Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 arcarum'da öyle bir şans yok, rota ileriye doğru çalışır sadece. bitince en başa döner. boss'lar olur aralarda, bir de son bölümde özel arcarum bossu olur daha zor. geçmek ya da faillemek lazım ama faillemediğimden bilmiyorum tam ne oluyor, herhalde aynı bölüm tekrar. summon mat derken summon angel'lar mı xp için? primarch raidler ssr angel düşürür, summon xp için en efektif o. uncap matları içinse hep wikiden bakmak lazım, en efektif düşen yeri listeliyorlar matın sayfasında hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Yok arcarum summonları için sordum onu, anladığım kadarıyla bu arcarumdan düşen matlarla summon alıyoruz sonra onu uncaplıyoruz. O matlar tamamen random mı geliyor yoksa istediğim matları bulmanın bi yolu var mı? Gerçi şimdilik ilerleyemiyorum zaten, farketmez. Uncap matleri hallettim sayılır, en son uncapler için supreme meritler filan lazım onun için de eventi bekliyorum, drawbox eventlerden filan bol bol düşüyordu o. Fazla matlarla kullanmadığım SR/R charları filan da uncapliyorum işte, maksat benchte xp alsınlar quest filan açsınlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 o matlar ilgili rotadan düşer ama idea'lar hariç hepsi shopundan satın alınabiliyor puanlarla artık. aynı rotada birkaç element karışık ama, rastgele neler geleceği rotadaki ihtimaller arasından. gerçi spesifik bazı non-arcarum matlar da var arada gereken anima gibi. arcarum summon seçeceğiniz zaman aylarca sürecek (aralık'ta açıldı arcarum, geçen hafta tamamladım 150 devil'i yani 7 ay sürmüş) time-gated bir süreç, o yüzden hangi karakteri istediğinizi yukarıdaki listeden net karar verip ona göre seçin. görüntüleri hariç bilinen birşey yok gerçi henüz, summonı hemen kullanmayacaksanız bekleyebilirsiniz de eldeki matlarla. sunstone oyundaki en nadir 3 uncap mattan biri, onu alabilirsiniz çok birikirse. ve gerekiyor da zaten summon'ı sr'dan yükseltebilmek için. supreme merit sebil ya oyunda, champion merit sıkışıklığı oluyor sadece. supreme merit ilgili raidlerinden çok kolay toplayabilirsin wanpan (nuke/atak verip bırakmak) ile bile. iyi yapıyorsun çünkü arcarum yüksek zorluk seviyelerinde SR ve R-only penalty triggerlar çıkarıyor. onlardan düzgün takım çıkarabilmek lazım o noktaya gelince. ben extreme'de nukelü Rlerle turn başlamadan ya da tek turn'de öldürüyorum o sayede. aynı anda skill block da gelirse kötü ama. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Oracle'lar daha belli olmadı değil mi? Onlar belli olunca öyle kasmaya başlarım Arcarum summonlarını. Diğerleri iyi kötü oturmaya başladı da Fire takımım sırf SR, ona göre bi SSR bulmam lazım ^^ Persona eventi de başlamış ama Joker Dark(ya ne olucaktı lan diyeceksiniz tabi:p). Dark Partym en oturaklı olanıydı zaten pek işime yaramadı. Skillseti güzel gibi gözüküyor yalnız, Vaseraga'yı atarım partyden Nuke haricinde pek bir getirisi yoktu zaten. Acilen Ann ı da eklesinler, Fire element olur herhalde, lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Oracleların kendileri belli de skilsetleri filan belli değil. Bu yıl çıkacaklar diye umuyoruz. Joker fena değil gibi, benim takımıma koyacağım kadar iyi değil sanırım ama partisi tam dolmamışlar için güzel olmuş. Dark vaseraga yerini alır lvl100 filan değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 10-draw ticket var eventte, güzel :D ayrıca flash gala başlamış, birikmişleri basacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 ooo 10-draw üstüne 3 ticket daha, 13 draw. şu bonkörlüğü gitgide arttırmaları ne güzel şu oyunda ya. bunları da alırsam 225 draw oluyorum, süper! yeni ekledikleri char da kırmızı başlıklı kız ve kurdu ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 300 drawdan şimdilik vazgeçtim, gömdüm 9k crystali. Black Knight çıktı, bayağı üst tier. Joker geldiği gibi gelişine benche gömdüm :p Dark Party doldu taştı. Gacha staph! Neyse, SSR çıkmamasından iyidir. Ama Fire istiyorum artık. Diğerlerinde 1-2 tane SSR var idare ediyorum (ama onlar da dolsa güzel olur tabi) Fire teamı ne yapayım bu arada? Aliza/Jessica/Rackam kullanıyorum. Cucoroux,Teena,Teru,Sarya var. Teena yeni çıktı daha iyi sanırım, biriyle değiştireyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 BK geçenlerde bufflandı, iyi hale geldi bayağı. ben de backline'dan front'a taşımıştım. grats! teena daha bir heal/support odaklı, final unlockunu yapana kadar değiştirme bence. 5* charlara rating'i lvl90 hallerine göre veriliyor çünkü. 4* halleri daha zayıf. event'i de gene süper yapmışlar, prologue'daki animasyonlar filan aynı oyundan eklenmişti ahah helal olsun. laurelin oynamıyor ama bu eventi oynasın o da. :p mona ile vyrn'nin tanışma kısmı kopardı ahah, tam beklediğim oldu. OIRA/WAGAHAI WA NEKO/TOKAGE JANEEE!!! ahh last surprise battle music ve reward screen müziğini de aynen koymuşlar. sasuga cygames! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 ben de gömdüm, 3 ssr geldi. lucio, de la fille(earth), halessena. şöyle bir göz attım da hepsi iş yapar gibi, sevindim baya. water gride kasıyordum şimdiye dek, earthe zıplayacağım sanırım, nerede ssr çok oraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 top-tier charlar dirt la fine ve lucio, gz! halla da iş yapar gene. süper çekmişsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 güzel karakterler hepside, gerçi hallessenaya bir tane agro çekicek karakter lazım neyse genede iş yapıyor. persona eventi şahane olmuş(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Drop rate çok mu düşük, bana mı öyle geliyor? her raidde gıdım gıdım düşüyor itemlar. Blank card çok düşüyor da medallion/doll toplamak zulüm haline geldi. Daha öncekiler böyle değildi sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 medallion questten, doll raidden düşüyor gibi ağırlıklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 demiştim geçen sayfada, collab eventlerde raid değil solo event boss (maniac/extreme, ne kadar güçlü boss o kadar çok mat) kasacaksınız matlar için. raid sadece dördüncü uncap mat için yapın. raidle uğraşmayın daily mission gelene kadar bence. collab event part2'de daha da güçlü extreme+ maniac+ bosslar gelecek daha da çok düşüren. berry değil pot zamanı yani. t1 & t2 mat = solo t3 & t4 mat = raid ama solo t3'ün de çoğunu verir zaten. gbf event'leri belli kalıpları hep koruduğu için yeni ne gelirse gelsin ne yapmak gerektiğini bir kere öğrenince gözü kapalı ilerlemek mümkün, 5 sayfa walkthru okutturmuyor çok şükür. :p hatta gene wiki diyeceğim ama event wiki sayfasında nereden ne kadar neyin düşebileceğinin tablosu da var, ihtiyacınıza ve yapabildiğinize göre oradan seçin hedefinizi. bu arada collab event olmasına rağmen vyrn'in kimliği üzerine yapılan foreshadowing'leri bir adım ileriye götürmüşler ehu. bundan önce nisan 1 eventi bu kadar açıktan vermişti. :p bu arada, collab event'lerin sonuna kadar gidince her gün bir tane scene açılıyor event ekranına girdiğinizde. o sahneleri kaçırmayın, oynamadığınız günde bile evente bir kere girin görmek için. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 En fazla extreme yapabiliyorum soloları, maniac filan imkansız. Yine ifritteki gibi abanıcam herhalde ama FGO eventi de var aynı anda, onu bir an önce bitirip buna bakmak lazım :p Şimdi bu eventte neleri almak şart? Prem drawlar kesin bir kere, Summon ve Gun uzun vadede işe yarayabilecek şeyler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 summon bahamut çekmek (bende hala yok) veya omega celeste'e geçmek (gridi omegalarla doldurup skillerini yükseltince, önünüzde o noktaya rahat 2 ay vardır bütün fodder'ları dark gride kullanmadığınız sürece) harici oyundaki en iyi dark summon. ben sizin yerinizde olsam alırım. hatta kendim alıp diablo'nun yerine koyacağım support olarak. gun xeno diablo event gelene kadar (5-6 ay daha var) alabileceğiniz en iyi dark ex silah realistik olarak. daha iyisi qilin sword olarak qilin raidlerini leechleyerek alınabilir ama sadece bir tane, gride 2 ex lazım bence. sizin çok işinize yarar 2018 boyunca. drawlar mutlak zaten. ringler de gene önemli. dama kristaller uzun vadede gerekir damabar yaratmak veya eternal charı 5* (her elementte core halleri) yapmak için. lakin tavsiyem gun ve summon'ları satın almayı en sona bırakın çünkü random drop olarak düşebiliyorlar çoğu bosstan. part2'de bunu bitirebilirsiniz. extreme+ boss biraz daha güçlü ama bunu yapan onu da yapar, daha çok mat. ben onun gelişine bırakıyorum farmı şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 30 rolldan bi cacik dusmedikten sonra, bugun free tickettan mecha hatun dusurdum oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Weapon skillerini kasmaya çalışıyorum da tıkandım. Flamescythe'ın matlarını topladım onu maxlayabilirsem direkt uncapleyebiliyorum sanırım (başka bir şey çıkarmazsa tabi) Bir de event için Light element lazım oluyor diye GW daggera abanmam lazım. 1- Şuraya bakıyorum FGO'daki CE bomb gibi SSR silahları feedleyip sonra onları fodder olarak kullanmak daha iyi demişler. Her şey için geçerli mi, yoksa sadece Bahamut/Seraphic için mi o? (Bir de aynısı SR larla olmuyor herhalde, upgrade costlar totalden fazlaya denk geliyor sanırım) 2- ATK skilli olmayan SSRları şimdiden fodder olarak yedireyim mi yoksa Bahamut/Seraphiclere mi saklayayım? 3- Character Weaponların hepsi gerekli mi? Hangilerini kasmaya öncelik vermem lazım? Mesela Eugen'in silahı çok sağlam demişler, bunun gibi öncelik verilmesi gereken silah var mı? Bir de bunları sadece damascus barla uncapleyebiliyoruz, değil mi? (Gachadan aynı silah 3 defa daha tekrar düşmediği sürece?) 4- Wp. Skill Fodder farming için en iyi yer neresi? Event drawboxlardan tonla düşüyor diye onu bekliyordum ama drawboxsız event çıktı bu sefer şansıma :/ Part 2 de gelir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 gz cüce, robomi fena değildi. yeni bir char, geçen ay eventi vardı. sidestorylerde de görürsün önceki eventlerini. shadow: 1- sadece baha/seraph için. onun dışında xp bombing yok. 2- saklama, onları alacağın zaman ayrıca toplarsın. seraph en son önem sırasında. 3- değil ama dediğim gibi silahı wikiden aratıp bakman lazım. gridde veya mh olarak kullanabileceğin silahları reduce edersen çok dövünürsün sonra. ben lecia silahı erittim öyle cahilken. bu benim söyleyebileceğim birşey değil çünkü ben de wikiye bakacağım hangi silahı sorsam, sen bak o yüzden. :p ama genel geçer kural: grand series (normal limited pool) wpn asla eritilmez. ve evet sadece damabar veya kendileri ile uncap olurlar. damabar/crystal ondan bu denli kıymetli. kullanacağın silah endgame için olmalı. SSR GACHA SİLAHLARINI ASLA FODDER OLARAK KULLANMAYIN, SADECE REDUCE MAKSATLI, O DA GEREKSİZSE. 4- hard ve üstü omega bosslar düşürür bayağı. ssr'ların hepsini toplayıp uncapleyene kadar fodderını da düşürmüş olacaksın o esnada. özel bir farming spot yok. uzun zamana yayılacak birşey yani abanıp yapılabilecek birşey değil. topladıkça gridlerini 2,2,2,2 sonra 3,3,3,3 diye arttırırsın. 10,1,1,1 gitmek verimsiz. part 2'de gelmez, collab event formatı bu. shoptan matla satın alma. dropbox gw'ler ve aybaşı story eventlerde olur. bunlar sonra collab event gelirse birebir aynı setup yani, standardize halde ödül ve gelişim süreci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Bir tek Flamescythe'ı rushladım işte, uncaplemek için. Lightları dediğin gibi kasarım (Pek fazla yok gerçi GW dagger max, GW bow lvl60, luminera harp var, birkaç tane character weapon var ama düşük level, işe yarar mı emin değilim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 o tarz uncap olayları için evet yapmak doğru, onun haricinde genel omega silahlarını filan kastettim ben. omega skill olmayan filler silahları 2-3'den yukarıya çekme, gridde kullanılmayacaklar çünkü bir süre sonra gw bow vs gibi. hatta harplar da değişir önce gunlarla sonra onlar da swordlarla. endgame gridinde tutacağın omega silahları öncelikli olsun. basic grids sayfasında hatta optimum "fillerları şundan yukarı çekmeyin" kısmı vardı sanırım. ahah bugünkü mona & katalina sahnesi süperdi, koptum. <3 sawashiro. ha bu arada aklıma gelmişken, eventin ikinci yarısında yeni gelecek bosslar dark olamayabilir, önceki collab eventlerde benzer durumlar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Flash Gala bitmeden son bir draw daha çekeyim diye kastım: Lady Grey. GACHA STAPH! https://www.youtube.com/watch?v=L7Tm1Em3JU0 Hayır yani ille de Dark düşüreceksen Zooey filan düşür. Tırt bişey düşüreceksen de Fire'ın Water'ın en dibine bile razıyım. Bu nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 https://img.fireden.net/vg/image/1490/78/1490781781256.jpg daha dur ya bu isyan niye? bana aylarca tek bir light karakter gelmemisti misal, sr'larla takilmak zorunda kaldim sdsfs golem gelmemis bak ssr gelmis ayrica lady grey ilik gibi karakter daha ne iste ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Çünkü 6. Dark charım oldu bu, partyde yer yok. Ayrıca tırt, tier listin diplerinde (tabi gideri var, o ayrı.) Fire'da hiç SSRım yok, Water sadece Charlotta var. Bana bunlar lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar