ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Konusu açılmamış, iş başa düştü. Sezonda ne zamandır beklenen süper şeyler var ya, açılmamasına şaşırdım. http://image.anichart.net/i/Spring.jpg HYPE HYPE HYPE HYPE! Boku no Hero Academia FLCL Full Metal Panic Shokugeki No Souma Steins Gate 0 Tokyo Ghoul Souten no Ken (Hokuto no Ken Prequel) Ginga Eiyuu Densetsu Bunlar da güzel olabilir Persona 5 Mahou Shoujo Site SAO Alternative (Spinoff) Megalo Box Hinamatsuri Golden Kamuy Devils Line Listenin yarısını filan yazdım herhalde oha bu da süpermiş diyerek, dehşet bir sezon geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 boku no hero academia tsubasa devils line dorei-ku full metal panic golden kamui kakuriyo no yadomeshi megalo box saredo tsu fist of the north star souma steins;gate tokyo ghoul:re movie: ninja batman ve peacmaer kuroane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 flcl cutie honey lupin full metal panic shokugeki no soma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Boku no Hero Academia Captain Tsubasa Shokugeki no Souma Persona 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
takamuraa Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 steins gate & LOG GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Son on yılın en iyi sezonu sanırım. (tu) Boku no hero academia Persona5 Logh Fmp Ggo spinoff Gundam build Shokugeki Bu sezondan devam eden Grancrest Toji no miko Belki bakacaklarım Souten no ken Steins Tokyo gulyabani Sezon bitince “yetsin bu kadar bu yıl başka çizmiyoruz” deseler gene eyvallah, nice yıllar geçti bu sezona denk olmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 film gerçi ama battoman dono'yu atlamışsınız. efsane sezon harbiden. kış sezonu bayıktı iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 AGA FMP VAR DIREK KENDISI BU SEZONU MUTHIS YAPIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 FLCL çıkmış koşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Sezonun çok az serisini izleyebildim ama fragmanını bile izlemeyecek denli heyecanla beklediğim Souten no Ken: Regenesis ve Sword Gai: The Animation -kanımca- belirgin şekilde kötüydü. Hani Sword Gai'yi "bundan 15 sene öncesinde zaten böyle seriler izliyorduk, tüm bütçeyi seiyuu kadrosuna gömmüşler herhalde, zaten her Netflix yapımının şaheser olacak yanı yok" deyip geçebiliyorum ama Credits'lerin yarısından fazlasında Japonca isim görmediğimiz, animasyonlardaki CGI'ların TRT Çocuk seviyesinde seyrettiği, karakterlerin %80'inin aynı tip şapka ve elbiseyle dolaşan klonlardan ibaret olduğu, next episode preview bile konmaya zahmet edilmeyen Souten no Ken'de maalesef tutar bir yan bulabilmek mümkün değil. Hani herhalde sezonun hayal kırıklıkları bunlarla son bulsa iyi, "bilimkurguymuş herhalde buradan kafayı sudan çıkartırız" dediğim Uchuu Senkan Tiramisu bile 6 dakikalık bölümde 20 saniyelik bile çatışma göstermeyerek (o 20 saniyedeki çatışmayı da Picture Drama kafasında vererek), hiçbir espride güldürmeyerek, en önemlisi de ne konu ne kurguyu zerre umursamadığını göstererek benim için bir başka hayal kırıklığı olarak yerini aldı. Ulan GONZO, düştün de bu kadar mı düşecektin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 flcli actim muzik girdi icim bi gaip oldu kapattim. adma gibi bi kaltieside lazim su anda baya kotu ripler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 offf abi yapmayın şu cgi işini önce berserk sonra bu. 5fps diye millet ağlamış harbi doğru demişler. 3 dk izledim ve kapadım. yapcanız işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Cuce said: flcli actim muzik girdi icim bi gaip oldu kapattim. adma gibi bi kaltieside lazim su anda baya kotu ripler müziğe baya kasmışlar gibi. çok tatlı başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 tokyo ghoul:re çıkmış. şimdi bende baya kopuk olaylar. kim bunlar? kanekiye ne oldu? ben arada bi serimi kaçırdım diye baktım bakarken eski müziklere falan denk geldim neye baktığımı da unuttum ama eski serilerin müzikler daha iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 gundam build olayını ben baya tuttum ya. hiç dramaısz dertsiz tasasız yardım mecha dovusunu ver gazı ver gazı. ana karakterın gundamı kotu olmasa bide ehrsey cok güzel olacak ama hep tırto gundamlar seciyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Tsubasa harikaydı ya özlemişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Cuce said: gundam build olayını ben baya tuttum ya. hiç dramaısz dertsiz tasasız yardım mecha dovusunu ver gazı ver gazı. ana karakterın gundamı kotu olmasa bide ehrsey cok güzel olacak ama hep tırto gundamlar seciyolar. valla ben gundam'larla alakası olmayan biri olarak bile önceki sezonları, özellikle try'ı hayli beğenmiştim. proxy battle anime olarak gayet tatmin ediciydi, dediğin gibi gaz aksiyon ve sempatik karakterlerle sürükleyip gitti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Megalo Box yarın çıkıyor. http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire2/a378f54c1816a8456238a0ead4fa5c951521117921_full.jpg https://www.youtube.com/watch?v=-j8sX95vkfc&t=1s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 bu arada darlin gin the franxxi izledim baya iyi ya. hanı, hanı o kadar mevzunun ortasında o yastakı cocukların dramalrını gerginliklerini kendilerini anlamayısları falan cok iyi yani. baya işlemişler. hanı herseyin onları için cok belirsiz cok hava olması. bir sürü şeyi anlamayaısları anlamazdan gelmeleri kabullenememeleri falan. olgun olanın olgun olmayanın olmadığı falan cok temiz karakterler ya. 002'ninde nono-riri vaadiyle gelen asuka olmasıda... ayrıca hiç kıvırtmadan seks işte! diye mevzuyu ortaya koymus olmalarıda baya iyi yani. animasyonlar ama aman yarappi. o karakter actingler nedir ya off. yoh yoshinorinin olmadığı yerde bu kadar yoh yoshinori olmasıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 https://sakugabooru.com/data/ccb14c4f44bc00bae5b21556e57b8c28.mp4 bu nedir ya 50 kere falan izledim. bildiğin "güzel" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 daha cok tsubasa'ya ihtiyacım var. bir bolum yetmedi. evet dayanamayıp 1983 e tekrar basladım. bi daha izliyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 her maç 2 hafta süremese bari. biraz kırpabilirler bence tsubasadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 persona 5 prologue çıkmış. https://streamable.com/ox76v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 megalo box ustalık akıyo anımeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 hinamatsuri çok efsane birşeye dönebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar