Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Simdi guncelleme geldi benim Macbook'a, artik harici Gpu destekliyorum, haberin olsun diyor. Alsam mi diyorum bir tane, kullanan var mi? Performans nasil? Hangi marka onerilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Dun gordum, ben de istiyorum ama haberde her marka model desteklenmiyi diyodu. Arastirmis biri biseyler onerse baya guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Ben de almayı düşünüyorum iMac e kim önce alırsa deneyimlerini yazsın :P Ben şuna göz koymuştum 1-2 ay önce incelerken; https://www.amazon.com/Gigabyte-AORUS-Gaming-Graphic-GV-N1070IXEB-8GD/dp/B073PYMG3G/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1522485726&sr=1-2&keywords=egpu Sonra TR de mining meselesi ile birlikte kendin yapabileceğin PCI-E portlar vs var, ama uyumsuzluk ıvız zıvır meseleleri çıkabiliyor. Ayrıca uzay montaj gibi durması vs. kötü duruyor. Kasa masa uydurmak uzun iş. E bir de TR ekran kartı fiyatını düşünürsen komple boş iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Bir RX 560 takmayi dusunuyorum simdilik. Linux ile cok dert NVIDIA. Bunu buldum bir de: https://egpu.io/forums/mac-setup/pcie-slot-dgpu-vs-thunderbolt-3-egpu-internal-display-test/ Sunu kullaniyormus insanlar: https://www.amazon.com/Akitio-Node-Thunderbolt3-Windows-Compatible/dp/B06XKKSNTS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 TB3 anca PCI-E 3.0 x4'e mi denk geliyormuş, meh. High end boxlardan almayın yav, satüre eder her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Akito 3 mu ne var en uygun mac icin sanirim. Standart bi 1060 yeter icine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Gerge linklemis zaten gormeden atladim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 o ne abi öyle 1200 tl sadece kutusu kartta en az 2000 tl az daha koy o kartla bilgisayar kur bir tane daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Şimdi geldi aklıma, macOS için hepsinin sürücüsü yoktur. Onu araştırmak verek, hangi modeller iyi çalışıyor. Radeon daha iyi ama genel olarak *nix'ler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Kutu pahali geliyosa kendi kutunuzu yapabilirsiniz ama cok dandik gozukur uzay sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Apple details eGPU support in MacOS High Sierra 10.13.4, Notes No Nvidia Support @appleinsider.com Şöyle bir şey var ama Bu boxlar MSRP'leriyle en ucuz ekran kartlarıydı birkaç hafta önce, stokları bitmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Bu eGPU'ların performans sıkıntıları var mı? Artık desktop sistem toplamak yerine böyle MacBook Pro alıp bunu bağlayıp oynamak bir seçenek olabilir gibime geldi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 hayvan gibi kutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 TB3 üzerinden PCI-E'le aynı performansı vermiyor ekran kartları ama belki TB'nin daha yeni iterasyonlarında gelişmeler olabilir bu konuda. Desktop CPU performansını zaten laptop işlemcisinden almak imkansıza yakın o yüzden aynı performansa bazı durumlar hariç erişebileceklerini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Kutu mecbur yaa..350-400W bi PSU yapıştıracaksın illa ki yanına. Performans kaybı thunderbolt olsa dahi min %15 max 30 arası. Ama 4-5 sene önce aldığın Mac i yada iyi bir laptop u başka türlü adam etmek zor. 1070 koyup %20 civarı perf. kaybına eyv çekmek makul görünüyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 şurda biri serim üretim yapsa 10 tane, verse herkese maliyetten sonra işe dökse bunu para kazansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Yapayim ben hepinize sdfg gonderin parcalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Apple geçtiğimiz yıl eGPU'ya yeşil ışık yakarak testlerini yürütüyordu. NVIDIA dedikleri gibi şuan sıkıntılı zaten kendileri de destek vermemiş ancak resmi olarak bazı ATI modellerine destek gelmiş. Bu arada Apple'ın sitesinde Bootcamp'li Windows uygulamalarında çalışmayacaktır diye bir not görmüştüm. Muhtemelen gene el ile bişiler yapmak gerekecek. Şu sitede bir sürü güzel eGPU enclosures var, önerileriniz varsa değerlendirelim :) 2018 Best eGPU Enclosures Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Ars Technica güzel bi inceleme yapmış, anlaşılan daha yolu var :) Are external GPUs for Macs viable in macOS 10.13.4? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Bu eGPU konusu bana da Macbook Pro + eGPU setup'ını düşündürmedi değil, ama biraz daha beklemek gerek sanırım çünkü kısıtlamalar var halen. Mac platformları haricinde laptop'lar da pek bir gerekli değil heralde. Macbook Pro fiyatına çünkü 1070'li laptoplar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Macbook pro agirliginda olsun, uktrabook olsun dersen yok sanirim. Belki bi ihtimal su razer’in yeni cikan modelleri ama pek review yok onda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Razer'ın modellerini sevdim aslında ama 120hz 1080p panel seçersen 1060 gtx oluyor, 1080 falan seçersen paneli 60hz 4k yapıyor. lan özgür bırak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 alienwarelerde var aslında o istediğin senin. http://www.dell.com/en-us/shop/dell-laptops/new-alienware-17/spd/alienware-17-laptop/dkcwcflg044 şu modelde seçebiliyorsun 2k 120hz yada 4k 60hz arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Türkiye'de eGPU alınacak yer var mıdır arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 İşyerimde kullandığım 2018 Macbook Pro var. Arada akşamları veya işler sakin olduğunda oyun vb oynamak istiyorum. Hali ile yeni bir PC oluşturmaktansa eGPU alayım diyorum. Kullanan eden var mıdır? F/P marka model tavsiyesi varsa memnuniyetle dinlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar