yloibx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Patide var mı bu sıkıntıyı yaşayan? Varsa iş hayatını, günlük yaşantısını nasıl idare ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 İBS NE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 ibs sıkıntısı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Eğlencesi olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 düzensiz sex. Irritable bowel syndrome (IBS) is a common disorder that affects the large intestine. Signs and symptoms include cramping, abdominal pain, bloating, gas, and diarrhea or constipation, or both. IBS is a chronic condition that you'll need to manage long term. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 İrritabl bağırsak sendromu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Ben altıma sıçıyorum işimi engellemiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 ohnnnooo alta sicmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 sıçamıyor muymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Fin said: düzensiz sex. iş hyatını da etkiliyor mu bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 HIC YAPMAYIP SONRA COK YAPARSAN SABAHA KADAR ISTE BACAKLARIN TUTUMUYOR BAZEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Cok yapmak da düzensiz sayılıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 az az sık sık diye öneriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 İbs düzensiz kakiş miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 daha da kapsamlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 NolaxThensbane said: az az sık sık diye öneriyorlar gunde 6 kez, kucuk kucuk dedikleri bu muydu? ben intermittent fasting yapiyorum. senede 6 kere, ama 15dakika icinde bu 6 defa. sonra 1 sene boyunca yapmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Abi senin sinir bundan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Hanım bundan muzdarip, bi debridat bi de tatil iyi geliyor. Stres mtres falan kilit direk, bazen yemek memek yemiyor sırf karnı şiştiği için bok gibi bi durum İrratbl bağırak sendromu bu arada doğru anlıyorum dimi? Stres herkesi kötü etkiler de ibs si olana direk zehir ediyor fiziksel belirtileri yüzünden işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Evden çıkmaya yakın servis yaklaştıysa falan kesin reisin takası yaklaşıyor kıyıya. Sonra yapmazsam sıkıntılar çığ gibi büyüyor. Ne var herkesin kaka hikayesini paylaştığı post olmaya aday gördüm olamaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 axedice said: bok gibi bi durum literally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Antidepresanlar cogunlukla iyi geliyor. Once ibs tanisinin doktor tarafindan dogrulanmasi lazim tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Valla ben 1 sene çektim bu sıkıntıyı. ilk önce gittim kolonoskopi oldum. gastro cu bir kızarıklık vardı örnek aldım yolladım dedi. sonuç geldi " non spesifik kolit" tanısı koymuşlar. tabi bende babasını Rektum CA dan kaybetmiş biri olarak tırsıyorum kolit falan görünce o bile iyi geldi gözüme :) neyse ilaç tedavisi falan yaptık ama daha da artıyor. o dönem işsizim eve para götüremiyoruz ,oğlan dogdu falan herşey üst üste geliyordu. Aradan 6-7 ay geçti . ara ara ishal atakları falan oluyordu ama öyle 1-2 güne geçiyordu . en son bir geldi 1 ay geçmedi dedim bu böyle olmayacak . başka bir hastahane de ,bir arkadaşın dokturuna kolonoskopi oldum. ADam dedi hiç bir şeyin yok. bagırsakların tertemiz. kolit falan yok. o tanıyı koyanın emenike dedi. sende muhtemelen ibs var diye tanı koydu zaten ogün geçti bir daha da öyle rahatsız edecek şeyler yaşamadım. Bunun yanında kefir için abi kefir acaip iyi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar