Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

diş ağrısı

karakedi

Öne çıkan mesajlar

off çıldıracam ya : (

şu 20 yaş dişleri ciden çıldırtacak. dişciye gitmeyede korkuyorum oyacak delecek çekecek dişlerim şimdi.

ehe yaş ne olursa olsun dişci korkusu geçmiyor bir türlü :)

yinede bıçak kemige dayandı, agrıdan uyuyamıyorum bile, el mahkum gidecegiz artık. dişçi tarafından yapılacak işkenceyi kaldıramayıp, bu ugurda şehit düşersem, öteki dünyada paticik cennet/cehennem versiyonları kurma çalışmalarıma destek bekliyorum hepinizden.

hadi alarsmarladık.(allaha ısmarladık nasıl türkçe yazılıyor be?)
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde azı dişim çok ağrıyor gene 20 yaş dişleri bende dişçiye gitcem de götüremediler hep kaçıyom :P Babm içki iç ağrısı geçer dio sarhoş olup çıkıyoz. :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Sosyal ağlarda paylaş

Az sonra evden cıkıp dişicye gidicem korkmana falan gerke yok, benim daha ucu yeni görünmüş 20liği diş etini kesip yarıp kemiği zorlıyıp aldılar =) ben sadece super fantastik sesler duydum hoş bi anı oldu.
Buyun işlem dikiş dahil 10-15 dakka sürdü anestziyi sayma, tek sorun buz koymaya üsenirsen bi iki gün ağrı nitekim ben üşendim, bide 3-4 günlük şişlik.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

disci korkusunun ya$ı olmazZz!
ben geçen 2 hafta boyunca dişçide yaşadım toplam 7 dolgu+2 kanal yaptırdım.ama inanır mısınız hiç ağrı sızı hissetmedim ve iyiki yaptırmışım.artık rahat rahat dondurma yiyebiliyorum ehue =)[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King
pati pati resim =op
sende yaz yaz yaz =oP
Sosyal ağlarda paylaş

dişçiye gitmekten korkmam sonuçta diş sağlığı çok öenmlidir , geç olmadan dişleri kaybetmekten iyidir fakat korktuğum birşey varki her seferined başıma geliypr, nezamn dişçiye gitsem elbette biryerde bi çürük buluyor bitmiyo deli oluyorum (: ama dişi kaybetmekten iyidir.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa |
Matrix Code System
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 12 Şubat 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
lokal anestezi yapınca bişey olmuyor.
ama kabak dolması gibi yiyebiliyosun dilini.
dikkat.

yahu bu ne güzel benzetme. nefis, nefis.. :lol:[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Sosyal ağlarda paylaş

Korkma ya benim süt dişlerimin hiçbiri sallanarak düşmedi ve tam 6 yaşından beri her ay diş klontrolüne gidiorum artık dişçiyle ahbab olduk :) Ayrıca artık tek başıma gidiorum şimdiye kdr ki tüm dişlerimi doktor çekti :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

şu sibernetik vücutlar gelene kadar idare etse ya benim dişler.. :-)

şimdiden geçmiş olsun, birşey yapılmaya gerek kalmamıştır umarım. benimkileri de çekmek istediler geçen yıl ama ağrısı gelene kadar bekleyeceğiz diye karar değiştirdik sonradan..

yahu insan da biyolojik olarak ne zayıf bir mahluk.. bari köpekbalıkları gibi yeni dişimiz çıksaydı ya.. tırnak işe yaramıyor tırnak çıkıyor inadına..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Off 20 yaş dişi çok kötüdür ben 2 tane çektirdim, 2 tane daha çektiricem..

Moralini bozmak gibi olmasın ama 20 yaş dişleri uzanması zor biryerde olduğu için bi aletle (böyle dönen kesici bi alet var razor blade gibi bişey) dişetin kesilir ve öyle çekilir diş.. Gerçi ağzın uyuşunca pek birşey hissetmiyorsun tabi ağzın benim gibi tam uyuşmazsa hayatının acısını çekersin o ayrı..

İlk gün konuşamazsın pek, daha doğrusu konuşmak istemezsin.. Maximum 4 gün falan şiddetli ağrı olur, sonra geçer.. Sanki ağzının o kısmı boşmuş gibi hissedersin ve yaklaşık 2,5 hafta sonra tamamen eskisi gibi hissedersin.. Korkma yani o kadar :)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

daha 16 yaşında olmama rağmen 20 liklerin 1 tanesini sorunsuz çıkamış bulunmaktayım. Dişçi de şaşırmıştı ilk gördüğünde. Diğerlerini de sorunsuz çıkarıcakmışım büyük ihtimalle. Tüm diş ağrısı çekenlere sabır diliyorum. Geçmiş olsun.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

dün bu konuyu yazdıktan sonra gidip cektirdim zaten.

ama şimdide pis pis zonkluyor oradaki oyuk.

çok kafa atasım var ama sag ust azı dişlerim arkasına nası kafa atacagımı bulamadım henüz. off cok sinir bir durum.

gidip tıp okuyun, gözdür - diştir böyle herkesin hayatını mafeden şeylere çözüm bulun.

öek!

gidip dısarda araba ile dolanayım. sinir bir durum ya. off.
Sosyal ağlarda paylaş

gecmis olsun karakedi..! uff irenc bi durumdur o ya.. gerci hic ya$amadim ama,discilerden yinede nefret ediorum ..
cünkü 1 haftalik bi staj yapmistim discide, gözümün önünde dis falan cekmislerdi hergün .. iyiki bana cektirmemisler =) sabah sabah cok fena oluodu =) o günden sonra artik dislerimi günde 3 kere fircalar oldum hehe..[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a
Megalomaniacal tab on my tongue
You fuckin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Shit you call a heart...!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...