Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 selamlar, telefon kullanmayı sevmiyorum, orada burada unutuyorum sessizde oluyor, şarjı bitiyor fark etmiyorum falan, iş yerinden aradıklarında açamıyorum haliyle bir noktadan sonra baya ayıp ediyormuş gibi oluyorum. bu telefonlarla birlikte gelen saatler işimi görür mü telefon sessizde ve uzakta olsa da bana haber verse? eskiden randevu için bi cihaz vardı sanırım öyle bişi de olur. birisi aradığında haberim olsun geri arayabileyim. telefon çünkü harbi böyle dikkat ettiğim bişi dğeil. böyle ofiste veya evde(1+1) haberim olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Telefonunu açmayı unuttuğun ya da belli bir süre mesajlaşmadığında trip atan bir sevgili edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 böyle devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 bluetooth kulaklik tak iste, kolye gibi olanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 saatler ise yarar, ben de 7/24 sessizde kullaniyordum birara. bt baya sarj emiyor ama fazladan haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Bu sefer de aletin şarjına mahkum olup onun köleliğini yaşayacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 iphone x al bak nası dikkat ediyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 saat işini çözer işte. uyarılman gerekince kolun titricek. kim arıyor, mesaj ne ordan görebilceksin. telefonu kaybedersen evde/ofiste falan ordan da öttürür bulursun hemen. basit bişey alsan yeter sana, bt4 olmasına dikkat et yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 basit bisi alma bu sefer saat dandik diye takmiyosun fsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 xiaomi band 2 yeterli. edit: aslında op'a esimli bir kol saati lazım da, türkiyede altyapı yok daha:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar