BeIlow Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Sanırım en uygun bölüm burası olur diye düşünüyorum. Cep telefonu için Albion tadında bir mobil oyun. Grafikler filan gayet güzel (ben s8 de ultrada oynuyorum bu arada) Öldüğünüz zaman her şeyiniz gidiyor. Eviniz var evi kendiniz yapıyorsunuz. Tam olarak craft survival oyunu şu an betada çok fazla eksiği var ama ben eğlenerek oynuyorum. Şu android download link : Grim Soul : Android Bir kaç ss : Şu da bir video [video]https://youtu.be/4UKaj2htQnw?feature=oembed" width="459">
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Albion daha çok skill filan yok full survival craft üzerine bir oyun gayet zevkli bence mobil için özellikle haritada diğer playerlarla savaşa girince filan güzel oluyor.
mascio Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 life regen nasıl oluyor bu oyunda acaba edit: buldum bandaj varmış :)
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Bandaj dışında yemeklerde heal veriyor. Campfire yapıp etleri pişirirsen daha iyi heal ediyorlar, çiğ olarakta heal ediyorlar.
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Sanırım daha yok . İnternette ios la ilgili bir şey bulamadım
mascio Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 level 7 olmak için sanırım çıkıp durmadan insan taramak lazım. çok zor xp geliyor çünkü 5'ten sonra.
omersem Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 video daki müzikler bazı noktalarda diablo 2 yi anımsattı. IOS ta olmaması üzücü.
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 maschio ben Level 22 iim şu an video atarım. Sneak yapıp yaratık kesmek ve ağaç vs toplamak hızlı arttırıyor aslında. Ama zor olması bence daha iyi herkes 2 3 günde son levela vuramaz.
mascio Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 vallahi atarsan iyi olur. çanta falan olayları çok can sıkıcı ama büyük çanta için para istiyor. gerçi ileri seviyelerde vardır illa büyüğü de işte level atlamak zor. smelter ve carpenter yapıp base'i güçlendirmem lazım acilen. bir de internette guide bakarken ufak tefek bir siteye denk geldim, herif 1.0.3 sürümünü sınırsız para hilesiyle apk olarak koymuş. ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle bir şey varsa oynanmaz yani. cyborglere karşı maymun gibi oluruz.
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Yok valla ben oyunda bir tane bile aşırı güçlü birini görmedim. Full zırhla gelen bir kaç adam gördüm onlarda parayla almış belli ve adamlar dümdüz dalıyor ben vur kaç yaparak adamları dandik zırhımla kesip lootladım. Base imin olduğu ve çıplak bir şekilde girip tek başıma bütün haritayı lootladığım bir video atarım. Çanta yapıyorsun ot ve iple onu kesinlikle aç ileride ot ip çok kolay toplamak.
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Buyur şöyle bir video çekmişim . [video]https://www.youtube.com/watch?v=yaBSwE6zvxA&t=699s?feature=oembed" width="459">
serkanay Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 totemic said: ios yok mu? ios ta aynı oyunun zombi temalısı var. Firma ilk bunu çıkardı sanırım. Sonra fantasy versiyonu yapmış. Mekanikler aynı Last Day on Earth
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Küçük bir grind ve pvp videosu . Karşı taraf çok güçsüz kalınca gidiyor hemen gerçi [video]https://www.youtube.com/watch?v=1NdWbBBobc4&t=7s?feature=oembed" width="459">
Öne çıkan mesajlar