Auril Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 goldbären said: Auril said: italyada içtim ben orda expresso diyolar hep yalancının ? :))) yirim klavyeni ya çeyizimden eski püskü 15 yıllık ps2 klavye çıkardım gene de yaranamadım bi typo da linç ettiniz :(
oldun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 sabonis said: ben baya kallavi bardakta yapıyorum kendime, eve gelenler hayalet görmüş gibi öeaeahuea o ne türk öle kahvesi mi içilir diye kendilerinden geçiyorlar. merak ettim harbi var mı bunun bi nedeni, niye oturup doya doya gocaman gocaman içmiyoruz bu kahveyi? var mı geçmişe dayanan bi nedeni?tarsuslular cay bardagında içiyor geçmiş ile ilgili bildigim eskiden kahve zor bulundugun için öyle ufak fincanda içiliyormus.Tamamen hurafede olabilir.
reyou Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 sertligine gore iste ya, neden tekila ile bira farkli bardaklarla iciliyosa ondan. istersen sen de tekilayi su bardagina koyup icersin sonucta. veya baklavayi 2-3 parca servis edersin, sutlaci bi kase verirsin. baklava dokunmuyodur git bi kase doldur ye. yeah.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 kahve zor değil aksine günümüzün çayından çok daha fazla bulunan bir içecek bu topraklarda. öyle şimdi wot yazıp kahve ve tarihine girmeyeyim zaten ordan burdan bi şekilde duymuşsunuzdur yani. kahvesiz güne başlamadıkları için ilk öğüne kahvaltı denir zaten.
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 üniversite 4'te final döneminde filtre kahveye double espresso ekletip içerdik cariboudan. gerginliği finallere bağlardım o dönem. hey gidi
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 benim finale çalışırken gece 3'te iki tane kafein hapı alıp, 3.30'da sızmışlığım var. kaldım tabi finalden :D
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 sıcak basması, titreme, taşikardiyle gelen bir uykudur o. overdose bildiğin :D
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 yok o titremeyi 1 kere yaşadım, böle bi yazı yetiştirmeye çalışırken 2-3 saat içinde 10 kahve mi ne içmiştim. baya bildiğin titreme geldi sonuncu kahveden sonra. hani ateş çok yüksekken üşüme gelir titrersin ya, ona benzer tarzda. kalbin de hızlı attığını falan hissedebiliyorsun o kadar kahve içince hatta. tabi bu tepkimelerde 36 saat ayakta kalmaya vücudun da etkisi olabilir. çünkü kafein overdose için böle 50-60 kahve falan içmen lazım diye biliyorum.
Narius Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Auril said: filtre kahve frenç press dışındakilerin ölçüsü zaten expresso değil mi ? sulandırarak yapılmıyor mu lol amerikano istiyorsun expresso yu sulandırıp getiriyor işte latte cappucino falan süt + su katıp koyuyor önüne en hardcore expresso işte O dediklerin zaten espresso bazlı içecekler. Filtre pressle de yapılır kağıt filtre kullanan makineyle de bir gün dolapta bekletip cold brew falan da. Kullandığın alete göre öğütme şekli de değişiyor.
Auril Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Biliyorum ,Ya herkes aslında aynı şeyi söylüyor Konuda tek haksız sabonis sanırım
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Espresso yüksek basınç altında kahveden şu geçirdiği için kahvedeki kafeini daha fazla açığa çıkarıyor diye hatırlıyorum.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 her sayfada en az 3-4 post cahillik akıyo bi de elinizin altında internet var
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 kafein baya kuvvetli bir uyarici cok sık tuketmemeye calisin
TheGreatWall Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Ağır bi kahve olduğu için diye düşünüyorum.
khalad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 söylendi mi bilmiyorum ama kahve dünyasında filan duble türk kahvesi yapıyorlar daha büyük fincanda ama tabi yoğun bir kahve olduğu için küçük fincan esastır.
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Lyv said: her gun sapik gibi cafein alan arkadaslar ilerde quasimodoya benzemek istemiyorsaniz kalsiyum hapi da icin. Nasil yaa
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 şimdi kahve cahili olarak soruyorum, ozaman bütün kahveler aslında espresso? türk kahvesidemi espresso Auril said: resimli anlatayım https://previews.123rf.com/images/gurza/gurza1511/gurza151100057/48365513-infographic-with-coffee-types-recipes-proportions-coffee-menu-dark-background.jpg
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 ben bira bardaginda iciyorum kahveyi..
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Masticore said: Lyv said: her gun sapik gibi cafein alan arkadaslar ilerde quasimodoya benzemek istemiyorsaniz kalsiyum hapi da icin. Nasil yaa gunde 2 fincan turk kahvesi bunamaya iyi geliyor ama fazlasi zarar iste.
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 yaklasik 20 senedir hergun duzenli 2 lt nin ustunde kahve tuketirim..ne kan ca seviyelerim sorunlu ne de kemiklerim..
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 dis gicirdatiyorum.cene simetrim kotu..disciye gitmekten korkarim..ama hala protez yok..
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 sahibi geldi beyler. hergün düzenli 2 litre kahve ne be sadfsdafa
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Auril said: Biliyorum ,Ya herkes aslında aynı şeyi söylüyor Konuda tek haksız sabonis sanırım pardon herkes aynı şeyi söylüyordan farkı ne benimkinin? kimse espresso ile filtre kahve yapılıyor demedi. sen americanodan girdin. expressodan çıktın apaçi gibi :(
Öne çıkan mesajlar