Raylen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 sakho mal olmasa 3-0 bursa kazandıydı ayrıca haybeye korner verdi bursaya hakem lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Adamlar olmayan korneri atmak icin 2 dakikadan fazla zaman harcadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Abi herkes ne kotu ahahaha Mactaki kalitesizlik sinir bozucu seviyeye ulasti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Mariano kart sinirinda sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 BurZAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 1-1 ggwp puan kaybından çok şalke maçı öncesi bu kadar sakat verdiğimize üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 3 sakatlıkla 3 oyuncuyu ilk 40 dakikada kaybedip, sonra penaltı yaptırıp kurtarıp yine de golu yedikten sonra berabere kalmak muhtesem bir sonuc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Son 12 dakka sini izledim maçın Futbol adına 1 tane olumlu hareket yoktu. Rezil bir ligimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Bir de penaltı bariz kırmızı katmış. Madcow nasıl bi kılıf buldu acaba maç oynanırken gidip bakamiycam da O sarı kart kuraliyla alakası yok pozisyonun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Ayak topa gidiyorsa sarı kart. İstediginiz kadar inanmayın, yok o kurala uymuyor bu kurala uymuyor diyin. Ozan topa dokunuyor bile ama faul olmaması icin yeterli bir dokunus degil tabiki. Topa dokunmus bir oyuncuya "topa mudahale etmeye calısıyor kuralı gecerli olmaz" demek icin okudugunu anlamamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Hay ben böyle sonucun !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Raylen said: o frikik organizasyonunda Garry bilerek mi vurmadı yoksa vuramadı mı anlamadım hahahah maçı izlemedim şimdi geldim eve. özeti izledim, sardalya bilerek vurmadı demiş de. öle vurmamak olmaz bütün gücüyle ayağını sallayarak falan. baya baya ıskalamış adam. bu arada özetteki ilk pozisyonda penaltı var lan bariz sinan'a, yanlış mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 ben tekrarini izlemedim ama dumduz gelen topu kaciracak kadar kazma degildir diye dusunmustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Bursa net daha iyi oynadi. Gs Cl de boyle oynamayi planliyorsa 3-5 tane yer en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Fistan said: Foto cok sinir bozucu. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 özeti izledim şimdi, penaltıda ofsayt diye el kaldıran iki gsli var sdsafsafas futbolculuk lisanslarını masaya bırakıp çıksınlar direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 TheGreatWall said: Bursa net daha iyi oynadi. Gs Cl de boyle oynamayi planliyorsa 3-5 tane yer en az. Bursa, gruptaki takımlardan daha iyi olduğundan np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 applev0dka said: özeti izledim şimdi, penaltıda ofsayt diye el kaldıran iki gsli var sdsafsafas futbolculuk lisanslarını masaya bırakıp çıksınlar direkt merak ettim kimler diye bakayım dedim. kimse el mel kaldırmıyor. tiner fazla mı kaçtı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Mariano kaldırdı onu gördüm ben de mala bak dedim hatta diğerini görmedim fnfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Arkaya atılan her topta birileri el kaldırır, dikkat edilecek bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 sabonis said: applev0dka said: özeti izledim şimdi, penaltıda ofsayt diye el kaldıran iki gsli var sdsafsafas futbolculuk lisanslarını masaya bırakıp çıksınlar direkt merak ettim kimler diye bakayım dedim. kimse el mel kaldırmıyor. tiner fazla mı kaçtı :P 1 mariano 2 belhanda 3 derece hipermetrop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 olm bak gidip bir daha izledim. mariano dümdüz koşuyor, pozisyonun içindeki 5-6 gs'liden el kaldıran olmuyor. gerçekten tiner çok kaçtı sanırım. overdose falan varsa söyle ambulans yollayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 sabonis said: olm bak gidip bir daha izledim. mariano dümdüz koşuyor, pozisyonun içindeki 5-6 gs'liden el kaldıran olmuyor. gerçekten tiner çok kaçtı sanırım. overdose falan varsa söyle ambulans yollayalım? mariano 1 https://snag.gy/nFyRfl.jpg belhanda 2 farklı açi https://snag.gy/6COnZz.jpg farklı açı 2 https://snag.gy/QrKUTh.jpg hadi yol al artık leş uslubunla zehiri başka yerde saç. körmüsün trolmüsün bilmem ama net kalitesiz adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 ahahaha tinerci vodka. "penaltıda ofsayt diye el kaldıran" demişsin en başta. penaltı olan pozisyonda kendi sahasından çıkan bursalı için ofsayt diye itirazda bulundukları anlaşılıyor bundan. çünkü kendi sahasından çıkan adama ofsayt diye itiraz edilmez ama bunu arada sırada görüyoruz sahalarda. zira mini minnacık aklı olan herkes penaltı pozisyonunda "ofsayt" diye itiraz edilmeyeceğini bilir. olsa olsa içeri erken girenlere itiraz edilir ki hakemi etkilemek için o yönde itiraz etmişler. her el kaldırmak ofsayt sana göre, penaltı atışı sırasında bile, mantıklı... sen yürü tinerinle kendi yolunda, buralara bulaştırma. ofsayt diye el kaldırmakmış.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar