Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=xCwwxNbtK6Y ilk iki bolumunu begendim. hepsi yayinlanmis ilk sezonun. 2. sezonda siparis edilmis youtube tarafindan. nostalji oldu :) Jean-Claude Van Johnson benzeri diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 fragman iyiydi, imdbde çok olumlu yorumlar almış. sonra bir ara bakmaya çalışacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 izleidm ben güzel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 neil patrick harris konuk oyuncu olarak gelmezse izlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 simdi bitirdim 10. bolumude. inanilmaz. cocuklugumla su yasim arasinda beni bu sekilde getirip goturen bir baska sey izlemedim. cok ama cok sevdim bu diziyi. 10/10 hatta 100/10 12 yasinda izlemisim karate kid'i, simdi 46.. acaip seyler hissetim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 jean cloud van dammeın son dizisi gibi mi yoksa ilk başlarda biraz o var ama sonrası direkt eski karate kid tarzı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 ikiside var. jan cloud un filmlerinin onun uzerinde ki etkisi burada abilerin hayatlarini yonlendirmesi seklinde, cocuklarin karate olayi karate kid gibi. ya ne guzel seydi bu. ama benim etkilenmem dedigim gibi 12-46 yas arasinda bana hissettirdikleri oldu sanirim. gozlerim doldu yer yer, yer yer guldum, sonunda sakin olmasin dedigim sey benim istedigim gibi oldu ama mutsuz da oldum.. belki sizleri bu kadar etkilemez bilemiyorum. allak bullak duygular yasatti. izleyin 30 ar dakika her bolum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 AVERAGE TOMATOMETER 100% AVERAGE AUDIENCE SCORE 98% imdb 92 https://www.imdb.com/title/tt7221388/reviews?ref_=tt_urv yorumlar vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 bu gün başladım bu gün bitti. tavsiye ederim. arada mıy mıy şeyler olsa da kesinlikle tavsiye edilir. go go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 yok baya kendi seyi ya baya guzel. 4 koldan ilerliyo guzel sekidle hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Güzel belli zaten, başlıyorum ben de. Danyel san kıl bi tip olmuş sanırım kötü olan sarı daha iyi gibi duruyor. Hayat işte ne hale getiriyor insanları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 5. bolum :.| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 olmus bu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 trailer açmadı ama amma övülmüş bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 medic sahnesi inanılmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=C_Gz_iTuRMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 6. bolumde mi ne internetteki butun analizleri bizzat johnny'nin agzindan dinliyorsun. o muhabbetin zirvesi: https://www.youtube.com/watch?v=Nrzqc7F-Ans https://www.youtube.com/watch?v=ZdBQTdcib14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Super olmus. Pamuk seker tadinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 kobe tai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 dizi çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 hepinizde yutub red mi var yoksa ilaçlı mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 bonzaili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 pascalnouman said: kobe tai olsa da gomsek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 youtube ne zaman basladi dizi islerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar