Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Granblue Fantasy

Sam

Öne çıkan mesajlar

tüh ya, spark'ı bozdun mu? neyse free draw'lar gelecek dur bakalım KORE KARA DA! our adventure is just beginning!
https://danbooru.donmai.us//data/__beatrix_ilsa_and_zeta_granblue_fantasy_drawn_by_minaba_hideo__572c2b3b969ce18a060b85af7713bbe8.jpg
ahah bunu da twitter'dan koymuşlar, gene hideo'dan. ilsa ve bea&zeta ikilisiyle geçen sefer yaptığı anniversary countdown resmi de çok iyiydi:
https://danbooru.donmai.us//data/__beatrix_ilsa_and_zeta_granblue_fantasy_drawn_by_minaba_hideo__ccae8895a8ceeb3097bc9e44c1d4fb8c.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DXvtJGZVoAAbzP0.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DXvu3iAVQAEs0Cd.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Half off everything but co-op

Double journey drop effects

Double pendants

Double Arcarum passports

Every Showdown at once

1.5x RP and XP

Daily 10 draws

200 crystals a day

bu gece başlıyor, sasuga cygames. rulet yok ama 10-draw'a da şükür.

şayet oyuna yeni başlama niyeti olan varsa bugün başlasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Free drawa Gold Moon denk geldi Yuel Water, zaten bir avuç charım var nasıl oluyor da duplicate geliyor anlamıyorum.

Yalnız 3k crystali tekrar toplayıp bi defa daha rolladım, Therese çıktı. Gacha staph! Fire lazım dedik te o kadar da demedik :p
(ayrıca bikini waifu düşürsene birkaç tane, bunları sonra da düşürürsün)

Ama itirazım yok tabi, en uber Fire SSRlardan biri. Son zamanlarda gacha şansım bayağı iyi gidiyor, düştü mü üst tierlerden düşüyor.
Bir de Yu Kobayashi <3
Sosyal ağlarda paylaş

o gold moon olayı artacak zamanla, bana 6 kere filan nezu düştü öyle. therese için gz, knox istiyordu ehu. bayağı iyi çekmişsin.

main story fate ep için lazım değilse acil değil, np ehu.

bu arada tekrralıyorum, başlayacak varsa şu an başlasın, ertelemesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Fate epden çok Mechanic için lazım, Ch.63 gerekiyormuş. Strike time harici raid kesmek çok gıcık, anca weapon masterla tek CA çakabiliyorum.
BK Fate Episode için de Ch.63 gerekiyor, yani muhtemelen Ch.63 bossu BK :)
O yüzden Light Gridi(ve tabi diğer gridleri de) iyice bir oturtayım anca o zaman başlarım story progresse.
Sosyal ağlarda paylaş

of nasıl mutluyum şu anda var ya havalara uçtum.

bugün event 10 draw ticket'tan bad luck golem geldi o kadar eel kastıktan sonra, dedim şansım buraya kadarmış. demin free 10 draw çektim, summer macula marius geldi ki istiyordum (gerçi dün de europa gelmişken anlamı kalmadı hani ama gene de istiyordum) ama dedim buraya kadarmış ilsa hayallerim. sonra crateden bugünkü login ticket'ı aldım, bir bastım vee

AKİRAMERUNA, OTOKOTAÇİYO!!!

cidden hope did set me free, yok böyle birşey, havalara uçtum ya. inemedim hala. ağzım kulaklarımda of. bu yaz için ne hedeflediysem hepsini aldım çok şükür. summer jeanne, roseta, macula, ilsa, hepsi check. oh nasıl rahatladım şu an var ya.

mfw i drew her
https://www.youtube.com/watch?v=AMR6WSNQRGw

Sosyal ağlarda paylaş

gratz :)

Bana bi Gold Moon daha patladı :/
Ama Eugen en azından, silahı end game için iyiymiş, bi damascus bar tasarruf etmiş oldum. Ama cidden, 200 e yakın SSR char var nasıl oluyor da benim 10-15 tane charıma pişti oluyor anlamıyorum.
Event Ticketlardan da sırf çöp çıktı.

Europa main summon olur da Summer Macula'nın call u çok iyi yalnız, 2 turn paralyze çakıyor. End gamede ne kadar işe yarıyordur bilemem ama. Tabi birde bende daha iyisi olmadığı için main summon yaptım.

Hiç summer char gelmedi yalnız. Neyse, en azından fire ve water partylerim çok eksikti, onlar bayağı iyi oldu o yüzden bir şey diyemiyorum ama yine de birkaç tane summer char iyi olurdu.

Bu free drawlar 13 Ağustosa kadar devam mı ediyor?
Prem gala bitene kadar diye sanıyordum ama 10 gün daha beleş draw var sanırım? Gerçi 6% şansla bile SSR bulmak zor, o 3% e düşünce hayatta düşmez (tabi şimdi FGOda 1% için rolluyoruz diyeceksin cevap veremiycem :p)
Sosyal ağlarda paylaş

eyvallah. :)

aslında tam tersi, 3 damabar daha harcayıp ikisini de kullanmak lazım ama titan gridi için bu. birleştirme onları sakın, dursunlar öyle. ileride %1 ihtimal bile gerekirse dövünürsün sonra, oyundaki en yüksek atk'lı silah o sanırım.

o ssr charların hepsi aynı anda draw pool'da değil, ondan ötürü ya. bana da nezualphili 6-7 kere filan düştü herhalde. o pilumları dizsem çit yaparım.

yani summer macula call bakayım nasılmış, gerçi sunstone ikisine birden nasıl harcayacağım biraz zor hani. :/

evet devam edecek. fgo oynayana koymaz %3, aynen. :p gene summer banner'lar olur daha eski summer charlarla, bana mümkünse summer zeta da düşsün mesela. (:P)

Sosyal ağlarda paylaş

Hmm onu düşünmedim, yedirdim direkt. Main hand olarak kullanırım gridin geri kalanı aynı kalır diye düşünüyordum. Neyse bir daha çıkarsa artık :p

Summer Macula 1-2 turn paralyze atıyor. Omega Colossusu bayağı kolaylaştırdı benim için. Ama dediğim gibi end game nasıl işliyor, bosslar bunları resistliyor mu bilemiyorum. Upgrade edince 30% Charge Bar ekleniyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında kullanmak istiyorum da (animasyonu yeter, seiyuu da fgo nero/gbf cagliostro :p )sadece on element çalışıyormuş o anlaşılan, 3 tane sunstone harcamam lazım ama 5 var toplam elimde. 3'ü europa'ya gitse bu açıkta kalacak. neyse bir düşüneyim taşınayım, sunstone alabilmek kolay iş değil çünkü. gw hariç alınabilen bir yer yok öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen de single ticket summer jeanne çekmiştin, senin balın procladı daha ziyade ahah. Gerçi toplam 110 draw kullandım bu bannerda, sanırım %27,5 şansım vardı ilsa çıkması için kabaca. Ama böyle dramatik son ticketla tutturmak gerçekten unutulacak gibi değil lol.

Bugün de summer bea ve perci gelmiş, darısı başına lol.
Sosyal ağlarda paylaş

gbf'de o dediğin hariç yok gibi main story'de hatırladığım, (spoiler olmasın 2-3 yerde daha var ileride) baal ve odin var eski raid encounter gene. eventlere gene koymuyorlar. onlardan başka yok zor mixed encounter bildiğim, koymuyorlar da oyuna artık. 2015'te filan en son koymuşlar sanırım. "mixed elems were a mistake" deyip bırakmışlar. fgo tam tersine gitti, tek elem başlayıp 4 eleme filan dönüştürdü bir yılda.

fgo design team

https://i.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/017/747/4772795__e188297988ce060ed77289f0d306731a.jpg

bu arada, o dediğin yerde dark veya light en avantajlı hiçbirşeye karşı zayıflıkları olmadığından.
Sosyal ağlarda paylaş

E iyi de mixed type mob değil bunlar, boss fight direkt. Moblar faceroll kesiliyor her türlü, boss fight off-element aşırı zor ama.

Dediğin gibi Darkla kestim, hem Dark hem Light partylerimi bayağı kasmıştım. Bir de bayağı hayvani chain burst vuruyorlar JAlter ve Claudia&Dorothy sayesinde (Maids niye o kadar düşük tiere koyulmuş anlamadım, Seruelden filan daha iyi iş yapıyor şimdilik)
Ama tabi overleveled olarak giriştim bunlara, story yi bayağıdır boşverip sırf event/omega farmlıyordum, yoksa bayağı kanser ederdi bu chapterlar.

Neyse Ch.63 ü bitirdim, hem BK hem Mechanic unlock için bayağıdır lazımdı. Daha da dokunmam storye ^^
Sosyal ağlarda paylaş

fgo'da BÜTÜN fight'lar karışık, devamlı final battle üç ayrı servant, üç ayrı element. hep böyle artık yani, istisnai bir durum olmaktan çıktı. gbf'de istisna ve eski savaşlar. o söylediğin de oyundaki tek sıkıntı yaratan element tekerin iki yanına koydukları için. bonusla oynanmasın diye yapmışlar vaktinde, büyük ihtimalle kmr'dan önceki hrt'nin işi.

full pot zaten ana kullanılacak yer main story, bende 400 olmak üzere. sıkışınca bas yani 3-5 potla dövülüyor gene, öyle zorlayacak boss toplam 3-5 tane daha göreceksin zaten taş çatlasa.

maids kötü çünkü dorothy tam bir çöp, öyle böyle değil bottom feeder yani. sr'ın bile altında sayarım dorothy modu. claudia mod gene nispeten iş yapıyor da mod değiştirmeden zayıf, mod değiştirince daha da zayıf, haliyle zayıf. sadece light gw extreme+ otk (one-turn kill) için kullandım meat farm için.

63'ten sonra combat gitgide azalıyor, 80'den sonra filan combat neredeyse yok, light novel gibi okunuyor öyle. ch başına 1 fight max zaten 90'a gelindiğinde artık. güçlenmeden ziyade okuyacak zamanın olduğunda yaparsın, gücüm yetmez diye ertelemene gerek yok bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de işte dpsimin çok büyük bir bölümü
Charge barlar dolana kadar bekle-> Bütün buffları stackle-> NUKE!
şeklinde olduğu için şimdilik bayağı bi işime yarıyor. Diğerleri 200-300k vururken bu 1.5-2m vuruyor(+bir o kadar da chain burst)

Ama late gamede multiattacklar filan daha revaçtaymış, o zaman pek işe yaramayacak tabi. O zamana kadar daha iyi bi light nuker çıkar umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...