senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 selcukcabuk.com jekyll minima kullaniyor şu an çok basic görünüş fln (bunu bile ayağa kaldırana kadar canım çıktı, başka tema nasıl kullanırız bilen beri gelsin) iki tane de denemelik şey ekledim. Python ile ilgili basic iki yazı. markdown'a alışayım diye. Bu aralar vaktim fazlaca bol olduğundan baya bişi eklerim diye planlıyorum. Özellikle from scratch bi kafka tuto koyucam, instagram veya twitter api ile veri alıp farklı brokerlar ile nası handle edebilirik, nasıl failsafe yapılır, tam ben de hakim değilim ama kafka stream'e de değinebilirim. Docker üstünde olcak hepsi. O arada basic docker networking e fln da değinirim. Onun dışında güzel bi python memory managment tuto hazirliom, pandas ile uğraşırken ilgimi çeken şeyleri not almıştım, bilene basic gelicektir ama bilmeyene güzel trickler verir. Neyse efenim arada bakıp, ne biçim yazı lan bu diye ağzıma sıçarsınız. Burayı yanlış yazmışsın öyle değil öküz herif diye uyarırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 “Nasil election rig ettim” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 blog mu? yıl 2006 mı yoksa ben de mi bi yanlış var safdsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Yaklaşık 10 sene geç kaldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 akıma geç kalmış olabilirm biraz sdf başka nereye yazcam abi bu tür şeyleri, millet hep blog kullanıyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 abi gec falan degil ? hll team guzel baslangic bol sans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 senko said: başka nereye yazcam abi bu tür şeyleri, millet hep blog kullanıyor hala. https://medium.com ??? blog ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 la medyumdakilerde blog işte. aynı bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 markdown'da yaziom zaten yarın öbürgün taşırız gerekirse biraz yazı birikene kadar takıcam böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 bosver abi medium falan, related: https://arslan.io/2017/07/30/why-i-left-medium-and-moved-back-to-my-own-domain/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 2000lere geri donus modasi, retro olmus boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 dizayna ayar çekeriz ilerde o sıkıntı değil zibilyon tema yapmışlar jeykll için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 abi tabiki blog (tu) tarz olarak distille(https://distill.pub/) benzettim, belki benzetesim vardı ama güzel. Hazır başlamışken Türkçesinide yapsana. soraa ingilizce kelime kontrlüde yapsana, ufak tefek hatalar var onları düzeltir hem. (grammarly vardı sanırım belki onu kullanırsın?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 cabukselcuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Berde para orda senko (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Senko helal devam blog halk için değil blog kendin içindir! EngürCanfes bende blogçuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 senko said: selcukcabuk.com iki tane de denemelik şey ekledim. Python ile ilgili basic iki yazı. markdown'a alışayım diye. Neyse efenim arada bakıp, ne biçim yazı lan bu diye ağzıma sıçarsınız. Burayı yanlış yazmışsın öyle değil öküz herif diye uyarırsınız. denemelik ekledin ve ingilizce ana dilin degil. auto-correct kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 oo blog hayırlı olsun https://media.giphy.com/media/14kqI3Y4urS3rG/giphy.gif https://78.media.tumblr.com/d39a557c9aaac83e8575720f6de39270/tumblr_njvwjp9Zde1txe8e9o1_250.gif 2001-2004 tüm hakları saklıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Hayırlı olsun, eskisi kadar blog kalmadı ama paylaşım adına önemli bir kültür. Devam etmeli, devam ettirilmeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 ad3m said: cabukselcuk sequo iştiraki gibi olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 selcukcabuk.cjb.net bende 2-3 ay önce gaza geldim açtım, bi tonda para harcadım. bi tane entry girdim bıraktım sonra, kaçtı hevesim asdf zor gerçekten güzel yazı yazmak bütün günü ayırmak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 medium fena değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 medium çok güzel networke de kolayca ulaşıyosun ama mediumda para kazanabilmek için Türkiyede hizmet vermeyen bir sistem olan Stripe'a üye olmak gerekiyor orası üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Remus said: ad3m said: cabukselcuk sequo iştiraki gibi olmuş :) sequo değil editör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 girmeyin siteye beyler, biat bu, ev araba yarım dürüm hepsi gitti tek tıkla :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar