Çok sakat var.
Raylen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 gsyi çözdü bütün rakipler problem orda nagatomo veya rodrigezden biri oynuyorsa her türlü sol kanattan yüklenicekler, diğer kanatta oynayan sinan ömer linnes falan sadece çok boş kalırlarsa bişeyler denerler belhanda free role oynayıp verkaç yapıcak, belhanda ve fernando yaya yaklaştığı anda arapas atıcaklar badou/onyekuru çalım denicek, eren/donk/maicon ilerde kafa topu almaya çalışıcak kadro fakirliği OP
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Belhanda'nin olumcul arapaslari rakiplerin dizlerinin bagini cozuyor, ee dile kolay 2 asist q7nin 1 macta yaptigini bu col bedevisi bi sezonda yapiyor onyekuruya da cok guveniyordum ama biturlu istikrarli oynayamadi
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 rakiplerimiz başak hariç kaybedince birini geçip diğeri ile fark açtık sdf.
Öne çıkan mesajlar