Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
escape said:

galatasaray savunması iyi allahtan, ileride iş yok

daha napalim yaw? kacirdigimiz pozisyonlari compilation yapsak 10 dakika surer. emre de iyiymis. ayagina top degdi olumlu hareket yapti.

Belhanda aldi gene kaybetti :) tum bekler ilerde takim oturmus bu yeteneksiz kaybediyor takimin cigerini sokuyor resmen, satarsak gs sampiyon olura basarim
Mesaj tarihi:
FuCKiR said:

Emrenin daha ilk hareketi ve devamında yaptıkları yararlı olacağının göstergesi resmen. Baya gol ve asist gelir ondan

aynen boyle adam dedigin zaten 1 dokunusundan belli olur, gomis yavas birakti yoksa golu de atacakti.
Mesaj tarihi:
FuCKiR said:

Emrenin daha ilk hareketi ve devamında yaptıkları yararlı olacağının göstergesi resmen. Baya gol ve asist gelir ondan

aynen şu. bir çalım, oyunu sağa açma, defansın boşluğunu görüp oraya katetti. sanırım gomis dokundu, dokunmasa emre atacaktı gibi geldi ama beinconnect'ten izliyorum o yüzden emin olamıyorum yakın çekim olmayan şeylerden :D
Mesaj tarihi:
neler kacirdik ya inanamiyorum erzurumspor gibi oynuyoruz masallah

ya belhanda o kadar mal bir insan ki adam atagi kesmek icin faul yapiyor sari kart goruyor ama gene de atagi kesemiyor (avantajdan sonra sari goruyor)

IQ'su kac acaba cok ilginc ya milyon dolar kazaniyor bu adam.
Mesaj tarihi:
takımlar böyle dengeleniyor işte.
ligin ilk haftaları göze batmayacak şekikde kritik oyuncuları sarı kart gösteriyorlar. sonra illa ki yine sarı kart görüyor ve önemli karşılaşmalarda cezalı duruma düşüp takım puan kaybediyor.

hakem bugün katlediyor gibi geldi bana yine
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...