pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 2 model arasında kaldım. Dell Alienware AW17 modeli i7 7820hk 32 giga ram 1080 gtx 512 ssd + 1tb sata 1440p 120hz ekran 17.3inc Fiyat 14k Monster Tulpar i7 8700 16 giga ram 1070 gtx oc 256 ssd + 1tb sata 1440p 120 hz gsync 17.3 ekran Fiyat 12k Başka tavsiyelere de açığım En az 1070 olmalı ve 17.3 120hz ekran şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 2k farkla alienware çok iyi ama garantisi tamiri çok sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 https://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge73vr-raider-7rf-035xtr-i7-7700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-8gb-gtx1070-173-120hz-freedos-pmu358375 GE73VR bunu al, monster (clevo) kasalar çok ısınıyor. Bunların iç soğuması da gayet iyi, hafif ince de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 monsterların kasalar genelde dandik, işçilik düşük. düzelttiler mi bilmiyorum ama o kadar para vermişken almak istemezdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 kasaları gayet güzel de ısınma sorunları var geç o yüzden monsterı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Promenader said: 2k farkla alienware çok iyi ama garantisi tamiri çok sıkıntı türkiyeden alacaksa niye sıkıntılı olsun? penta getiriyor, teknik servisi de onlar sağşlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Türkiye ya. Hepsiburada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 paradoksalkedi said: https://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge73vr-raider-7rf-035xtr-i7-7700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-8gb-gtx1070-173-120hz-freedos-pmu358375 GE73VR bunu al, monster (clevo) kasalar çok ısınıyor. Bunların iç soğuması da gayet iyi, hafif ince de. msi monsterdan bile dandik bende var halen ama keşke almasaydım diyorum aldığımdan beri. aynı paraya efsane masaüstü alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Masaüstü seçenek değil abi. Yoksa tabi 10k ya çok kral desktop yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Parayi basip kullanmayacaksin abi, cocuk oldugundan beri total played’in 10 saat falan herhalde shdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Yok lan. Son 3 4 aydır baya oyun bitirdim de yeni oyunları köstürüyor oc. En son Shadowrunları falan bitirdim de Witcher da yamuldu pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 scorch said: paradoksalkedi said: https://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge73vr-raider-7rf-035xtr-i7-7700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-8gb-gtx1070-173-120hz-freedos-pmu358375 GE73VR bunu al, monster (clevo) kasalar çok ısınıyor. Bunların iç soğuması da gayet iyi, hafif ince de. msi monsterdan bile dandik bende var halen ama keşke almasaydım diyorum aldığımdan beri. aynı paraya efsane masaüstü alırdım. "msi dandik" ne demek abi ne kadar saçma bir yorum. malzeme kalitesi mi kötü mesela neyini beğenmiyorsun? laptop bakarken en önemli bakılması gereken nokta soğutması. (ağırlık incelik vs kişiye göre önemli olabiliyor o ayrı ama gaming laptop bakıyorsun ağır ve kalın olacak). ge73vr da güzel soğutuyor fazla thermal borusu var, fanlar güzel, ekran iyi 120hz, klavye güzel. masaüstü kurarsın tabii çok güzel de laptop istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 paradoksalkedi said: scorch said: paradoksalkedi said: https://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge73vr-raider-7rf-035xtr-i7-7700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-8gb-gtx1070-173-120hz-freedos-pmu358375 GE73VR bunu al, monster (clevo) kasalar çok ısınıyor. Bunların iç soğuması da gayet iyi, hafif ince de. msi monsterdan bile dandik bende var halen ama keşke almasaydım diyorum aldığımdan beri. aynı paraya efsane masaüstü alırdım. "msi dandik" ne demek abi ne kadar saçma bir yorum. malzeme kalitesi mi kötü mesela neyini beğenmiyorsun? laptop bakarken en önemli bakılması gereken nokta soğutması. (ağırlık incelik vs kişiye göre önemli olabiliyor o ayrı ama gaming laptop bakıyorsun ağır ve kalın olacak). ge73vr da güzel soğutuyor fazla thermal borusu var, fanlar güzel, ekran iyi 120hz, klavye güzel. masaüstü kurarsın tabii çok güzel de laptop istemiş. soğutmuyor abi ok? ne kadar soğutmadığını anlaman için biraz google'dan bakman yeterli msi laptoplardaki kronik sorunları klavye ısınmaktan alt devreleri yanıp 1,2 sene geçmeden random tuşlar (bilhassa space civarı) tuşlar çalışmaz hale geliyor. o kadar çabuk ısınıyor ki 3 sene de 2 defa pil değiştirmek zorunda kaldım öldükleri için. al en basitinden kronik rahatsızlığını gör. https://www.youtube.com/watch?v=FpVuzisn0-c gs70 gs70 stealth ga mı ne modelinde de aynı sorun vardı. steelseries klavyeli modelleri direk gg gidiyor hemen. şöyle diim, dizinde kullanma şansın 0 ciddi yanık olur dizlerin. soğutucu blok ile masaüstü kullanmak zorunda kalıyorsun. hani diizmde yolda falan oyun oynayayım deme sakın en az 1 hafta dizlerinin acısı ile uğraşırsın. yaşadım biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 gaming pc alıp dizinde oyun oynama bir zahmet. 6 yıl önce ge60 kullanıyordum, şu an gt72vr kullanıyorum. arada birçok başka laptop da kullandım o yüzden biliyorum nedir ne değildir diye. msi piyasada en iyi soğutan cihazları üreten firma, gt serileri ile. ge73 de o konuda çok iyi git bak incelemelerine tutup 7xx serisi gpu kullanan kaç yıl önceki modellerle gelme. ya adam laptop arıyor sormuş, 10 yıl önce bir model kullanıp, hatta gaming laptop alıp kucağında oyun oynamaya çalışıp "ayy kucağım yandı almayın" köylülüğünü yapıyorsanız önermeyin abi. bir konuda yeterli bilginiz yoksa aklını karıştırmayın milletin her şeyde söz sahibi olmak zorunda değilsiniz. adam 1070'li laptop arıyor tabii ki kucağında oynamayacak oynayamaz da zaten. gpu testinde işlemci 67 derecede gpu 73. çok güzel sonuç bu 1070 ve o inceliğe sahip bir laptop için. "msi laptoplardaki kronik sorun googlela görürsün"? xd her laptop üreticisinin elbet bir serisinde sakarlık var. asus'un gl702vm serisi leş mesela thermal borusu eksik aletin resmen, clevo (monster)'ların yüzey sıcaklarıkları çok kötü 55 derecelere varıyor wasd bölgeleri. alienware r17'de ilk sürümde acayip kötü thermal macun ve kötü kaliteli thermal boru kullandığı için aletler nefes alamıyor sürekli throttle yaşıyordu sonradan düzelttiler. yani her markada illa sorun oluyor da "abi o marka çok şeymiş hep kronik sorunluymuş" muhabbeti çok komik oluyor :D donanımhabermiş gibi yorum atmayın şu donanı bölümüne pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Adam msi başkanı çıktı Gs70 stealth diyorum 10 sene önceki laptop diyor halen. Sen al laptop kullan kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 markaya değil bilinçsiz tüketiciye bir de insanlara daha önceden aylarca araştırma yapıp bilgi sahibi olduğum bir konuda öneri yaparken ona sahip olduğu bir ürün ile yanlışlama yapmaya çalışan insanlara sinir olup triggerlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 MSI GT70 im var, ilerde yenilemek istersem kesinlikle yine MSI alırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 scorch said: Gs70 stealth diyorum 10 sene önceki laptop diyor halen. Sen al laptop kullan kardeşim. abi kusura bakma da ince ve hafif diye pazarlanan modeli alıp ısınmamasını beklemek fantezi. hem 2cm olsun hem 3kg altı olsun hem de serin olsun. 50k versen yine alamazsın yani. ya da dizinde oyun oynayamazsın. kaldı ki masada kullanınca klavye hiç de öyle ısınmıyordu özellikle bu modelde gpu cpu klavyenin ilerisinde oldğu için. üç sene kullandım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 bir markanın bir ürününü alıp memnun kalırsa başka model ve ürün dahi olsa sabah akşam övme, veya bir üründen dolayı haklı & haksız memnuniyetsizlik yaşayıp o markayı dibine kadar yerme tam bir dh türk hastalığı çok acayip bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 inşallah ellerinde erir scorched pc olur hihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Bende gs60 pro var 2 senelik. Adam akıllı bakarsan bilgisayara hiç öyle klavye bozacak kadar ısınmıyor. En son hatta mecidiyeköyde bir servise bıraktım iç dış temizlik+termal macun için, şu an ultra ayarlarda bile püfür püfür soğuk (70 derece max). Ha kötü yönü yok mu var. Kasa çok sağlam değil (ki ince ve hafif bilgisayar için çok da şans yok) ve aşırı fan gürültüsü oluyor olur da bilgisayar 80 dereceyi geçerse (ki gene ince ve hafif oyun laptopu derdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Phoenixlin said: Bende gs60 pro var 2 senelik. Adam akıllı bakarsan bilgisayara hiç öyle klavye bozacak kadar ısınmıyor. En son hatta mecidiyeköyde bir servise bıraktım iç dış temizlik+termal macun için, şu an ultra ayarlarda bile püfür püfür soğuk (70 derece max). Ha kötü yönü yok mu var. Kasa çok sağlam değil (ki ince ve hafif bilgisayar için çok da şans yok) ve aşırı fan gürültüsü oluyor olur da bilgisayar 80 dereceyi geçerse (ki gene ince ve hafif oyun laptopu derdi) Aman abi Bright görmesin 70 dereceye soğuk dediğini Adam idle da 15 derece load da 55 dereceyi gördü mü triggerlanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Gt72 var, sivi metalledim. Isinma falan yoktu, artik daha da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Elektronik işinde şans da lazım. 3 gündür araştırmaktan bıktım her markanın öven de söveni de çok. 2 post okuyorum tamam Monster diyorum, 1 post sonra Msi abi diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar