mokoko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 redditte denk geldim çok güzel anlatmış eleman. baya baya yapasım geldi. fotolardan bayada güzel gözüküyor. yeni masaüstü kurunca yapılacaklar arasına atayım bunu ben https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/8e9gyk/how_to_make_your_own_ambilight/ https://imgur.com/a/piES2Dm#16OIxSJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 nice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 bunun hazır satılan halinden almıştım ben, baya güzel çalışıyor hala. lightpack miydi neydi, şimdi çok pahalı ama alınmaz yani. adamın kullandığı yazılımla kullanıyorum ben de. şimdi şöyle bi sıkıntı var, NFX gibi DRM içeriklerde çalışmıyor, sanırım prismatik dx üzerinden ekran bilgisi (ç)aldığı için. prismatik'i yapan da uğraşılacak iş değil zaten demiş. onu sorun etmezseniz diğer her şey süper. işlemciden çaldığı güç oyunlarda 1fps falan fark yaratırsa yaratır, o da en fazla. lightpack'in yenisi hdmi üzerinden (ç)aldığı için onda DRM sıkıntısı da yok sanırım. ambilight tv'm de var, renk olarak aynı isabeti ve canlılığı tutturmak kolay olmuyor pc'de. ama kesinlikle güzel bi şey, ona şüphe yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 şimdi o dediğin lightpack'i araştırdımda yeni versiyonu dediğin gibi hdmi ile çalışıyormuş. e ozmn tv'ye direk ambilight yapılabilir bu. harika ya kesin alıcam yeni tv aldığımda. arkadaşın philips tv'sinde fifa oynadığımdan beri ambilight hastasıyım. yeni tv'yi bi şekilde ambilight'lı alayım diyordum ama bu olay harika oldu. direk bundan çakılır tv'ye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 phillips nasıl toplatmıyor bu ürünleri ilginç gerçi kimi videoda gerekli malzemeler ile nasıl yapılacağı anlatılmış. ama hazır kit olarak tak çalıştır şeklinde satılanları öttürmeleri gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 lightpack çok iyiymiş ya 79 dolares TR de var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 amazondan almıştım ben fi tarihinde. kendi yazılımı tırt bu arada, bu adamın kullandığı en iyisi. applev0dka said: phillips nasıl toplatmıyor bu ürünleri ilginç gerçi kimi videoda gerekli malzemeler ile nasıl yapılacağı anlatılmış. ama hazır kit olarak tak çalıştır şeklinde satılanları öttürmeleri gerekir philips'i pek tehdit edeceğini sanmıyorum, birincisi piyasadaki sürümler zaten DRM content'le çalışmıyor, ayrıca bilgisayar gerektiriyor. dediğim gibi ayarlaması zor, belli bir tech-savviness gerektiriyor ve tutarlılığı da aynı ayarda değil. yenisi belki işte. asıl sıkıntı, şu satılan lightpack 27" monitöre anca yetiyor yani. doğrudan takabildiğini varsayarak (ki takamıyosun) 55" tv'ye takayım desen 3 set falan alman lazım, bu da maliyeti bir yana, tv'nin arkasına ahtapot sürüsü gibi kablo döşeyip onları saklamanı gerektiriyor. yenisi de zaten fiyat olarak epey yukarıda led şeritler daha uzun olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar