Katibim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Elimde ekranı kırık s7 edge var 1000 tl Ayrıca gear fit 2 var o da 300 lira İlgilenen arkadaşlar özelden yazabilir Herkese iyi akşamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 fit 2 fazla olmamış mı ya fiyat. sıfırı ile 40tl fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Pazarlık yaparım o konuda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 allah razı olsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 garanti/fiziki durumu nedir ona göre girişelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Arkadaşlar garantisinin devam edip etmediğini bilmiyorum ama cihazın faturası duruyor ama muhtemelen garantisi devam etmiyor... Ben uzun süre kullandım ama kızım bir yaramazlık sonucu yere düşürdü... Eğer sizin telefoncu tanıdığınız var ve uyguna yaptırırsanız taş gibi telefon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Şimdi baktım cihaz 17.08.2017 de turkcell den alınmış garantisi halen devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 kedi ne oldu katip ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 fit2 icin baktim da..sahibinden de 200 ye satilik bircok urun var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Feamer said: kedi ne oldu katip ? caddy satıldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 dana22 said: fit2 icin baktim da..sahibinden de 200 ye satilik bircok urun var.. fit 2 de toplasan 15 kez anca kullanmışımdır herşeyiyle sıfır gibi hiçbir kozmetik çizik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 sıfır gibi == sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SARBAY Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Ekranda görüntü var ama cam mı çatlak yoksa cihazın ekranında görüntü yok mu ? Samsung cihazların ekranı özellikle de sizin cihazın ekranı istediğiniz fiyat civarlarında bir malietle değiştiriliyor... Şuanda temiz sorunsuz garantili s7 edge 1600/1800 civarı bulunabilir ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Ekran değişimi 650TL idi en son daha da inmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SARBAY Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Almak istiyorum ben ama mesaj kutusu dolu... Ulaş bana katip abi. Özel mesajdan detayları görüşek alacaum oni. Daha iyi bir telefon almak istiyorum ama bunu alıp camı çatlak ama çalışıyorsa kullanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Dürüm + 500 tl ateşlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar