Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ibs


yloibx

Öne çıkan mesajlar

düzensiz sex.


Irritable bowel syndrome (IBS) is a common disorder that affects the large intestine. Signs and symptoms include cramping, abdominal pain, bloating, gas, and diarrhea or constipation, or both. IBS is a chronic condition that you'll need to manage long term.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hanım bundan muzdarip, bi debridat bi de tatil iyi geliyor. Stres mtres falan kilit direk, bazen yemek memek yemiyor sırf karnı şiştiği için bok gibi bi durum

İrratbl bağırak sendromu bu arada doğru anlıyorum dimi? Stres herkesi kötü etkiler de ibs si olana direk zehir ediyor fiziksel belirtileri yüzünden işte
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben 1 sene çektim bu sıkıntıyı. ilk önce gittim kolonoskopi oldum. gastro cu bir kızarıklık vardı örnek aldım yolladım dedi. sonuç geldi " non spesifik kolit" tanısı koymuşlar. tabi bende babasını Rektum CA dan kaybetmiş biri olarak tırsıyorum kolit falan görünce o bile iyi geldi gözüme :) neyse ilaç tedavisi falan yaptık ama daha da artıyor. o dönem işsizim eve para götüremiyoruz ,oğlan dogdu falan herşey üst üste geliyordu.

Aradan 6-7 ay geçti . ara ara ishal atakları falan oluyordu ama öyle 1-2 güne geçiyordu . en son bir geldi 1 ay geçmedi dedim bu böyle olmayacak . başka bir hastahane de ,bir arkadaşın dokturuna kolonoskopi oldum. ADam dedi hiç bir şeyin yok. bagırsakların tertemiz. kolit falan yok. o tanıyı koyanın emenike dedi. sende muhtemelen ibs var diye tanı koydu zaten ogün geçti bir daha da öyle rahatsız edecek şeyler yaşamadım.

Bunun yanında kefir için abi kefir acaip iyi geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...