Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gaza geldim ben de blog açtım

senko

Öne çıkan mesajlar

selcukcabuk.com

jekyll minima kullaniyor şu an çok basic görünüş fln (bunu bile ayağa kaldırana kadar canım çıktı, başka tema nasıl kullanırız bilen beri gelsin)
iki tane de denemelik şey ekledim. Python ile ilgili basic iki yazı. markdown'a alışayım diye.

Bu aralar vaktim fazlaca bol olduğundan baya bişi eklerim diye planlıyorum. Özellikle from scratch bi kafka tuto koyucam, instagram veya twitter api ile veri alıp farklı brokerlar ile nası handle edebilirik, nasıl failsafe yapılır, tam ben de hakim değilim ama kafka stream'e de değinebilirim. Docker üstünde olcak hepsi. O arada basic docker networking e fln da değinirim.

Onun dışında güzel bi python memory managment tuto hazirliom, pandas ile uğraşırken ilgimi çeken şeyleri not almıştım, bilene basic gelicektir ama bilmeyene güzel trickler verir.

Neyse efenim arada bakıp, ne biçim yazı lan bu diye ağzıma sıçarsınız. Burayı yanlış yazmışsın öyle değil öküz herif diye uyarırsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

abi tabiki blog
(tu)
tarz olarak distille(https://distill.pub/) benzettim, belki benzetesim vardı ama güzel.

Hazır başlamışken Türkçesinide yapsana.
soraa ingilizce kelime kontrlüde yapsana, ufak tefek hatalar var onları düzeltir hem. (grammarly vardı sanırım belki onu kullanırsın?)
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

selcukcabuk.com

iki tane de denemelik şey ekledim. Python ile ilgili basic iki yazı. markdown'a alışayım diye.

Neyse efenim arada bakıp, ne biçim yazı lan bu diye ağzıma sıçarsınız. Burayı yanlış yazmışsın öyle değil öküz herif diye uyarırsınız.

denemelik ekledin ve ingilizce ana dilin degil.

auto-correct kullan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...