pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Hayret buraya düşmemiş. Android versiyonu beta olarak çıktı. Az önce witcher 3 ile denedim çatır çatır oynayabiliyoruz telefon ile sff. Harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 abi tamam da, niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 ios sürümü halen incelemedeymiş, meh.. gerçi tv'deki app üzerinden oynuyorum ama puzzle, adventure, visual novel tarzı oyunlar için kullanışlı olabilir tablette filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 normalde steam link'i wi-fi üzerinden oynatmayı denediğimde lagdan sürünüyor ama telefonla yaptığımda yağ gibi aktı ilginç valla. dead cells oynadım biraz. steam controller'a da telefonla eşleştirme özelliği gelmiş. kullanışlı olur gibi. ayrıca ios sürümü apple tarafından reddedilmiş diye okumuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 aquila said: abi tamam da, niye? android tv. ayrıca apple bokumu yesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 evet reddetti apple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 işte closed garden rezaletinin timsali olmuş bu red. windowsa browser koydu diye tröst davalarıyla sıkıştırılan günlerden şu noktaya geldik ya, lanet olsun sana sjobs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 yeni aldığım tv de app i varmış. xbox one padi kablosuz görmüyor bir türlü, dongle ı da var halbuse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 lan niye apple’da yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 ağda olmak gerekiyor evde iken niye oynayım ki telden otur pc başına gerçi sıçarkan iyi olur ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar