Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Sezonun en iyilerinden. said: An original story based on Takamori Asaki and Chiba Tetsuya's Ashita no Joe boxing manga. A desolate land stretches out from the city of poverty. A motorcycle speeds recklessly, blowing clouds of sand and dust. The rider is the protagonist of this story – he has neither a name nor a past. All he has is his ring name, Junk Dog and a technique for rigging MEGALOBOX matches with his pal Nanbu Gansaku, which they use to support their hand-to-mouth lives. Although he has the skill, he isn't dissatisfied enough to change his ways- but he's not satisfied with his life either. JD is bored, resigned, and unfulfilled. He lives with frustration in a life of shadows beneath the lights of fame. Meanwhile, under the bright sun is Shirato Yukiko, the daughter of Shirato Konzern - the reigning family of the wealthy class. Yukiko decides to advance her career by using MEGALOBOX to organize a large fighting event, MEGALONIA: the tournament to determine the champion of MEGALOBOX. She creates a scenario: MEGALOBOXER Yuri, under her control, will win and become the champion to further promote the Shirato brand gear and expand business. Yuri has been the reigning champion of MEGALOBOX for the past few years. Driven by self-discipline and his strong will to practice, he has the skills and presence of a true champion. The man himself is a shining exemplar of virtuosity. This is a story of JD and his rival, Yuri. An encounter between shadow and light; a fast-paced story begins when their paths cross. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 3 bölüm izledim sanırım. Bu çizim tarzı çok hoşuma gitmese de setting fena değil. göreceğiz bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Ya şu gear mevzusuna biraz daha cok düşmeleleri ve yumrukları düzeltmeleri lazım. Hala 1 tane ÜF dedigimiz yumruk yok box animesinde. Hani böyle abartılı, daha fazla impact'i olan şeyler çizmeleri lazım. Düz yumruk değil MECHA yumruk atıyorsun, daha fazla kabul edilebilir hani abartı. Hiç yok, adımsız yumruk atıyolar deliriyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 buyuk ustalık var estetık var ama ruh yok. cılız cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 gear olayı mantıklı değil zaten. gearin bir etkisi yok gibi. eğer etkisi olsa 1 yumrukta kafaların patlaması gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Evet gear strike i gearsiz blocklamak biraz garip yani. Demek ki karsida da gear olmasa sirtini kasiyacan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 bu kafayı düzelttirmek için kime mail atmam gerekiyor dostlar https://i.gyazo.com/f19fb66bc714000358204b79870f76ca.jpg rahatsız oluyorum gördükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Bu bölümle biraz yüzü düzeldi lan animenin. Accık intrigue şöyle, afferim. ps: Yumruklar hala aşırı sönük. Her bölüm şikayet edicem bundan. Accık yumruk. https://www.sakugabooru.com/post/show/44413 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 eee noldu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 tırı vırı oldu iyice. ana karkaterdeki bayık baya. joe'nun tırnağı etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Ana karakter direkt YOK ki zaten. Hani bi aspiration'ı yok, davası yok. Rastgele adama denk geldi onu dövücem derdinde. Aralarında bişey geçmiş roleplay'i yapıyolar ama geçmedi ki, dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 sesler cok kotu. efektler kotu, gear olayi baya luzumsuz sadece zarar veriyo.. yazik bu kadar emege gercek boksta bundan guzel yumruk sesi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 bi ebleklik var bunda tahammül edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 aots havasinda baslayip fiss edenler arasina girdi bu da. O degil de, garip bir sekilde Ride Back'i hatirlatti bu bana, neden anlamadim. Onu tekrar izledim. Ne super anime ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Fıss demeyelim, hala güzel de evet AotS adayları arasından düşeli bayağı oldu. Şu noktadan sonra kurtarması bayağı zor. Anca böyle mükemmel bi final gelmesi filan lazım ohaa ne oldu lan öyle dedirtecek, ama o ışığı göremiyorum git gide vasatlaşıyor her bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 final four da gear gelecek büyük ihtimalle ya düzelecek bence. Umutluyum ki bence hala güzel anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 gearın ne gibi bir avantajı var cozemedim bu animede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Dez avantajı var abi dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 glen e lion demişler ama o bildiğin ayı. daha iyi bir dövüş beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 hayır bıde diyoalrki gearlar o akdar deiştirdiki düzeni, heavy weightler bıraktı middle weightler kral oldu... abi tyson gelse azını burnu kırar bunalrın hepsinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 bu kadar emeği böyle berbat bir senaryo ile heba ettiler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 haftaya final, artık sağlam bir combat bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 N E X T W E E K https://www.youtube.com/watch?v=Wqwt21oFoGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Tatli bitti ama son mac olmamis. Hic final impact yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 tatmin etmedi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar