Auril Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 goldbären said: Auril said: italyada içtim ben orda expresso diyolar hep yalancının ? :))) yirim klavyeni ya çeyizimden eski püskü 15 yıllık ps2 klavye çıkardım gene de yaranamadım bi typo da linç ettiniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 sabonis said: ben baya kallavi bardakta yapıyorum kendime, eve gelenler hayalet görmüş gibi öeaeahuea o ne türk öle kahvesi mi içilir diye kendilerinden geçiyorlar. merak ettim harbi var mı bunun bi nedeni, niye oturup doya doya gocaman gocaman içmiyoruz bu kahveyi? var mı geçmişe dayanan bi nedeni?tarsuslular cay bardagında içiyor geçmiş ile ilgili bildigim eskiden kahve zor bulundugun için öyle ufak fincanda içiliyormus.Tamamen hurafede olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 sertligine gore iste ya, neden tekila ile bira farkli bardaklarla iciliyosa ondan. istersen sen de tekilayi su bardagina koyup icersin sonucta. veya baklavayi 2-3 parca servis edersin, sutlaci bi kase verirsin. baklava dokunmuyodur git bi kase doldur ye. yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 kahve zor değil aksine günümüzün çayından çok daha fazla bulunan bir içecek bu topraklarda. öyle şimdi wot yazıp kahve ve tarihine girmeyeyim zaten ordan burdan bi şekilde duymuşsunuzdur yani. kahvesiz güne başlamadıkları için ilk öğüne kahvaltı denir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 üniversite 4'te final döneminde filtre kahveye double espresso ekletip içerdik cariboudan. gerginliği finallere bağlardım o dönem. hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 benim finale çalışırken gece 3'te iki tane kafein hapı alıp, 3.30'da sızmışlığım var. kaldım tabi finalden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 sıcak basması, titreme, taşikardiyle gelen bir uykudur o. overdose bildiğin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 yok o titremeyi 1 kere yaşadım, böle bi yazı yetiştirmeye çalışırken 2-3 saat içinde 10 kahve mi ne içmiştim. baya bildiğin titreme geldi sonuncu kahveden sonra. hani ateş çok yüksekken üşüme gelir titrersin ya, ona benzer tarzda. kalbin de hızlı attığını falan hissedebiliyorsun o kadar kahve içince hatta. tabi bu tepkimelerde 36 saat ayakta kalmaya vücudun da etkisi olabilir. çünkü kafein overdose için böle 50-60 kahve falan içmen lazım diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 okumadım ısıyla alakalı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Auril said: filtre kahve frenç press dışındakilerin ölçüsü zaten expresso değil mi ? sulandırarak yapılmıyor mu lol amerikano istiyorsun expresso yu sulandırıp getiriyor işte latte cappucino falan süt + su katıp koyuyor önüne en hardcore expresso işte O dediklerin zaten espresso bazlı içecekler. Filtre pressle de yapılır kağıt filtre kullanan makineyle de bir gün dolapta bekletip cold brew falan da. Kullandığın alete göre öğütme şekli de değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Biliyorum ,Ya herkes aslında aynı şeyi söylüyor Konuda tek haksız sabonis sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Espresso yüksek basınç altında kahveden şu geçirdiği için kahvedeki kafeini daha fazla açığa çıkarıyor diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 her sayfada en az 3-4 post cahillik akıyo bi de elinizin altında internet var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 kafein baya kuvvetli bir uyarici cok sık tuketmemeye calisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Ağır bi kahve olduğu için diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 söylendi mi bilmiyorum ama kahve dünyasında filan duble türk kahvesi yapıyorlar daha büyük fincanda ama tabi yoğun bir kahve olduğu için küçük fincan esastır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Lyv said: her gun sapik gibi cafein alan arkadaslar ilerde quasimodoya benzemek istemiyorsaniz kalsiyum hapi da icin. Nasil yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 şimdi kahve cahili olarak soruyorum, ozaman bütün kahveler aslında espresso? türk kahvesidemi espresso Auril said: resimli anlatayım https://previews.123rf.com/images/gurza/gurza1511/gurza151100057/48365513-infographic-with-coffee-types-recipes-proportions-coffee-menu-dark-background.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 ben bira bardaginda iciyorum kahveyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Masticore said: Lyv said: her gun sapik gibi cafein alan arkadaslar ilerde quasimodoya benzemek istemiyorsaniz kalsiyum hapi da icin. Nasil yaa gunde 2 fincan turk kahvesi bunamaya iyi geliyor ama fazlasi zarar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 yaklasik 20 senedir hergun duzenli 2 lt nin ustunde kahve tuketirim..ne kan ca seviyelerim sorunlu ne de kemiklerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 disler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 dis gicirdatiyorum.cene simetrim kotu..disciye gitmekten korkarim..ama hala protez yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 sahibi geldi beyler. hergün düzenli 2 litre kahve ne be sadfsdafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Auril said: Biliyorum ,Ya herkes aslında aynı şeyi söylüyor Konuda tek haksız sabonis sanırım pardon herkes aynı şeyi söylüyordan farkı ne benimkinin? kimse espresso ile filtre kahve yapılıyor demedi. sen americanodan girdin. expressodan çıktın apaçi gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar