Oski Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Laurelin said: http://fc08.deviantart.net/fs44/i/2009/146/e/d/VampireBloodlines_Motivational_by_meMilly.jpg su anda yukluyorum :( abi bu hatun islak ruyalarimda cok daha guzel grafiklere sahipti hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Sam said: hadi hayırlı olsun ama sadece grand strategy yapıyorlar kendileri, başka stüdyoya fason mu yaptıracaklar acaba. obsidian'a paslayabilirler ehu. obsidian tarafından yapılan bi bloodlines 2. oooo ooo o oooo ooo oo heyecanlandım lan. dur dur haberi sindirmeye çalışıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Skylines'ın sahibi de paradox değil miydi? Benim bildiğim kendi asıl oyunları haricinde diğer oyunları farklı gruplara yaptırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 skylines'ın "sahibi" paradox değil. publisher ve developer farkı. developer farklı bi firma, publish etme işi de paradox'un. yani wod hakları şu an paradox'ta, obsidian gidip de "ben develop edeyim sen publish et" diyebilir paradox da ccp'den ip hakları almaya gerek duymadan istediği gibi publish edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Sahibi dediğim publisher işte yaf. Skylinesın developunu onların yapmadığı biliniyor. Wod için de benzer bir durum olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Oski said: Laurelin said: http://fc08.deviantart.net/fs44/i/2009/146/e/d/VampireBloodlines_Motivational_by_meMilly.jpg su anda yukluyorum :( abi bu hatun islak ruyalarimda cok daha guzel grafiklere sahipti hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Bu bi nebzede oyundaki grafige islak ruya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 ne oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 kahretsin sıcak su bitti önümüz de kış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Oskinin spolierindaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Ramses naptin moruk Topicten cikamaz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paradox sonuçta kötü birşey çıkmaz ama 550 DLC olur kesin. Her kalnı ayrı ayrı satarlar yetmez bi de her DLC de yeni bi özellikl eklerler. EGER MALKAVIAN DLCSINI ALIRSANIZ TABANCA KULLANABİLECEKSİNİZ!!1!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 kendileri bisey yapmaz, lisanslarlar baskalarina, en azindan ip hareket gorur. ben basta oyun uzerinde calisanlar var, onlar da gecti sandim, yokmus heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 lan lan LAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 ALLAA http://www.thehomeplanet.org/wp-content/uploads/2012/02/raptor-jesus-rave-camp.gif Geçen oynayayım demiştim de çalışmamıştı Windows 10'da, içime oturmuştu :( Edit: Obsidian pls https://twitter.com/Obsidian/status/659784786479738880 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Silphatos said: -wod crusader kings :oooooooooooooooooooooooo -vampire the masquerade - resurrection by obsidian :ooooooooooooooo hype is real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Laurelin said: http://fc08.deviantart.net/fs44/i/2009/146/e/d/VampireBloodlines_Motivational_by_meMilly.jpg su anda yukluyorum :( Bastım 7 TL 75 Kuruşu aldım Steam den. Yüklerim yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 obsidian yaparsa ilkini çok aratır. dokunmasınlar böyle iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 obsidian gene 1998 terk oyun yapar koyar onumuze afdsfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Eternity'i ben de cok begenmedim ama Obsidian hayatinda baska hic oyun yapmamis gibi davranmak yanlis bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 tank oyununu bitirirlerse yapabilirler belki, cogu orda calisiyor adamlarin lel, bide pathfinder kart oyunu var yaptiklari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Laurelin said: obsidian gene 1998 terk oyun yapar koyar onumuze afdsfas 1998 terk oyun yapmalarinda sorun yok. ben oynarim. ama rezil bir hikaye ile 1998 terk oyun cekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 bliksem said: Eternity'i ben de cok begenmedim ama Obsidian hayatinda baska hic oyun yapmamis gibi davranmak yanlis bence öyle deme, 1988 terk oyun yapsa o zaman yerlere göklere sığdırılmazdı :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 1978! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Eski troikacilar, tim cain filan, obsidian da degil mi? Tamam iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar