Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=_96NO_MVE84 videodaki gibi bişeyden bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 ya izmirde cinatı bar var bisiklet moda olmadan ilk açılan mekanlardan sahibine ne yalvarmıştım bisiklet yarışları oldu mu koy şuraya tv gelip izleyelim elde bira takılalım ama yok adama yaptıramadım ben giderim açıkcası gecen empasta csgo turvuvası vardı tvde şans eseri oturdum 3 bira izledim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 şort tişört yayıla yayıla evde yapmak varken gitmem şahsen. yaşlanmışım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Game of Thrones falan gibi diziler için ideal ama ne kadar doldurabilirsin ki sırf bu konseptle? Düşünüyorum şimdi başka hangi dizide böyle bi taraftan major olaylar dönecek bi taraftan çok dikkat gerektirmeden takip edebileceksin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 bisiklet izlemeye bara neden gitsin insan, got gibi reaction a uygun dizilier için olur anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Llama said: ya izmirde cinatı bar var bisiklet moda olmadan ilk açılan mekanlardan sahibine ne yalvarmıştım bisiklet yarışları oldu mu koy şuraya tv gelip izleyelim elde bira takılalım ama yok adama yaptıramadım ben giderim açıkcası gecen empasta csgo turvuvası vardı tvde şans eseri oturdum 3 bira izledim valla breeh be empas :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 köylü gibi bir gün sonra indirip, altyazının türkçeye çevrilmesini bekleyip yayınlıyorlarsa izlenmez. gece saat 4'te amerikayla aynı anda yayınlayan bir bar varsa anca gidilir. o saate kadar 50 kere izlemiş oluyoruz sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 RamsesII said: breeh be empas :) tanga damla :)) hahjaha ahoj ahoja h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 dreagloth said: bisiklet izlemeye bara neden gitsin insan, got gibi reaction a uygun dizilier için olur anca sportspub konseptini tek argumanla curuttun abi. buyur plaketin burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 mmh, guzel konsept, bulundugum sehirde var, firsat oldukca gidiyoruz. normal pubdan/sinemadan cok daha iyi. yemek/icki servisi de var gosterim esnasinda, iki kisilik sofalar, arkadas gruplari icin masalar etc. insanlarin barzoluk seviyesi bayagi onemli, tr'de zor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 telif hakkı ihlali olur /ihbar ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Boyle yerler var ama az kisinin bildigi yerler. Populer olarak zor konsept. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 abi mesela GOT pazar akşam yayınlanıyor bizde pazartesi sabah, hani amerikayla aynı anda izlemedikten sonra yorucu bir pazartesi akşamı kalkıp bara gidip dizi izlemek ve içmek zor. GOT dışında bir dizi için de böyle bir aksiyona girilir mi pek sanmıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Esh said: dreagloth said: bisiklet izlemeye bara neden gitsin insan, got gibi reaction a uygun dizilier için olur anca sportspub konseptini tek argumanla curuttun abi. buyur plaketin burada yoo çürütmedim, spor demedim bisiklet dedim. Futbol, basket vs ok, bisiklet ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 muhteşem fikir lan. türkiyede kesin tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 cok güzel olyor bisiklet izlemek topluca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 dreagloth said: Esh said: dreagloth said: bisiklet izlemeye bara neden gitsin insan, got gibi reaction a uygun dizilier için olur anca sportspub konseptini tek argumanla curuttun abi. buyur plaketin burada yoo çürütmedim, spor demedim bisiklet dedim. Futbol, basket vs ok, bisiklet ne ya sportpub da olmuyor tr'de sport var pub yok, maç başındaki bira siparişi 2.yarının başına anca yetişiyor lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Fistan said: cok güzel olyor bisiklet izlemek topluca aynen, elit publarda izlenir abi bisiklet gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 ilk porto maçında gitiğimiz yer aşırı doluydu ama ya, yine gelmemişti de ben gidip almıştım, para vermedik ama onlara =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 ooooo itiraff.. ben o birayı sen ısmarladın diye borcundan düşmüştüm lan sdsafas madem para vermedik 2 bira borcun var ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 elit pub a gidipi viski, puro ve löfteşambırınla takılırsın artık yankı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 lan bayery maçında aldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 o başka borçtu, bu başka borç sen borçları karıştırdın sdsafa biri cs'de taşıdığım içindi diğeri neyden unuttum bile o kadar zaman geçti.. bizim CL serüveni uzun sürmüş valla 2 ucu arası hafıza kaybı ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 TdF yillardir dunya kupası ve olimpiyatlardan sonra en fazla izlenen spor organizasyonu. Gecen sene 8 milyon kisinin yol kenarında seyredildigi soyleniyordu. Sirf ingilterede gecen sene tdf 9 milyon kişi izledi. Bisiklet bize cok uzak ama avrupalilar icin onemli ve sevdikleri bir spor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 ayakkaplari cikartip izlemedikce izlenmez bilader. eve gelecen, ayakap cikacak, terlik giyecen. sonra koltuga uzatacan ayaklari. oooole rahat rahat uzanacan evde. polar battaniye ustune. tavsan kani cay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar