Grego Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 uyku alışkanlıklarınız 20-30 ve 30 üzerinde farklılık gösterdi mi? ne kadar uyuyunca rahat edebiliyorsunuz? 9 saat uyuyorum bazen, yetmiyor. bir de pc alınca akşamları da ekran, gözler artık dayanamıyor mu ne. gözlükle kullanıp bu göz yorgunluğunu atlatan var mı oralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 gösterdi. 20lerimde hayvan gibi içip 3 saat uyuyup okula zımba gibi gidebiliyorken şimdi akşam yemeği biraz fazla kaçırayım gece uyuyamayıp okula zor gidiyorum. min 7-8 saat uykuya ihtiyacım var net artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 yas 46 ..aksam yemekten sonra kestirmeye 1 saat kadar hayir demeyebiliyorum..18.00 gibi..sonra da 24.00 da yatas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 hiç uyuyamıyorum ben doğru düzgün ya. her gece en az 2 kez uyanıyorum uykumdan falan. önceden olsa top patlasa uyanmazdım. hatta 17 ağustos depremini uyuyarak geçiricektim nerdeyse annem zelzele oluyo diye uyandırmasa. o eski halimden eser yok şimdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 ezelden beri gece 12'de yatarım sabah 7'de ayaktayım. hatta üni yıllarında ev arkadaşım sabah 7'de yatağa girerdi ben uyanırdım. şimdileri ise mokoko gibi geceleri en az 2 kere uyanıyorum. yaşlandık azizim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 dana22 said: yas 46 ..aksam yemekten sonra kestirmeye 1 saat kadar hayir demeyebiliyorum..18.00 gibi..sonra da 24.00 da yatas.. bu daha fena ya, atlamışım o kısmı. benim yaş 34. bıraksam ucunu tatil günlerinde bi öğle uykusu alışkanlığı bile olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 daha uyumadım ben gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 kendimi bildim bileli yorgunum ve uykum var gece gözlerimi kapatırım sabah açarım yani, hiç öyle uyuyamama dertlerim olmadı rüya bile görmüyorum ya odun gibi uyuyup gidiyorum resmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 senin şekerin vardır belki, ne çekiyorsun yıllardır git ölçtürsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 00:00-08:00 arasi kapaliyiz, 30’u devirmedik daha sonrasinda nolur bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 vücud genelde hazırda bekliyor, 30u geçtin mi sağlık problemleri teker teker pörtlemeye başlıyor. o zaman anlıyorsun zaten artık yaşlı olduğunu. ulan eskiden çerçöp ne kadar saçma şey varsa yerdim, aliminyum yesem sindirirdim, dün 2 tane hamburger yedim mcdonalds'tan ufacık bişi zaten, geceden beri midem yanıyor hala. bu gidişle istemeye istemeye vejeterjan olcaz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 02:00-06:45 uyuyorum işe başladığımdan beri. işten geldikten sonra 1-1.5 saat civarı akşam uykusu yapıyorum. tercihen yemekten sonra öğrenciyken ne bok yediğim belli değildi. bazen 2 saat uyur okula giderdim, bazen hiç uyumaz yolda bayılırdım eve dönerken asansörde uyur kalırdım falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 20-30 5saat 30+ 7saat 2-3haftada bir hafta sonu 10saat çünkü vücut atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Gece 3 gibi yatıyorum sabahta 7:30 da ise gidiyorum. Eskiye göre tek fark(yaş 40)öğlen yemeği sonrası yarım saat uyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Grego said: senin şekerin vardır belki, ne çekiyorsun yıllardır git ölçtürsene yok valla hepsine bakıldı, testlerde turp gibiyim rl’de pancar turşusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 alkolu komple kesin acaip fark yaratiyo. cumartesiden cumartesiye icme falan da degil tamamen bi ust level vegetarian veya vegan sigara icmediginizi varsayiyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 sigara yok, alkol 3 hatta bazen 6 ayda bir. benim hamuru kesmem lazım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 evet eppek de baya yorucu sindirimi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Fotosentez e başlayın en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 onları yiyip içmedikten sonra mezara gir hep uyu abi zaten. kehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 8-9 saat uyumadan rahat edemem 30+ dan sonra bazen 7 saatte uyandığım oluyor yeni yeni farketmeye başladım yaşlandıkça uyku sürem düşüyo dede olunca gecelerde akıcam galiba bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 25'den sonra sigorta patliyor mlsf keyif buraya kadarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 başlığı açtıktan sonra gelen spam ; That short clip will not only show you the truth, but it will show you how thousands of honest, normal men like you are fighting back and reclaiming their potency. You’ll see: * The one thing you’re consuming every day that’s destroying your ability to perform, SUFFOCATING your manhood and doing all but turning you into a woman * Why the “blue pill solution” is no solution at all and will actually make you WORSE as time goes on * How you can completely reverse your situation in 15 days or less, using a completely natural herb that the pharmaceutical companies really don’t want you to know about. In fact this herb is so powerful it’s having even guys in their late seventies regain 100% of the potency they had in their younger days. Get the full details here The fact is, big pharma and all those other shady multinational corporations WANT you to have ED, so they can use it to squeeze money out of you. But there’s a simple, healthy solution they’re keeping from you… … and it’s all explained in this exclusive video presentation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 dünyadan haberler konusundaki uganda devlet başkanının oral seksi yasaklama haberinden sonra buraya gelmek. adamlara söyle bari de uganda devlet başkanına da yollasınlar bi mail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar