Alfred Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Guzel olur off... dasaaa said: pascalnouman said: kobe tai olsa da gomsek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Bir oturuşta bitirdim, zaten bölümler kısa en uzun 35-40 dakika falan. Çok güzel olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Netflix'de yokmus, legit olarak nerden izliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=_rB36UGoP4Y&list=PLxm--8AYWEDelTYpYi2zulMEw-0T-M5IH Bunlar değil mi işte? Google'a "Cobra Kai Youtube Red" yazmak yetti, nasıl bulamıyorsunuz ya asdf edit: Gerçi ilk iki bölümden sonra ülkede engellendi diyip sadece ön gösterim koyuyor. sanırım red üyesi olmamız gerekiyor değil mi tamamı için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Cok yarimyamalak okumusum ya uykulu kafayla, youtube tarafindan yayinlandigini falan kacirmisim pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 nerde izlediniz siz bunu ya. youtube ilk iki bölümü verdi gerisi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 parali dizi. yutup golt uyeligi istiyor. parasini vermeyen herhalde malum yerlerden tedarik etmistir sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Çerezlik güzel bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Final sahnesi güzeldi. Yanlız 2. sezon finalinde kimin kazanacağını anladık abi o kötü oldu asfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 tambjk said: Çerezlik güzel bir dizi. çarpılırsın ya çerezlik nedir fçaösmdç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 tam izlerken küçük kardeşe eziyet etmelik dizi olmuş keşke bu kadar büyümeseydik ya. gerçi forumda çocuğu olan amcalar vardı onlar çocuklarına eziyet edip izleyebilir 10/10 harika dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Cok iyi yapmislar. Yanliz paso sarhos araba kullaniliyor dizide o nasil is lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 zaten trafik kazasi ile basliyor. karakterlerin olumleri karateden olmayacak orasi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Jeeztro said: tambjk said: Çerezlik güzel bir dizi. çarpılırsın ya çerezlik nedir fçaösmdç Önceki filmlerdeki sahnelere yapılan flashbacklerdeki 144p çözünürlük bile min 1 puan götürür. Hikaye ise baştan sona klişe. Hiç ters köşesi yok. Ama sıkılmadan keyifle izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 iyiymiş de hemen bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 bitmesin diye son 3 bolumu izlemiyorum =|. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 daha da akmaya başlıyo son bölümler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 begendim, guzel nostalji ve 80ler akimi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 1 gecede yedim diziyi hamına sezon 2 ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 On 06.06.2018 at 19:28, aquila dedi ki: bitmesin diye son 3 bolumu izlemiyorum =|. hala izlemedim, iyi oldu 2. sezon simdi izleyebilirim asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 iyicene teen romance dosemisler gibi. tadi kacar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Abi bn çok fena gaza geldim karate kursuna yazılacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 (düzenlendi) Valla teen meen fark etmes adamlar güzel nostalji yaşattı ki karate kid'den nefret ederdim. Karate kid'den nefret etmemde Gecelerin Yargıcı'nın da bunda etkisi büyük ya. Nisan 5, 2019 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 2. sezon çıktı tüm bölümler. YOMULUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar