gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 dul kadın reklamı falan fıstık çıkıyor sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 google ads hedefe yönelik çıkarmıyor mu onları? ( ͡° ͜ʖ ͡°) (her reklamlı, youtube vidyosu önermeli konuda dönen mandatory geyik (tu)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Cuk kadar banner mi rahatsiz etti insanlari? Bence kalabilir. Sadece islami evlilik - tanri vs. cok sacma reklamlar goruyorum. Ne alaka anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 herkesin zikrine göre mi çıkıyor reklamlar :) bana ev ve mmo çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 orc_lord said: Ban'lanan üyelerin geri dönüşü için katlanan ceza sistemi falan gibi bişi mi uygulasak? Bence oradan belli bi para akışı sağlanabilir :P Google'ın reklamından sonra azıcık boşluk koyamaz mıyız ya? Mesela şu en üstteki Güncel Başlıklar ve Arama linkleri ile arasında olduğu gibi? 8-) koyabiliriz de biraz zaman alicak bunun gibi ayarlamalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Reklamlar herkesin aktivitesine gore cikiyor evet. Otomatik secildiginden ornegin Nike ayakkabilara bakmissaniz yakin zamanda Nike reklami cikabilir, vb... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 gleoddyn said: dul kadın reklamı falan fıstık çıkıyor sdfsdf 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Dolarını getir bonusunu kap çıktı bana Dolarlarıma göz dikmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 reklam olmasından rahatsızlık duyma sebebiniz nedir abi çok merak ediyorum? donation yapacağınıza reklama tıklayın işte, alın size donation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Gecen kari reklami cikti abi bana, taylanddan evlenecek kari getirelim diye. Ayar cekin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Gerge hocam o reklamı nasil çıkarttın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Google kendi kendine gosterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 google reklamı, kullanıcının genel aramalarını ve ilgi alanlarını (cookielerini) kullanarak reklam yayınlıyor. Yani ya Tayland turu baktın ya da ?::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 ben tayland turu baktim cikmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 adblock'u kapattim ne reklam cikacak diye. kari reklami falan cikar diye de hevesli idim. cika cika, Milo Đukanović secim reklami cikti. olm gerge'ye bile tayland kari cikarken... rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Az önce Tanrı’ya daha yakın olmak Gibi bir reklam çıktı. Allaaahım sana geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Voys said: google reklamı, kullanıcının genel aramalarını ve ilgi alanlarını (cookielerini) kullanarak reklam yayınlıyor. Yani ya Tayland turu baktın ya da ?::o DuckDuckGo'cuyuz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 cok arattirdim. euro date cikti. oh rahatladim. ordekordekgit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Ordek lere laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 abi reklam falan guzel de cok pahalli lan. guzel de duruyor kerata. https://www.undandy.com/eu/customize/product/id/890 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar