Figh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Selam, dönemlerim geldi yine, mod alıyorum sigarayı 1 pakete düşürüyorum, sonra satıyorum 3 pakete çıkınca tekrar alıyorum 6 ay sonra, en son drag merlin satmıştım :< neyse konuya gireyim, elinizde kullanmadığınız, regulated mod, rta, rda ya da direk kit olarak ürünlere talip olabilirim. kozmetik önemli değil çok, sorun sıkıntı çıkarmayacak bir mod lazım tercihen pilleriyle olursa daha iyi olur, burada ergonomi olarak bir tercihim yok aklınıza gelebilen her mod olur. ato olarak yanında o-ringleri varsa ve kronik sızdıran bir model değilse o da kabulüm. kit olarak alien, revenger, tarot vs varsa elinizde o da olur. aslında her şey olurmuş :P ömlerinizi bekliyorum, fiyat uygun olursa 9 gün dua ederim pazarlar dahil. troll serbest. not: ödemeyi 6sında çıkabileceğim eft ile söyleyeyim, o zamana kadar çıkmazsa piyasadan alien falan alırım sanırım, ödemeden sonra kargoyu çıkarsınız anlaşırsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Selam hocam, ben sigarayı da esigarayı da bırakmış durumdayım o yüzden elimde ne varsa gönderebilirim sana Smok-Gpriv kronik boya sorunu var donanım olarak taş gibi Troy 1x sigaradan aldığım keyfin 10 kat fazlasını verdi Phenomenon atomizer var buda troy 1x gibi ama tanklısı iki adet var birini poşetinden çıkarmadım sıfır onu da gönderebilirim iki adet sony vtc6 var 40 amper Bunların hepsini 350'e bırakırım hocam Evde keyif için troy 1x kullanıyordum dışarı çıkacağım zaman sürekli likit doldurma durumum olmayacağından phenomenon a geçiyordum süper bir ikiliydi benim için. Yeni aldığım Nbase var likitler var pamuk vs bunların hepsi hediyem olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 ee? mod lazım gençler var elinizde biliyorum üşenmeyinde yazın gidip 300 400 vermeyeyim iç pazarda atoyu direk alıcam ama modlara çok istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 1 ay önce aldığım Vaporesso Revenger var. Yanında 2 adet Sony Vtc6 pil , 3 adet GT8 Coil , Birde Five Pawns Grandmaster , Cosmig Fog Sour Melon Premiumlar var. Bu iş beni pek sarmadı satmayı düşünüyordum. Cihaz kozmetiği 10/10 çizik yok , hiç bir sıkıntısıda yok. Tek mod olarak satmam , hepsini elden çıkarıcam. Düşünürsen konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 fiyat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Likitler ikiside 55ml mevcut, Grandmaster 6mg Sour Melon 3mg Coiller sıfır paketinde 3 adet, Pillerde sıfır gibi kullanmadığım için. Hepsine esigaramdan 550 harcamışım 350 ye satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 arkadaşın wismec reuleaux rx 2/3 + tfv8 beast var. Az kullanılmış, kozmetik tertemiz. 2 pil ile beraber (vtc5 olması lazım) 200tl istiyor. Düşünürsen foto falan atabilirim. (Ankara) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Bonjo said: 1 ay önce aldığım Vaporesso Revenger var. Yanında 2 adet Sony Vtc6 pil , 3 adet GT8 Coil , Birde Five Pawns Grandmaster , Cosmig Fog Sour Melon Premiumlar var. Bu iş beni pek sarmadı satmayı düşünüyordum. Cihaz kozmetiği 10/10 çizik yok , hiç bir sıkıntısıda yok. Tek mod olarak satmam , hepsini elden çıkarıcam. Düşünürsen konuşuruz. öm atıyorum. atamadım kutun doluymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Temizledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Cthulu Hastur MTL RTA - Smok AL85 Mod - I just S mod satiyorum ilgilenen mesajlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Bende de satılık vandy vape pyro rdta var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Bende 2 tane nautilus 2, kayfun v2 lite clone, smoke baby beast, boyası soyulmuş ama sağlam alien mod ve pico mod, az kullanılmış 2 tane nkon'dan alınma q30 ve vtc5 var. tamamen bıraktığımdan elimde kaldı vereyim diyorum. aklımda bir fiyat yok. ilgilenen olursa konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 ben aldım kendime bir set ama şu listenin fiyatlarını yazsana bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 nat2 icin coili olan varsa elinde ben de aliciyim xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 satılık AL85 var elimde. akarı kokarı yok. 3-4 tane de yedek coil veririm yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Drag resin satan yok mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abebebikila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 ben de aranıyorum bu aralar ,var mı satılık fazla emiklenmemiş kiti olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 İsteyen olursa elimde bir adet Smok Alien var mod olarak açılmamış. Almıştım öyle duruyor kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 hcigar vt75d yada vt167 aruyorum - 2 pil belki yanlışlıkla almışsınızdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar