Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grim Soul : Dark Fantasy Survival Mobil


BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Sanırım en uygun bölüm burası olur diye düşünüyorum. Cep telefonu için Albion tadında bir mobil oyun. Grafikler filan gayet güzel (ben s8 de ultrada oynuyorum bu arada) Öldüğünüz zaman her şeyiniz gidiyor. Eviniz var evi kendiniz yapıyorsunuz. Tam olarak craft survival oyunu şu an betada çok fazla eksiği var ama ben eğlenerek oynuyorum.

Şu android download link : Grim Soul : Android

Bir kaç ss :









Şu da bir video

[video]https://youtu.be/4UKaj2htQnw?feature=oembed" width="459">

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi atarsan iyi olur. çanta falan olayları çok can sıkıcı ama büyük çanta için para istiyor.

gerçi ileri seviyelerde vardır illa büyüğü de işte level atlamak zor. smelter ve carpenter yapıp base'i güçlendirmem lazım acilen.

bir de internette guide bakarken ufak tefek bir siteye denk geldim, herif 1.0.3 sürümünü sınırsız para hilesiyle apk olarak koymuş. ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle bir şey varsa oynanmaz yani. cyborglere karşı maymun gibi oluruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok valla ben oyunda bir tane bile aşırı güçlü birini görmedim. Full zırhla gelen bir kaç adam gördüm onlarda parayla almış belli ve adamlar dümdüz dalıyor ben vur kaç yaparak adamları dandik zırhımla kesip lootladım. Base imin olduğu ve çıplak bir şekilde girip tek başıma bütün haritayı lootladığım bir video atarım. Çanta yapıyorsun ot ve iple onu kesinlikle aç ileride ot ip çok kolay toplamak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...